Şimdi Ara

almanyada skandal , adac ve golf icerir (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
0
Favori
7.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HILELIK OLMASA BILE gOLF BIRINCI OLACAKTI

Amac sadece ikinciye,ücüncüye rakam olarak daha üstün görünmekti..

hileyi yapan müdür tabiki bu is ve daha önceki yamuk isler icin bir sürü para topladi...maksat yerli mali korumakti[;)

en büyük haci Murat 124
  • quote:

Orijinalden alıntı: illest

Şuradaki yorumları okudukça, vw severlerin çoğunun Ak partili olduğunu düşünmeye başladım valla açıkcası. Aynı inkar aynı ateşli ölümüne savunma

Asla öyle düşünme benim için sonuna kadar ATATÜRKÇÜYÜM...

Sadece yanlış anlaşılmasın diye cevap verdim.

---

Burada savunma yok aslında cümlemize bakarsanız zaten 2013 yılın otomobili seçilmiş bir aracın ülkesinde en sevilen otomobil olmasını skandal olarak gören sizlersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: the.professor

quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Istatistikten madem dem vurdunuz ben de diyorum ki 3 bin kişi 103 bin kişi de oylasa istatiski güvenilirliği düşük bu yontemin. Çünkü testi yapan denege gitmiyor burda . Denek teste geliyor. Pekala golf forumu organize olup testi basabilir. Veya markasina daha bağlı olanlar gidip oy kullanabilir.
    Bakin donanim haber üyelerine sordu c sinifinin krali mazda 3 çıktı ,ki normal vatandaşın ne kadar mazda 3 sevdiği ortada..
    Bi anketin güvenilir olmasi icin denekleri anketci korlemesine secmelidir.
    Sayi kkonusuna gelince evet sayi ne kadar artarsa anketin temsil oranı o kadar artar.
    Ama yöntem bastan yanlış olunca onun da onemi kalmiyor.
    Adac anketi icin soylenebilecek en iyi söz , adac okurlarının en populer arabasi golf .Alman halkinin en populer markasi demek saçmalık olur böyle bir yontemle..

Tabiki sizin değindiğiniz noktalarını kurcalasak zaten elle tutulur hiç bir yeri kalmaz bu anketin. Ne yazık ki; bırakın istatistiki zayıflığını, düpedüz yapılan hileyi bile ''ama golf yine 1.'' diye savunan insanları görüyoruz.

Habertürk'ün haberini açıp okuyun. Sonra zaten bana hak vereceksiniz.

Sıralama yer alan otomobillerin oyları 10 kat arttırılmış. Anket güvensiz olsun ama arttırılmamış hali ile GOLF 1. zaten bunu anlatmaya çalışıyorum.

Lütfen beni yanlış anlamayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Haklısın ama IMDb'yi gerçekçi bir site olarak görmüyorum, filmleri sürekli olarak takip eden birisi olarak, bana son derece tutarsız gelen bir site.

Ben genelde diziler için başvuruyorum.Puandan çok yorumlara dikkat ediyorum, ama puanlar da genellikle en azından diziler için tutarlı oluyor.

Bazı dizilere hakkından az puan verilmiş oluyor ama, tutarsızlık oluyor yani mutlaka.
  • Anro yaşın itibarıyla hızlısın, heyecanlısın çabuk gaza gelir bazı şeyleri düşünmeden savunursun. Ben iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Ancak haberi incelersen toplam oy sayısı 10 kat arttırıldı yazıyor. Yani her markanın ayrı ayrı oy sayısı 10 ile çarpılmamış😉 dolasıyla 3500 olan toplam katılım sayısı 35000 olmuş. Benim merak ettiğim aradaki 31500 oy tüm markalara aynı oranda mı dağıtıldı? Burada sahibi olduğum araca blok oyla diğer modellere fark attırılma oldu mu yAda bu sayede mi birinci oldu? Bence Vw burada pazarlama stratejisi gereği dalavereye girmiş. Buna Alman makamları karar verecek. Ama sonuç ne olursa olsun aracımdan çok memnunum.
    Bilinçsizce fanatik olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex-kuzey -- 21 Ocak 2014; 19:11:10 >
  • Haklisiniz ama teste değil fırsattan istifade golfe saldiranlar da var.
    Konuyu okuyun golf düşmanları sevinçten suurunu kaybetmis resmen.
    Fanatikleri anlamak zor ama marka veya model dusmanlarini anlamak imkansiz...
  • Bundan sonra araçlar için Metacritic'e mi falan mı baksak acaba...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Şuradaki yorumları okudukça, vw severlerin çoğunun Ak partili olduğunu düşünmeye başladım valla açıkcası. Aynı inkar aynı ateşli ölümüne savunma

---

Burada savunma yok aslında cümlemize bakarsanız zaten 2013 yılın otomobili seçilmiş bir aracın ülkesinde en sevilen otomobil olmasını skandal olarak gören sizlersiniz.

