Şimdi Ara

Apple iPhone 16 / iPhone 16 Plus [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
346
Cevap
34
Favori
15.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayfa sayısı sadece 5'te kalmış. Bu gösterge önemli forumda. Apple seneye düz model için kesin aksiyon alır.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Muhtemelen Tim Cook'da bu forumu takip ediyordur :)

• vandamme kullanıcısına yanıt
    Yani özellikle mi böylesiniz bilmiyorum :)

Forumda telefonu alan yoksa genel olarak satışları düşüktür ve düşük seyredecek demektir. Doğru düzgün soran bile yok. Herhalde satış ve aktivasyon rakamlarını Tim Cook gayı görüyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Düz modellerin başlığı Pro'lara göre her zaman çok daha durgun oluyordu ama bu sene hepten ölü 14 ve 15 bu kadar ölü değildi. 60 hz'e tahammülü kalmadı artık insanların o yüzden arayan soran alan kimse yok 120 hz gelseydi çok daha canlı olurdu. Fakat iPhone kullanıcıları forum morum teknoloji siteleri takip etmezler 16 yine en çok satan telefonlardan olacaktır dışarıda hergün onlarca kişide göreceğiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 20 Eylül 2024; 18:0:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60-120 hz farkını bilen biri olarak ben geçen hafta düz 15 aldım mesela. Benim için çok fark yaratan bir durum değil. Birçok kişi için de böyle olabilir.
    Fiyat performans açısından düşünerek düz model tercih edebiliyor birçok kişi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Espri mahiyetinde söyledim hocam :)

Haklısınız. Apple'ın uyguladığı politikalar nedeniyle böyle oldu, utanmasa düz modelleri satıştan kaldıracak.

• 16 serisi resmen 12 gibi ara model olarak piyasaya sürülmüş.

• Plus telefon alacaksam tercihin net fiyat performans ürünü 14 plus olurdu. Hepsi 60hrz olduğu sürece fark eden pek bişey yok, benim için 14-15-16 aynıdır, iyi iyi de 70k 16 plusa verilmez

• Vatan'ın değişim kampanyasından faydalandım ve elimdeki 12 Mini'yi 14800'e saydırarak 50100 TL vererek 16'ya geçtim. Kasada çizikler, ezikler vardı ve iki hoparlörü de sıkıntılıydı. Umarım büyük telefona alışabilirim  

• emaka kullanıcısına yanıt

50k catir catir saydin ha vay be için ciz etmedimi hocam:))

• Az önce bişey dikkatimi cekti,60hz o kadar mevzu oldu konu oldu da acik ekran dahi koymamişlar cihaza.? Bunudami ayirt ettiler cihaz dan şaka gibi

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Sorunları olmasa diğer telefonumu 2 sene daha kullanırdım. Pahalı bulanları anlasam da çok harcama yapan biri olmadığım için pek cız etmedi. Doğru bir benzetme değil elbette ancak sigaram alkolüm yok. Arada bir keyfim için bir kaç şey de alamıyorsam ne anlamı var kazanmanın  

• 16 serisi 10 gün geçmeden çöp oldu herhalde zaten çöptüde düz serisi iphone almamaya bakın

x (formerly twitter)
    Apple Hub (@theapplehub) on X
    https://x.com/theapplehub/status/1837743547107414210
  • 17 serisinin hepsi 120 hz gelmesi bekleniyor 16 alan hayatının hatasını yapar iPhone tarihinin en alınmayacak telefonu oldu şimdiden

• 120HZ her telefonda 2 senedir standart oldu. Bu 120HZ olması 17 için tercih sebebi olamaz. Arada yine düz seriyi öldürecek farklar olacaktır bu düz seriye sürekli Pro fark oluşsun diye ezecekler. İlk 11’de iki cihaz arasında açık kalite farkıyla başladılar. Sonra 12 ve 13’te çok aza indi böylede düz seri tercih edilebilir oldu. 14 ve sonrası yine ezmeye başladılar. Benim artık iPhone düz serisine hiç güvenim kalmadı. Kimsenin de almasını tavsiye etmiyorum. Ya Pro alınsın ya da düz fiyatına kaliteli Android cihaz alınmalı.

• MambaVino kullanıcısına yanıt

Sırf 120 hz için hayatta android telefon almam önermem de

• Google Pixel çok sağlam geldi. Gelecek sene daha da iyi olacaktır. Bildiğiniz Android telefonlar gibi değil. Seneye 90HZ Promotion ve geri kalmış özelliklerle 17 Pro serisi devam ederse Google 10 serisine geçeceğim.

• Değişim yaparak almayı düşünüyorum da s22 ye sahibim en mantıklı nereden alınıyor şuan?

• Riverside. kullanıcısına yanıt

120 hz tazeleme hızına bir kere alıştınız mı 60 hz kullanınca gözleri aşırı yoruyor bu ne böyle diyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.