yaw sevinmemiz lazm 256 net var die! neden diceksiniz kaç sene önce bu utanmazlar 64k kablonet hizmti veriolardı UTANMADAN.zar zor 128 e geri çektilerdi adamlar...
Almanya'ya bravo ! ilk defa bir konuda bizi gecti
Ben Bulgaristan`da yaşıyorum öyle abartılıcak bir ucuz internet yok. Ayrıca telefon görüşmeleri Türkiye`e bakşta daha pahalı. Internet biraz ucuz olabilir ama cokta ucuz değil. + Kaliteside iyi değil.
Kimse hemen 16mbit olalım demiyor fakat telekomun elinde imkan var iken altyapı için bir adım dahi atmıyor
arkadaşlar kullananlar var yaa. siz şaka deyip durun.
quote:
Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare
Emsal istiyorum. Varsa kullanan arkadaşın bi zahmet resim çekip gönderirse ben de inanmaya hazrırım...
quote:
Orjinalden alıntı: salpyilmaz
quote:
Emsal istiyorum. Varsa kullanan arkadaşın bi zahmet resim çekip gönderirse ben de inanmaya hazrırım...
adam bi de iddia ediyo yaw. sen tuvaletten internete girebileceğine mi inanıosn .
quote:
Orjinalden alıntı: nacde
quote:
Orjinalden alıntı: salpyilmaz
quote:
adam bi de iddia ediyo yaw. sen tuvaletten internete girebileceğine mi inanıosn .
2001 de denendi. Başarılı olundu.
Beyler belki bilmeyen vardır söyliyim. Orda yazdığına göre her türlü yurt dışı yurt içi telefon görüşmeleri ve tv sinema paketi aboneliği bu fiyata dahil.
biz normali sağlıklı alamıyoruz tuvaletten olanı kaldı ....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme