Şimdi Ara

almanya vize başvurusu reddi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 10.8.2016 tarihinde yetkili şirket aracılığı ile almanya vizesi için başvurdum ve 3 numaralı şıkka ilişkin: Öngörülen seyahat süresinin tamamı için
    geçiminiz sağlayacak veya ikamet veya çıkış ülkesine geri dönebilmek
    için veya sizi kabul edeceği kesin olan üçüncü bir ülkeye transit
    geçebilmek için yeterli maddi imkana sahip olduğunuza ilişkin kanıtlayıcı
    belgeler ibraz edilmemiştir veya bu maddi imkanlara yasal yoldan
    kavuşmanız mümkün gözükmemektedir.
    sebebiyle red aldım. 22 yaşındayım sadece stajyer olarak çalıştığım yerden aldığım paranın bulunduğu banka hesabını gösterdim. annemi ve babamı sponsor olarak göstermedim yani. daha sonra itiraz etmek yerine 25.08.2016 tarihi için yeniden başvuru yaptım. bu sefer 2700 tl olan maaş hesabını, 4700 tl olan başka banka hesabını ve annemi babamı sponsor olarak gösterek onların maaş bordro ve maaş hesaplarını ekledim. duruma ilişkin açıklamayı içeren dilekçeyi de ekledim. sizce şansım nedir? daha önce bu tarz bi durumla karşılaşan arkadaşlar var mıdır?

• Daha önce böyle bir durumla karşılaşmadım. Ama anlamadığım konu neden daha önce anne baba sponsor göstermedin? Onlardan habersiz mi gideceksin?
    Red yemendeki sebep bence maaş para yüzünden değil. SGK işe giriş bildirgesi, hizmer dökümü baaş bodrosu gibi sorunlar yüzünden red yemişindir. Ayrıca iş yerinden yazı/dilekçe vermiş olman lazımdı.
    Neyse olan olmuş Annenin ve babanın nispeten maaşları düzgün yatıyorsa biraz da iyi bir para ise, hesaplarında da para varsa vize sana büyük ihtimalle verirler.
    Sonucu merak ediyorum sonra paylaşırmısın?
  • Şirket tarafından temin edilen belgeler hakkında hiçbir soprun yoktu. Öyle olsaydı eğer, eksik evraktan dolayı red yerdim. Red sebebi yalnızca maddi durumdan kaynaklanmaktaydı.
    Annemi babamı göstermeyişimin sebebi yıllık izinde olmaları ve evrak işiyle daha fazla uğraşmamaktı. yalnızca maaşımın yattığı banka hesap dökümünü götürmemim yeterli olduğunu düşünmüştüm.
    2700 TL maaş hesabı ve 4700 liralık diğer banka hesabını gösterdim, üzerlerine de notlar düştüm. annemin babamın evraklarını da ekledim. umarım bu sefer olur. perşembe tekrar randevum var. sonuçtan haberdar ederim.
  • Annen baban dilekce yazdi mi?
    Annen babanin maas bordosu sgk ise giris bildirgesi imza surkuleri gibi is yerlerinden belgeler, sgk hizmet dukumlerinini de verdin mi yoksa sadece bi banka hesap mi ekledin basvuru dosyasina?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuni. -- 23 Ağustos 2016; 17:33:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anne ve babamın işe giriş bildirgeleri, bütün sgk dökümleri ve sponsorum olduklarına dair yazı götürdüm. banka hesaplarımın hepsini götürdüm, ayrıca ilerleyen günlerde maaşımın ve burslarımın yatacağına dair yazı iliştirdim. toplamda 9bin küsür lira olacak hesaplarda, artık bu sefer reddederlerse kötü niyet arayacağım.
  • Bence sıkıntı olmaz. Yine cevap buraya yazarsan sevinirim. Merak ettim
  • haberdar edeceğim buradan. teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.