Şimdi Ara

Apple iPhone 16 / iPhone 16 Plus [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ugrshn , H.TOGAN Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
34
Favori
15.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler.

Bu konu neden bu kadar hareketsiz?

• selmand kullanıcısına yanıt

60 hz olması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selmand kullanıcısına yanıt

Dh üyeleri zengin, pro max’ten aşağısını almazlar  

• Konu aynı bizim köye dönmüş(!)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt

Bence asıl sorun, düz 16 ile 15 Pro nun neredeyse aynı fiyat olması.

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    15 pro almak daha mantıklı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • myigity kullanıcısına yanıt
    15 pro ısınma sıkıntısı var diyorlar.

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    şu an 13 Mini kullanıyorum, 15 pro mu 16 pro mu hakikaten kararsız kaldım. 17 yi bekle diyenler de var.

• 16 plus ile 16 pm kâğıt üzerinde aynı ekrana sahipler. Ama mağazada incelediğimde, tüm ayarları aynı olmasına rağmen, pm daha iyi görüntü veriyordu. Bu gerçekten böyle mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C. S -- 20 Ekim 2024; 17:41:7 >
  • C. S C kullanıcısına yanıt

Panel farklılığındandır, yanlış hatırlamıyorsam iphone panelleri 3 farklı marka tarafından üretiliyor. Samsung, lg ve boe.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

120hz ve pm modelinde sanırım yansıma engelliyici farkı var.

16 plus 74 bin. Acaba diyorum s24 ultra alsam 67 bin civarına.... O zaman da saati ve kulaklığı da almam gerekcek, bana yine 74 bine mal olacak. S24 ultranın ekranı 16 plustan daha iyi.

Neyse benim emektar 12yi bir sene daha kullanıp gelecek sene baz plus modelini ne olursa olsun alayım.

16 plus alma Alicak isen 15 pm al yada s25u bekle..

• Arkadaşlar 12 minim pil ömrü yüzünden yarı yolda bırakmaya başladı beni iyice. Telefonuma aşığım pilini de değişsem çok şey değişmeyecek kapasite ortada çünkü. Pil ömrü ve boyut önemli benim için, 15 ya da 16 mı alsam çok fark yoksa pil ömrü bakımından 13 bile olur bana ne dersiniz? Aradaki fiyat farkını vermeye değer mi? 16 ve 15 kamera olarak çağ atlatır gibi ama pil ömrü nasıldır?

• İphone 16 net ılık adam telefonu olmus

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler. S25 serisinin tanıtımına sayılı günler kala samsung s24u için takasta ek ödeme (8k) kampanyası başlatmış. 12, 25k civarına alınıyor. Mediamarkt 512 s24u modelini 65kya indirmiş. 40,hadi telefonda sorun buldular, 45e gelecek bana.

Öte yandan, watch fe alırsan, yanında kulaklık hediye teknosada. Buyback ile apple watch 3600k ediyor. Fe ise 7k . 3.5k daha verirsem ,yani toplamda 50k ya komple sansung ekosistemine geçiyorum. Ancak s25u en az 80-85 en fazla 90kdan çıkacaktır. Ne kadar kampanya yaparsa yapsın,50kya almak hayal olacaktır. O yüzden s24uya sıcağım. Aslında 15 plus da aklımı çeliyor ama s24u, tam bir amiral gemisi. Her şeyiyle 15 plustan üstün.

Samsung tablet alma niyetim yok zira elimde ipad 10 hücresel var ve çok memnunum.

• emaka kullanıcısına yanıt

Hocam memnun musunuz yaptığınız tercihten? Ben de 12 miniden geçiş yapacağım.

S24u 512 modeli ön siparişe özel 70k satiliyordu,kafalarina göre zam yaptilar hocam o cihazin bedeli 70k sitesinde 80k ama monitör kulaklik yada saat veriyor sanirim ilgilenmediğim için bakmadim yine 75k denk geliyodur ayrica s25U 90-100k aşaği cikmaz ama zamanla 70-75k düşer demedi deme.24u güzel cihaz tabi değerlendir gitsin..60 hz cihazlardan iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 26 Ekim 2024; 23:40:45 >
  • tavernac1 kullanıcısına yanıt

Telefondan beklentiniz nedir bilmiyorum, ben gayet memnunum. 12 mini'den sonra özellikle pil performansını çok beğendim. Twitter ve instagram kullanmıyorum, 2 gün götürüyor şarjı. Kullanıp beğenmeyenleri anlarım ancak kullanmadan kötüleyenleri dikkate almayın. Değişim kampanyalarını değerlendirebilirsiniz. Başka sorunuz varsa özelden yazarsanız cevaplarım.

kamera ve ses kalitesine çok düşkünseniz S24U yerine 15+ daha çok memnun eder. diğer herşeyde; en başta ekranıyla yapay zeka özellikleriyle S24U çok daha yetenekli bir cihaz

İki 16PM yi yan yana koyunca bile biri diğerinden iyi duruyor. Apple tarafında panel kalitesi tamamen piyango gibi. Ama Pro serisinde genel kalite düzlerden biraz daha iyi tutuluyor diye de biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.