Yani diyecek birşey bulamıyorum biz güzel ülkemizde internete girdiğimizi sanıyoruz 256 gibi m.ö kalma bir hızla
quote:
Orijinalden alıntı: F@ruk
Yani diyecek birşey bulamıyorum biz güzel ülkemizde internete girdiğimizi sanıyoruz 256 gibi m.ö kalma bir hızla
Alıntıları Göster
bir anımı anlatayım icimden geldi. bundan 4-5 ay oncesine kadar world of warcraft oynuyordum. devamlı problem vardı baglantıda zaten.ms turkiyede 200-500 arasıdır.(bu bizim icin normal) fakat isvec norvec polonya..... bu ulkelerdeki arkadaslarım 50 den dusuk ms le oynuyorlardı. bi gun biri chattan bagırdı cıldırdı gormeniz lazım noldu dedik. arkadas ms 9 dan 20 ye cıktı bu ne sacmalık lag oldu off beee dedi biz soktayız turkler olarak. herzaman 300 civarında oynuyoruz biz dedik susdu kaldı.sonra bu oyunu en ii turkler oynuyor dedi gulmeye basladık. kısacası onlarla aramızda daglar kadar fark var adam bizim download hızımızın kat be katında upload yapıyor biz hala adsl di kabloydu 1 mb di 256kb dı ugrasıyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Maglor Nenharma
bir anımı anlatayım icimden geldi. bundan 4-5 ay oncesine kadar world of warcraft oynuyordum. devamlı problem vardı baglantıda zaten.ms turkiyede 200-500 arasıdır.(bu bizim icin normal) fakat isvec norvec polonya..... bu ulkelerdeki arkadaslarım 50 den dusuk ms le oynuyorlardı. bi gun biri chattan bagırdı cıldırdı gormeniz lazım noldu dedik. arkadas ms 9 dan 20 ye cıktı bu ne sacmalık lag oldu off beee dedi biz soktayız turkler olarak. herzaman 300 civarında oynuyoruz biz dedik susdu kaldı.sonra bu oyunu en ii turkler oynuyor dedi gulmeye basladık. kısacası onlarla aramızda daglar kadar fark var adam bizim download hızımızın kat be katında upload yapıyor biz hala adsl di kabloydu 1 mb di 256kb dı ugrasıyoruz.
Alıntıları Göster
Yaşasın Ttnet
quote:
Orijinalden alıntı: drift34
Yaşasın Ttnet
Alıntıları Göster
Adamlara bak yaa 55.00Ytl ye 16Mb kullanıyor, ah ulan ahhhh
quote:
Orijinalden alıntı: EmRSrL
Alıntıları Göster
Eğer gün gelirde imkanım olursa kesinlikle yurt dısına cıkmayı ve orda yaşamayı istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: west
Eğer gün gelirde imkanım olursa kesinlikle yurt dısına cıkmayı ve orda yaşamayı istiyorum.
Alıntıları Göster
oyle temmeniler her zaman oluyor ama ulke bizim ulke her olumsuzlukta yurt dısına cıkarsak ulkede kimse kalmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: west
Alıntıları Göster
Romanya'da da 2 Mbit internet 15 euro ülke içi sınırsız telefon görüşmesi de hediyesi daha ucuzları da varmış ama ben bileiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: yumurt
Romanya'da da 2 Mbit internet 15 euro ülke içi sınırsız telefon görüşmesi de hediyesi daha ucuzları da varmış ama ben bileiyorum.
japonya yılda 4 milyar kitap basıyor biz 23 milyon kitap işte aradaki fark..
quote:
Orijinalden alıntı: yumurt
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: yumurt
Romanya ve Bulgaristan gibi ulkelerin bile cok gerisinde kaldik isin kotu tarafi bizim internet bir adim bile ilerlemiyor yani adsl ciktigindan beri hiz artisi bile olmadi hala en yuksek hiz 2mbit.Bakalim 2008 de 20 mbit ve 2009 da vdsl olacak mi.Sozde 20mbit fiberler 2007 de devreye girecekti ama 2008 kaldi bakalim daha kac sene erteleyecekler.
quote:
Orijinalden alıntı: stekemen
japonya yılda 4 milyar kitap basıyor biz 23 milyon kitap işte aradaki fark..
Alıntıları Göster
bardağın dolu tarafına bakalım diyecek bi s.k kalmadı bunu da gördükten sonra.
vatana millete sabır diliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Scotland
bardağın dolu tarafına bakalım diyecek bi s.k kalmadı bunu da gördükten sonra.
vatana millete sabır diliyorum
Alıntıları Göster
Yalnız şunuda göz önünde bulundurmak lazım. Onlar ADSL2+ Geçerken biz daha 56k kullanıyorduk yani bu işler öyle boyacı küpü gibi sok çıkar olmuyor. Tabiki haklısınız isyan etmekte ama elden ne gelir.
bizim milletimize 256k yeter
quote:
Orijinalden alıntı: Pertinax
bizim milletimize 256k yeter
100 mb adsl 10 lira olacak ezilenler için geliyorum ezilenler iktidar olacak
quote:
Orijinalden alıntı: aliss
Alıntıları Göster
telekoma artık yorum yapmıyorum ben
quote:
Orijinalden alıntı: EmRSrL
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: EmRaHSaRaL
quote:
Orijinalden alıntı: aliss
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: aliss
Cen Uzan bunu desin yapmasa bile oyum ona verceğiim.
Seçim zamanı bu siyasetci hıyarları her konuda vaatlerde bulunur biriside çıkıp İnternet hızları hakkında konuşmaz. Milyonlarca insanı direk ilgilendiren konu hakkında tek kelime etmezler. Meclisin içinin 60 yaşında dedeler ve aşiret reisleriyle doldurursan olacak olanda bu zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: shadow006
quote:
Orjinalden alıntı: aliss
Cen Uzan bunu desin yapmasa bile oyum ona verceğiim.
Seçim zamanı bu siyasetci hıyarları her konuda vaatlerde bulunur biriside çıkıp İnternet hızları hakkında konuşmaz. Milyonlarca insanı direk ilgilendiren konu hakkında tek kelime etmezler. Meclisin içinin 60 yaşında dedeler ve aşiret reisleriyle doldurursan olacak olanda bu zaten.
Alıntıları Göster
burası ne almanya nede japonya..burası türkiye arkadaşlar gerçekçi olun. birde milli gelirmizi,borçları, yaşam kalitesini karşılaştırın bakalım