Espiri olsun diye yazdım merak etmeyin :) Golfü poloyu severim yanlış anlaşılma olmasın overpriced bir araba olmasa 0 c sınıfı hatcback başka arabaya bakmadan alırım VAG grubunun mentalitesini sevmem o ayrı tabi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ex-kuzey

Anro yaşın itibarıyla hızlısın, heyecanlısın çabuk gaza gelir bazı şeyleri düşünmeden savunursun. Ben iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Ancak haberi incelersen toplam oy sayısı 10 kat arttırıldı yazıyor. Yani her markanın ayrı ayrı oy sayısı 10 ile çarpılmamış😉 dolasıyla 3500 olan toplam katılım sayısı 35000 olmuş. Benim merak ettiğim aradaki 31500 oy tüm markalara aynı oranda mı dağıtıldı? Burada sahibi olduğum araca blok oyla diğer modellere fark attırılma oldu mu yAda bu sayede mi birinci oldu? Bence Vw burada pazarlama stratejisi gereği dalavereye girmiş. Buna Alman makamları karar verecek. Ama sonuç ne olursa olsun aracımdan çok memnunum.
    Bilinçsizce fanatik olmayın.

Yaş ile alakası yok aslında sadece kendi düşüncemi yansıttım. İyi niyetliyim gerçekten.

Haberi çok iyi inceledim ....

Bakın ; Gerçekte 1. seçilen otomobile sadece 3-4 bin oy verildiği, bunun da “göze az geldiği için”, tüm oyların 10 ile çarpıldığı ortaya çıktı.

Yani burada atıyorum 3000 oy Golf almış ise bunu 10 ile çarpıyorlar. Sonra sıralama yer alan her araç için yapılıyor bu işlem. ADAC'ın 19 milyon üyesi var yani az değil.

Şimdi sadece GOLF için yapılmış bir olay olsa ki imkansız açık ara fark ile zaten o zaman kesin skandal olurdu. Bana göre çok saçma...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

---

Espiri olsun diye yazdım merak etmeyin :) Golfü poloyu severim yanlış anlaşılma olmasın overpriced bir araba olmasa 0 c sınıfı hatcback başka arabaya bakmadan alırım VAG grubunun mentalitesini sevmem o ayrı tabi :)

Sonra bazıları bunu gerçek anlıyor. Sıkıntı çıkıyor.

İsteyen sever veya sevmez kimin haddine yanlış anlamak.

• dış güçler yapmıştır,zamanlaması itibariyle de manidar.
  • Sözkonusu Lider otomobil kulübü hakkinda anket acildi;

ADAC 'ye skandal sonrasi güveniyormusunuz ? gelin ankete sizlerde ( sözde üyeler ) katilin

isaretli yeri tiklayin
     almanyada skandal , adac ve golf  icerir

http://www.focus.de/finanzen/news/adac-manipuliert-auto-wahl-skandal-um-gelben-engel-warum-sie-den-adac-nicht-mehr-brauchen-4_id_3555875.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E75606366 -- 21 Ocak 2014; 18:28:56 >

• Golf'ün bu kadar konu olmaması gerekir, herkesi barışa ve sükunete davet ediyorum.

• Bazı Volkswagen hayranları yine saçma sapan savunma moduna girmiş.
    Sözde 35.000 kişinin katıldığı varsayılan bir ankete sadece 3.000 kişi katılılyor ise, oyların 32.000'i balon oy demektir. Bu ankete katılan gerçek kişilerin hepsi Subaru BRZ'ye oy vermiş olsa neyi değiştirir? Hiçbir şeyi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73181344B -- 21 Ocak 2014; 20:27:24 >
  • Almanya'da VW epey bir deger kaybedicek ve satislari dusecek gibi gozukuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nero67 -- 21 Ocak 2014; 20:25:54 >
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Aynen aynen.

Bundan sonra da;

Tartışma adabından nasibini almamış, "tüketim malı ve sahibi" arasındaki ast-üst ilişkisini karıştıran insanların alıntılarına "Golf'ü ailecek beğenerek izliyoruz." diyip geçeceğim.

Konuşmayı bilen insanlarla konuşmaya değer konuları tartışmakta fayda var.
  • Gunaydin. Golf un 1. Oldugu testin dogru olmasi zaten acik gosterge idi.
    Motoru sorunlu, sanzimani sorunlu ama birinci

• 17 milyon uye var, ve kullanilan oy sayisi o kadar az ki adamlar 10la carpiyor. s klas birinci olsa ne yazar, kimsenin takmadigi bir anket oldugu ortada. genis kapsamli olur, yas gelir durumlari gibi etkenler aciklanir vs.

donanimhaberin gunlum yarim milyon ziyaretcidi var. anasayfaya 1 2 saatligine anket koysalar modelleri siralayip daha fazla sonuc alinir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr_jayjay -- 21 Ocak 2014; 21:13:12 >
  • Demek ki neeeeymiiiş?

Her gördüğümüz sakallıyı dedemiz sanmayacakmışıııız.
  • Mesajimin birini provatif mesaj diye sildiren cahiller var bu ülkede.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.