Şimdi Ara

Almanya RWTH Aachen universitesi YARDİM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Oncelikle benzer 2 konu acrigim icin ozur dileyerek baslamak istiyorum. Bu konuyu acmamin sebebi daha onceki konuma pek yardim gelmedigi icindir. Ayrica tum onemli sorulari bu konuda toplayacagim ki benim gibi insanlarada faydali olsun. Simdi ben turkiyede meslek lisesi bilgisayar bolumu mezunuyum diploma notum 65, eger mc'yi yanlis hesaplamadiysam 65 = 2,05. Ygs sinavina girdim haziranda lys'ye girecegim simdilik tahmin yapiyorum lys mf4'den okul puani ile minimumdan hesaplarsak 250 alsam nc olarak 250=3,4. Simdi asil konuya gelelim. Aachen universitesi bilgisayar muhendisligi istiyorum aachen universitesi bu bolume NC ile mi ogrenci aliyor yoksa NC'siz mi ? Eger nc yoksa neye gore seciyor ? Bilgisayar bolumu en kotu kac NC ile ogrenci aliyor ? Almancam hic yok bu okul beni kabul eder mi sartli olarak eger almanca olmadan kabul etmiyorsa ne yapabilirim ? Ve son olarak universitenin sitesinde hep kampusler Bezeichnung'da yaziyor bilgisayar bolumunun aachen'de kampusu yok mu ? Herkese tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bau tıp hakkinda yorumlariniz?
    9 yıl önce açıldı
    ogretim uyesi mi tercumanlk mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.