|
Bildirim
|
Dogmamis cocuga don bicme partisine hosgeldiniz.
|
Telefon test etmek için 112 mi aranırmış? Ne kadar cahil insanlar var ya, Allah akıl fikir versin
|
16 gb alanlar, aldıktan 10 gün sonra apple store önünde yetersiz alandan dolayı telefon kırma eylemleri gerçekleştirebilirler :)) Almayın kardeşim, bu fiyat politikasına karşı çıkın. Tamam, ios güzel sistem ancak telefonu aldıktan sonra diğer telefonlardan farklı ne yapıyorsunuz ki ? Üstüne üstelik bir ton para da aksesuar kılıf v.s. harcıyorsunuz. Yahu bi şarj kablosu bile 60 TL olur mu ? Microusb dünya standardı olmuş bunlar hala milleti nasıl soyarız derdinde. Size tavsiyem ikinci el temiz diğer markaların amiral gemilerinden alıp deneyin. Bu arada İpad air sahibi birisi olarak bunları yazıyorum. Bana kalırsa telefon yerine uygun fiyatlı air 2 alıp geçin telefondada dediğim gibi yapın. Ayrıca micro usb kablonun şu an ki fiziksel soket yapısını bende sevmiyorum ancak bir sonraki aşama type c ile çift taraflı usbler olacak.
|
6s plusım 10 saat kullanım süresi veriyo. Sizinkinde bi sorun var o kadar oyun oynadım ısınmadı .Telefonunuzu servise götürün.Servise götürsün diyenler +ları burdan verin
|
Son 4 senedir samsungun tum amirelerini alip kullandim. En son edge 6 aldim. Ama iphone gecis yaparim yakinda.
Samsung ilk 3 ay çita,geri kalan zamanlardada kaplumbagaya dønusuyor. Sifir edge 6 alioyoz.3000tl para veriyoruz. Tlf donuyor. Samsungu batsin. Iosdan vazgecmeyin arkadaslar, biraz tuzlu ama adam gibi calisiyor en azindan. |
Afedersin ama bulunmaz hint kumaşının içine etmişsin :)
|
Reis siz kimsiniz akıllı telefon almayın diyor sadece ben alırım akıllı telefonu adam her sene bir şeyler kısıtlıyor kurtulamadık gitti bunlardan |
iOS 15 haberini duyup da geldim. Gerçekten hayatımda en memnun kaldığım ürün 6S oldu.
6S'den önce tam bir Android fanıydım, root & rom işlerinden kafamı kaldırmaz iOS'a laf söylerdim, çoğunda hata etmişim. Gerçi Android'in esneklik konusunda hakkını yememek lazım onu belirteyim. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander -- 17 Ağustos 2015; 20:15:58 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodo_1912 -- 23 Ekim 2015; 16:23:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niklaus Mikaelson -- 9 Ocak 2021; 0:39:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander -- 2 Eylül 2015; 10:11:48 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiLL -- 18 Ağustos 2015; 9:54:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|