Şimdi Ara

almanyada skandal , adac ve golf icerir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
0
Favori
7.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skandalın tek sorumlusu kendisiymiş, yalana bak. Adam VW'ni çok sevdiğinden yapmadı sanırım.
    Demek ki VW imajını rüşvet paralarıyla balon gibi şişiriyor. Tok kapı sesi de bir yere kadarmış demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 21 Ocak 2014; 10:01:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meğerse ADAC da forumdakiler gibi VW hayranıymış. Dünyanın en zevkli otomobili olan golfu çok sevdiklerinden kıyak geçmişler. Yoksa VW hiç rüşvet yedirir mi?

''VW'nin olduğu hiç bir testte başka marka 1. çıkamaz'' sözü şimdi daha bir anlam kazandı
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın Renault güvenlik konusuna çok önem vermeye başladı. Alıcı kitlesi aileler olunca pazarını kaybetmemek için bu işe diğerlerinden daha çok para harcıyor.
  • Adama dsg tdi highline jetta + metalik renk + hiz sabitleme + park sensoru + orjinal paspas arabayi 2 gunde teslim ederiz demisler. O da gaza gelip soylemis iste.

Olayi vw'nin ya da adac'in sahtekarligina baglamamak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde Deniz fenerindavasından sonra da bunu altından da Türkler çıkarda şasırmam.Cihan abi desek olmaz artık o Seat öneriyordu o da nalmıştı vwnin gereksiz pahalı olduğunu.Bizim forumdaysa şile yapanlar söylesin.Ücretinde amşaırsan Lafa Niva'yı en iyi SuV yaptırıcan en azından gerçekten hal edeni para ile yaptırırız.

• pua kullanıcısına yanıt
    Zaten Megane 2den beri Fransa'da satılanların hepsi 5 yıldızla çıkıyor sadece clio bir kasası clio 3 modeli 4 yıldız çıktı.Onun dışında sıkıntı yok.Şu an clio dahil hepsi 5 yıldızlı.Hatta renault symbol'e opsiyınel yan havaysstığı gelmişti ama bizim için güvenlik önmemli değilya kimse ekletmemiş oluvak ki kaldırdılar.2004 bu yana Fransa'da satışı olab Renaultlar 5 yıldız denebilir .Ama şu an Renault Türkiye megane.joy en boş olan pakette donanım çalma yaptı yan havaysstıklarını opsiyonel sundı şu an o var sıkıntılı olan bir symbol gerisi güvenlikte 5 numara.Ama ben megane ile fluence gereksiz pahalı buluyorum o ayrı en az 3 bin tl daha ucuz olması lazım liste fiyatındanki alınaın:d

• ADAC'lık kurban bulunur (Ramstetter).
  • boruları kendülerüne boğladular,kendülerüne

şaka bir yana bu golf'ün yılı arabası olmasını etkilemez...

GOLF 2013 yılının otomobilidir, heyecan verir, başarılıdır bu sınıfta ötesi vardır diyemezsiniz...
  • Bu işin arkasında Benzin Lobisi var

• car of the year ödülünü adac veriyormuşta bizim haberimiz yokmuş.

neyse golften daha önemli bir konu var bunda kimse buna dikkat çekmemiş ben çekeyim bari

peki adacın yaptığı diğer testlerde bir sıkıntısı varsa ne olacak? bir çok insan adac ın yapmış olduğu testlere güvenerek lastik aldı bu lastik testlerinde şike varsa bir çok insanı hayatını emanet ettiği lastikler aslında zannettikleri kadar iyi olmadığı anlamına gelmektedir bu da aşırı özgüvene ve elbet sonunda kazalara neden olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancakveancak -- 21 Ocak 2014; 11:00:02 >
  • Michael Ramstetter istifa ettikten sonra kesin golfe binip gitmiştir
  • Zamanlama manidar
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Michael Ramstetter bunu neden yapmış? bunu yapması için VW markası ile bir işbirliği yapmış mı bunu açıklasın. VW nin haberi yokta bu dingil kendi kendine (bizim forumdaki fanlar gibi) golfü tepelere çıkardıysa VW nin bir suçu yok. Ama işbirliği varsa bu işten en az ADAC kadar VW de prestij kaybetmeli.

Bunları yazmak için gelmiştim ..elinize saglik

• quote:

Orijinalden alıntı: falken34

quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Michael Ramstetter bunu neden yapmış? bunu yapması için VW markası ile bir işbirliği yapmış mı bunu açıklasın. VW nin haberi yokta bu dingil kendi kendine (bizim forumdaki fanlar gibi) golfü tepelere çıkardıysa VW nin bir suçu yok. Ama işbirliği varsa bu işten en az ADAC kadar VW de prestij kaybetmeli.

Bunları yazmak için gelmiştim ..elinize saglik

Doğru noktalara parmak basmışsınız olayın bir de vosvos tarafı var

belki de Rammstetter ile vosvosun uzaktan yakından alakası yoktur.

adam suçunu kabul edip istifa ediyor ama niçin suç işlediği belli değil.

bu durumun netlik kazanması gerekir.

almanların özellikle vosvosun reklama büyük bütçe ayırdığını biliyoruz da kendi ülkelerinde bu tip işlere gerek duyduklarını hiç sanmıyorum.

• Yine bir kin kusma, rahatlama, içini dökme konusu daha.
  • Gene konuyu golf çekemeyenler doldurmuş .Başlıkta golf yazmasa bu ratingi almazdı zaten.

Haberde golf seçiminin yanlış olduğu konusunda bir bilgi yok. Olay şu : Adam anket yapmış hepi topu 3000 kişi katılmış. Şimdi 3bin kişi golf dese ne olur chery dese ne olur. İncisözlüğün bundan haberi olsa 1 gecede chery yi bile seçtirirdi 3000 kişide. Adamlar da 3000 rakamından utandığı için katılan sayısını 10la çarpıp şişirmişler. Sorun bu: Şişirme

Adam ben koskoca ADACım anket yaptım hepitopu 3bin kişi katıldı demekten utanmış. Bu kadar az katılan olduğunda zaten sonucu hiç açıklamamalıydılar. Bu kadar az katılımla hangi markanın seçildiğinin de önemi yok zaten. Kaale almaya değer bir anket değil zaten.

Türkiyede bilimsel çevreler de bu şişirme yöntemini çok uygular. 15 denekli çalışmayı 75 denekli diye yayınlar vs vs vs.
  • Bu olaydan VAG'ın prestij kaybedeceğini düşünmüyorum. Memnuniyet anketlerine, sorunsuzluk istatistiklerine falan her zaman şüpheyle bakmışımdır zaten .
  • Önemli olan bu arkadaşın kendi kendine mi böyle bir iş yaptığı yoksa vw den rüşvet mi aldığı... kendi kendine yapmışsa kafası bizim fanlardan daha iyiymiş yok rüşvet aldıysa vw ve fanları için baya bir üzücü olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

adam suçunu kabul edip istifa ediyor ama niçin suç işlediği belli değil.

bu durumun netlik kazanması gerekir.

Aynen hocam konudaki en önemli nokta burası bence de.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.