|
Apple iPhone 16 / iPhone 16 Plus [ANA KONU]
-
-
alacak olana hayırlı olsun -
2024 60 hz -
A18 işlemci ve 60 hz ekran! Ferrari motorlu şahin gibi birşey olacak yine
-
Apple’ın Pro ekranla fark olsun diye 60HZ ekranla çıkartması çok sıktı. Bu ikiye ayırmayı bırakıp Pro’yu kaldırıp eski sistemleri Proları düz seri olarak çıkarıp büyük ve küçük ekran çıkarsınlar bu saçmalıkları son bulsun. -
-
Niye 11-12 model kamera tasarımına dönüldü ki? 13 modelinde diyagonal olarak düzenlenmiş lensleri tanıtırken baya methetmişlerdi. 🤣🤣 -
-
Umarım iphone 15 lerdeki gibi olur renkler bu şekilde hoşuma gitmedi. Özellikle yeşil sarı pembe renk tonları 15 de çok güzel.
-
Telefon renklerine neden bu kadar takılıyorsunuz ki? Zaten zırh gibi kılıf takıp telefonun ne renk olduğunu belli etmiyoruz. Ben Siyah renk aldım ama rengini daha gören olmadı , aldığımdan beri kılıflı.
Kılıfsız kullanacak kadar zengin bir ülke değiliz.
-
Aynı renk yapmaz o rengi istiyosan gidip 15 serisinden alacaksın
-
60 hz zuhahahahaha
Ulan apple -
Hani vardır ya ''zevkler ve renkler tartışılmaz'' diye bi' klişe, buna istinaden son derece kişisel konulardır deyip geçiyorum. :)
Lakin yukarıda;
Alıntı
metni:Telefon renklerine neden bu kadar takılıyorsunuz ki? ile başlayıp Kılıfsız kullanacak kadar zengin bir ülke değiliz. diye biten tipik bir ''yazmak için yazmak'' minvalinde paylaşım da yapılmış.
Şu basmakalıp, herkesin aynı kefeye koyulduğu, buram buram OKB vb. içeren mesajlardan da bi' türlü kurtulamadık desek yeridir. Kılıf nedir ekran koruyucu nedir bilmeyen sayısız SK varken, bu kadar iddialı cümlelere gerek var mı ki?
-
Valla ben daha önce iphone 15 pro kullanıyordum sonra satarak katlanabilir telefona geçtim.
Fakat ekranında arıza çıkınca teknik servise gönderdim ve süreç 20 gün alacağı için tekrar bir telefon almam gerekti. Tercihimi iphone 15 den yana kullandım. Şu an için gayet memnunum yeni seriler çıkınca aradaki farkı ödeyerek üst modele geçerim büyük ihtimalle. Pro mu alırım normal mi yoksa mevcut ile mi devam ederim bakacağız.
Telefonumda herhangi bir kılıf yok proyu da kılıfsız kullanıyordum tavsiye ederim:)
-
Hepimizin istegi kilifsiz kullanmak bu telefonlari ama oyle veya boyle o telefon bi sekilde mutlaka dusuyor. Bu riski almaya deger mi herkesin kendi bilecegi iş tabii ki. -
Her artı bu cihaza 60hz koyan Apple bir tokat -
iPhone 16’nın ana kamera sensörü hakkında bilgi var mı? asıl değişikliklerin 17 serisinde olması muhtemelken 16 Pro max’e o kadar gömmek istemiyorum bu sene de düz 16 ile devam edebilirim 60 hz umrumda değil Pro fetişim yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B25A9704 -- 21 Ağustos 2024; 22:25:47 > -
16 serisini merakla bekliyorum. Büyük ihtimal 3 yıl sonra tekrar ios a geri döneceğim. Umarım 60hz yerine 90hz sürprizi yapar apple -
60 hz olacak. Sızıntılar bu yönde ve muhtelemen de doğru olacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: LacWer
16 serisini merakla bekliyorum. Büyük ihtimal 3 yıl sonra tekrar ios a geri döneceğim. Umarım 60hz yerine 90hz sürprizi yapar apple -
O beklenen soruyu soruyorum.
İphone 16 modeli çıktığı zaman diğer modellere zam gelir mi yoksa indirim olur mu :)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yıl olacak 2025 adamlar 65 - 70 bin TL ye 60hz ekranlı telefon satıyorlar inanamıyorum. Müşterisini bu kadar söğüşleyen başka bir firma yoktur herhalde açık açık yapıyorlar bide
|
A18 işlemci ve 60 hz ekran! Ferrari motorlu şahin gibi birşey olacak yine |
Benzer içerikler
- iphone yere düştü açılmıyor
- imei 2 nedir
- iphone kamera tanınmadı hatası
- icloud yıllık satın alma
- şirket üzerine telefon almak
- 3d touch nedir
- iphone 16 pro max 2 tb
- iphone 13 vs 14
- handoff nedir
- samsung android mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X