Şimdi Ara

Almanya Schengen vizesi evrak sorunu hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 20 mayıs 05 haziran tarihlerinde eşimle almanyaya gitmeyi düşünüyoruz. Eşim ve ben sigortalı çalışanız, ben ulusal bir toptancı markette müşteri yöneticisi olarak çalışıyorum. Schengen vizesi için başvuru yapacağız ancak başvurumuzu takip eden acente benden çalıştığım firmanın son 3 aylık şirket banka hesap ekstresini talep ediyor. Şirket yetkilileri bu evrağı veremeyeceklerini belirttiler.ben acenteye 2 ayrı bankadan şahsi hesaplarımın son 3 aylık dökümünü verebileceğimi belirttim ancak acente ısrarla çalıştığım firmanın hesap ekstresini talep ediyor. İnternetten araştırdığım kadarıyla çalışanlar için böyle bir evrak talebi olmadığını gördüm ama konu hk daha önce bu işi yapmış kişilerden bilgi rica ederim.

Not: Diğer şirket evraklarının temininde bir sorun yok (vergi levha, imza sirküleri, oda sicil kaydı vs. )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acentenizi degistirin.Sacmalamislar sirketin hesap ekstresini isteyerek.Hicbir firma da vermez zaten hakli olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle şirketin hesap dökümünü vermenize gerek yok.
    Şahsi olarak 3 aylık banka ekstreniz yeterlidir.
    Acenta kesinlikle saçmalamış, kendiniz bile başvuruyu yapsanız daha rahat halledersiniz.
  • Şayet iş amaçlı gidiyor olsaydınız , çalıştığınız iş yerinin son 3 yada 6 aylık banka ekstreleri, aracı kuruma verilir.Siz turistik amaçlı başvuruda bulunduğunuz için kendi hesaplarınızın dökümlerini vermeniz gerekir. Sorun giderilse dahi kesinlikle acenta firmanız ile çalışmamanızı öneririm.
  • Şirketin banka ekstresini değilde kendi şahsi banka hesap ekstrelerimi tedarik ettim çalıştığım acentayı değiştirdim arkadaşlar başka bir firma ile devam edeceğim vize sürecime ilginiz için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vizecihakan@hotmail.com adresinden destek alabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ingiltere vizesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.