Şimdi Ara

Almanya vize basvurum reddedildi ne yapmak lazım şimdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
4.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Estafurullah yardımcı olduysak ne mutlu.Şimdi konsolosluk tan konsolosluğa değişiyor.Ben almanyada 1 ay bekledim kadın en sonda aradı istermisin diye bende istemem gerek yok dedim.İtiraz dilekçesini verdikten 2 hafta sonra kağıt geldi onayladığını söylediler.ama beklemem gerektiğini yazmış vize memuru 2 ay sonra cevap Yazdi tabi alman konsolosluğu çok yoğun bunu göz önünde bulundurmak gerek.
    Sanada tahminimce 1 haftada cevap gelir.Ama savunmanı güçlü ve düzenli yap.Benim söylediklerim üzerine Odaklan.İnşallah alırsın vizeni.
  • inşallah kardeşim çok sağolasın...
  • Selamun aleykum arkadaslar ben iki hafta önce isviçreden hiç sebepsiz red aldım ama bugün almanyadan tekrar basvurdum inşallah Allahın izniyle olacak bu kez.. Hakkari yüksekovadan selamlar olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutcpr

Selamun aleykum arkadaslar ben iki hafta önce isviçreden hiç sebepsiz red aldım ama bugün almanyadan tekrar basvurdum inşallah Allahın izniyle olacak bu kez.. Hakkari yüksekovadan selamlar olsun

gelismeleri ve sonucu burada paylasirsiniz hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

Bende Cuma günü turistik ve oradaki bir kaç üniversite başvurusu için 79 günlük Almanya Schengen vizesi başvurusu yaptım. Burda 2 yıllık Ege üniversitesinden mezun oldum ancak daha diplomamı almadım. Orada ki masraflarımı babamın karşılayacağını göstermek için babamın hesap dökümlerini emekli olduğuna dair belgeleri tapuları araç ruhsatlarını vs vs orjinalleri ile birlikte fotokopilerinide götürdüm. Ayrıyetten babam dilekçe de yazdı. Neden gittiğimi (turistik ve üniversite başvurusu amaçlı) belirtti. Birde alman bi aile dostumuz tarafından davetiye yollandı. Hala kafamda soru işaretleri var. Ya vize vermezlerse ? Aslında bi umudum da oda Alman vatandaşı olan birisinden davetiye geldiği için.

Karışık yazdım sanırım :)

Neyse arkadaşlar, sizde benim durumum ne olur ? Eğer vize çıkmazsa ne yapabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkayYılmaz -- 11 Mayıs 2014; 18:23:08 >
  • Hafta sonlarını da sayarsak toplamda 16 gün oldu ve geçen hafta salı günü "Eksik evrak, bekleniyor" tarzında bir sorun oluştu ve o evrakları geçen hafta perşembe günü teslim ettim. 28 Mayısta uçuşum var umarım vizeyi bugün yada yarın kesin sonuca bağlarlar.

Eğer vize vermezlerse ne yapmalıyım ? Şikayet dilekçesi yazarsam faydalı olurmu ? Ancak 28 Mayıs olarak istemiştim vizeyide. Şimdi dilekçe yazıcam da o konsolosluğa gidecekte uzun bir süreç olduğu için bu tarih olayı nasıl hallolacak ?
  • Sonunda bugün Bursa Idata bürosuna pasaportum geldi ve teslim aldım. 79 günlük vizemide vermişler sağolsunlar ancak normalde bugün 11:50 da uçağım vardı bileti iptal ettim yetişemicem diye. Şimdi de en erken ne zamana uygun fiyatta bilet varsa almaya çalışıyorum :)

Alman Konsolosluğu çok uğraştırdı ama sonucu iyi oldu.. :)
  • Ayın 9. Da basvurdum 19 mayıs hariç 13 iş günü oldu hala cvb yok iyice strs bastı kardeşim hayırlı oksun bu arada darısı bana inşallah..

• Berkay kardeşim bu saatten sonra ucuz bilet bulmak zor önümüz yaz ve bayram geliyor hemen al bence..iran sınırından yüksekovadan selamlar...

• Arkadaşlar Allahıma şükür bugün istediğim vizeyi aldım Almanyadan, yaklasık bir buçuk ay önce isviçreden red almıştım sonra almanyaya başvurdum hemen ve 16 iş gününde çok şükür aldım vizeyi,darısı sizlere inşallah....
  • BerkayYılmaz kullanıcısına yanıt
    Kardeşim çok şükürrr bende bugün mutlu haberi aldımm:))

• aykutcpr A kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun kardesim :) Cok ugrastiriyorlar ancak sonra mutlu sona ulastik o yeter :)
  • BerkayYılmaz kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeşim aynen ama zafer bizim sen be zaman gideceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutcpr

Sağolasın kardeşim aynen ama zafer bizim sen be zaman gideceksin

Ben geçen hafta perşembe günü bilet buldum Almanyaya geldim bile hocam :)
  • 34 gün sonra nasipse oradayım...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.