Şimdi Ara

Almanya Vize Reddi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 yıllık devlet memuruyum, kardeşimle beraber vize başvurusu yaptım. Bütün evrakları hazırladım kardeşimde dershanesinden öğrenci belgesi aldı babamı sponsor gösterdik(kendisi emekli) üzerimize ne varsa fotokopisini ekledik, bankada iyi bir miktar para da vardı ve davetiyemiz de vardı(yani bütün evraklar tamdı). Acente yardımı ile ayın 17 başvurumuzu yaptık bugün madde 9 dan red aldığımızı öğrendik bu süreçte ne yapabiliriz itiraz mı etmek gerekiyor.

• 9. madde yani vizenizin süresi bitmeden üye ülke topraklarından ayrılma niyetiniz olduğuna kanaat getirememiş.

Yaşlar kaç?

sen devlet memuru isen babanı sponsor neden gösterdin ki? yetişkin çalışan birisin. Çalıştığın kurumun evraklarını, izin yazını, maaş bordronu, 4C dökümünü koymadın mı?

Kardeşinin gittiği normal bir okul yok mu? bilmem ne lisesi, yada bilmem ne üniversitesi gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwin35

9. madde yani vizenizin süresi bitmeden üye ülke topraklarından ayrılma niyetiniz olduğuna kanaat getirememiş.

Yaşlar kaç?

sen devlet memuru isen babanı sponsor neden gösterdin ki? yetişkin çalışan birisin. Çalıştığın kurumun evraklarını, izin yazını, maaş bordronu, 4C dökümünü koymadın mı?

Kardeşinin gittiği normal bir okul yok mu? bilmem ne lisesi, yada bilmem ne üniversitesi gibi?

Ben kendime sponsor göstermedim ki kimseyi devlet memuruyum kaymakamlıktan alınan izin belgesine kadar koydum dosyaya hizmet dökümüm 4 yıldır memurum 5 yıldır aralıksız çalısanım her türlü belgem vardı.

Babam kardeşime sponsor oldu bankaya bir miktar para yatırdı artı emekli belgeleri ev araba belgeleri ve yurtdışında ki abimden davetiye. Kardeşim dersaneye gidiyor ama final temel lisesinde gidiyor orada bizim öğrencimizdir diye belge vermilşti bunlara rağmen ikimmizde red yedik sebeb madde 9 ( Türkiye’de ailevi, ekonomik ve maddi bağlarınızı yeterli bir şekilde
    kanıtlayamadınız. ) Diye secenek işaretlemişler.

• Oha devlet memuru bile red almaya başlamış yuhh,

Bende bundan 1 yıl önce çalışmadığım zamanlarda başvuruda bulundum bankada 100.000tl param vardı kendime ait tapulu evim vardı ve almanyada kendi restorantı olan kardeşim bana davetiye yollamıştı ama red verdi alman konsolosluğu, aynı bu 9.maddeden red yedim ve itirazda etmedim umursamadım.

Hadi beni anlarım çalışmıyordum bunun etkisi illaki olmuştur ama devlet memurunun red yemesi şaşırdım doğrusu.
  • Almanya bu ara çok sık ret veriyor. Sanırım ey Merkel ey Almanya çıkışlarının sonucu olsa gerek. Ret kağıdı Almanca. Maddelerin altında sebeplerin yazıldığı bir sayfa var. Daha önce başka bir konuda da yazdım bununla alakalı. Sayfanın linkini aşağıda bulabilirsiniz.

https://www.vizeyebasvur.com/almanya-vize-reddi-itirazi/
  • Beyler bende İsveç vizesinden geçen hafta red aldım. Öğrenciyim AÖF de ve daha önce aynı ülkeye gidip geldim. Bu sefer sebep olarak bana evli değilsin gençsin çocuğun yok aktif bir para hesabın yok ve öğrenci olduğunu idda ettiğimi söylemiş. Bana ordan davetiye geldi ve benim tüm ihtiyaçlarımı karşılayacağını söyledi. Ayrıca ben burda sizin yazdıklarınızdan yola çıkarak annem emekli 800 tl maaş var onu sponsor olarak gösterim mi yada eniştem öğretmen onu mu göstersem olur mu ne dersiniz acil cevap verin lütfen ona göre dilekçe yazıp itiraz etmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YUNANİSTAN VİZE İŞLEMİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.