Yeni Se baz modelden daha iyi satarsa şaşırmam. |
Apple iPhone 16 / iPhone 16 Plus [ANA KONU] (5. sayfa)
-
-
Günaydın. Yeni iPhone 16:lar kablolu adaptör ile Max kaç watt ile şarj olacak. Max Şarj hızında bir değişiklik oldumu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
baz model her sene dünyanın en çok satan telefonu oluyor SE’nin baz modeli geçmesi imkansıza yakın olur ama çok iyi bir satış rakamı elde eder top 10 kesin.
Yapay zeka gazıyla iphone 16 iphone 15 i kesin geçer
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
muhtemel
2x zoom benim için yeterli macro da geldi. usb hızını da umursamıyorum açıkçası işime yaramıyor pek buraya kadar her şey tamam ama o 60 hz olayı. Yıl olmuş kaç 10 bine alacağım dandik telefonlar bile en azından 90 hz. Ayıptır bu kadarı, kullanıcı ile dalga geçmektir. 14 kullanıcısı olarak 90 hz bile olsa doğrudan geçeceğim telefon ölü doğdu. S24 ultra ülkemizde daha ucuza alınıyor.
-
bence bu cihaz yapay zeka yetenekleri, kamera kalitesi, yonga seti gibi pek çok yönüyle S24 Ultra’dan kat kat nitelikli bir cihaz samsungun belki tek artısı 120 hz ekranı olabilir. 60 hz’e okey değilseniz ne yapıp edip Pro modele yönelin
Neden Apple bu konuda ısrar ediyor anlamak güç. Acaba ekran aynı olursa proyu almak için bir sebep kalmayacağını mı düşünüyorlar. İkisi de satılsın diye garip ayrımlara giriyorlar.
-
Pro model ciddi pahalı s24 ultra 256 gb modeli 55 bine falan bulunuyor. O fiyata 15 256 gb bulmak bile zor. Yapay zeka özellikleri güzel evet ama 60 hz kullandıktan sonra önemi kalmıyor.
-
90 hz koysa bile düşünmeden siparişi geçerim ama 60 hz ile hem de bu fiyatıyla çok zor
-
60 hz’e bende olur gözüyle bakmıyorum tek yanlış tüm doğruları götürüyor. çıkar çıkmaz 15’ten 16 Pro’ya geçiş yapacağım.
256 gb'lık 16 pro ciddi pahalı hem bütçemi zorlar hem de bir telefona 90 bin bilemiyorum çok para.
-
360hz olmadan almam
-
Samsung Galaxy S22 kullanıyorum gerçekten düşünmeden düz 16 alacaktım ama 60 Hz nasıl diye bir deneyeyim dedim içim acıdı 65.000 TL'ye. Yurt dışından alacaktım zaten ama yine de 60 Hz ve 25-30 bin TL... 120 Hz sonrası 60'a geçip ilk şoku atlatıp alışma tecrübesi olan var mıdır? Gerçekten telefon tepki vermiyor gibi bir şey oldu. 60 Hz'i bir özellikle iPhone bir cihazla denedim.
-
s22’yi bir hafta 60 hz kullanın gözlerinizi alıştırmayı deneyin alışırsanız geçerseniz zaten 16 gerek yazılımı gerek işlemcisiyle s22’de gördüğün 60 hz’den daha akıcı hissettirecektir. alışamazsanız hiç bulaşmayın mutsuz olursunuz.
Deneyeyim hocam. Bir de bu arama aktarma özelliği ile yurt dışı olayı çift iPhone kullanılarak baya çözülmüş oluyor sanırım. İleride bu özellik Türkiye için güncelleme ile kaldırılabilir mi?
Çoğu kişi sizin gibi düşünüyor.
iPhone 12’den 16’ya geçmeyi düşünüyordum ama 60hz muhabbetinden dolayı 17’yi bekleyeceğim 120hz gelseydi direkt siparişi geçecektim
120hz den 60hz telefona geçiş yaptım iki ay önce. Hâlâ alışamadım sanki telefon donuyormuş gibi geliyor böyle. Alışabileceğimi de sanmıyorum. Hep 60hz kullanan aradaki farkı fark edemez ama 120hz kullanan 60 a dönerse fark eder. Benim gibi canı sıkılır. Alışamaz
16 serisinin rakibi S24 serisi değil ocak ayında çıkacak olan S25 serisi yeni seride getirilecek olan yeni yapay zeka özelliklerini görmeden önde demek yersiz kaldık ki S24 ailesinin kamerası hiçte kötü değil çoğu yerde appledan daha iyi sonuçlar verebiliyor bir sürü karşılaştırma videosu var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X