Şimdi Ara

almanyada skandal , adac ve golf icerir (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
0
Favori
7.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vatan haini Spartacus

Arabamın suçu ne ?

Lider olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

quote:

Mesajimin birini provatif mesaj diye sildiren cahiller var bu ülkede.

Hazımsızlık yaşayanlar olduğu sürece öyle olacak.

Soda içsinler hocam o zaman.

Son silinen iki provakatif mesajım gercekten silinecek mesaj degil. Sabır simamasi yapıyorlar galiba.

Benim de mesajımı silmişler, torsiyon çubuklu olanı.

Resimi siliyorlarsa eğer vw nin de aracı üretimden kaldırması gerekir o zaman.

Kalktık teker tahrik edici mesaj olarak mı değerlendirmeye alındı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mesajimin birini provatif mesaj diye sildiren cahiller var bu ülkede.

Hazımsızlık yaşayanlar olduğu sürece öyle olacak.

Soda içsinler hocam o zaman.

Son silinen iki provakatif mesajım gercekten silinecek mesaj degil. Sabır simamasi yapıyorlar galiba.

Benim de mesajımı silmişler, torsiyon çubuklu olanı.

Resimi siliyorlarsa eğer vw nin de aracı üretimden kaldırması gerekir o zaman.

Kalktık teker tahrik edici mesaj olarak mı değerlendirmeye alındı acaba

Olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

quote:

Haklısın ama IMDb'yi gerçekçi bir site olarak görmüyorum, filmleri sürekli olarak takip eden birisi olarak, bana son derece tutarsız gelen bir site.

Ben genelde diziler için başvuruyorum.Puandan çok yorumlara dikkat ediyorum, ama puanlar da genellikle en azından diziler için tutarlı oluyor.

Bazı dizilere hakkından az puan verilmiş oluyor ama, tutarsızlık oluyor yani mutlaka.

Hangi konuda tutarsız olduğunu düşünüyorsunuz IMDB'nin ? Bazı abartılı ergen filmlerin ve dizilerin haricinde puanları ben çok yerinde ve tutarlı buluyorum. :)
  • Golfün torsiyon çubuğu yüzünden yol tutuş ve frenaj testlerinde başarısız olduğunu gösteren resimler niçin provokatif olduğu gerekçesi ile kaldırılmış?

şikayet edeni rahatsız eden nedir ?
  • Negatiwe kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeş yeter ki siz mutlu olun.Bentley gibi arabanız var.Biz alamıyoruz kıskanıyoruz sizi.

Offf ne biçim arabalara biniyorlar beee.Golf :( Yok ki milyon dolarlarımız alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

quote:

Haklısın ama IMDb'yi gerçekçi bir site olarak görmüyorum, filmleri sürekli olarak takip eden birisi olarak, bana son derece tutarsız gelen bir site.

Ben genelde diziler için başvuruyorum.Puandan çok yorumlara dikkat ediyorum, ama puanlar da genellikle en azından diziler için tutarlı oluyor.

Bazı dizilere hakkından az puan verilmiş oluyor ama, tutarsızlık oluyor yani mutlaka.

Hangi konuda tutarsız olduğunu düşünüyorsunuz IMDB'nin ? Bazı abartılı ergen filmlerin ve dizilerin haricinde puanları ben çok yerinde ve tutarlı buluyorum. :)

En basitinden; Banshee, Castle, Revolution, The Blacklist daha fazla puan hakediyor bence :)

• illest kullanıcısına yanıt
    yemin ediyorum aynısını bende dusundum ama yazmayayım dedim ..
  • akifsari A kullanıcısına yanıt
    bir tane passatın arka dingılı kopmus yan donmustu aracın altında gecenlerde forumun bir sayfasında gormustum onu bulup koymak lazim ..
  • Öyle sıkı dizi izleyicisi değilim.O yüzden puanlamaları hakkında bir şey diyemicem izlemediğim için.Ama bu sitede diziler zaten çok fazla puan alıyor.Mesela en iyi film 9'u zor aşarken Breaking Bad'in 9,5 puanı var.9 üzerinde bir sürü dizi var.

Benim için Breaking Bad gelmiş geçmiş en iyi dizidir.Fakat 8.8 puanlıhttp://www.imdb.com/title/tt0073486/ şu filmin tırnağı bile olamaz.

Benim IMDB'de tek kusurlu bulduğum yer burası.Dizilerin gereğinden fazla puanlanması,filmlerle aynı ölçekte puanlama sistemi kullanılması.

Diğer taraftan verilen notlar dediğim gibi bence çok yerinde.Sonuçta burası kullanıcı oylarından oluşuyor.10 tane otoritenin kafasında belirlediği şeyler değil.Ortak beğeni durumu.Mesela dediğiniz diziler 9 puan'a yakın olsa bu sefer "The Sopranos,The Wire,Oz,Twin Peaks." gibi dizilerin 10'a yaklaşması gerekir.E Breaking Bad gibi bu dizilerinde bir tık üstü dizilerin artık 10'lu sistemde oylanamama sıkıntısı ortaya çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Golfün torsiyon çubuğu yüzünden yol tutuş ve frenaj testlerinde başarısız olduğunu gösteren resimler niçin provokatif olduğu gerekçesi ile kaldırılmış?

Provokatif olması :)
    Eyvallah kardeşim bahsettıgım resim buydu vw hıc sevmedıgım ıcın modelerini tam bılmıyorum golf passat jetta vs vs fark etmez hepsı aynı .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir fikrim yok.
  • quote:

Golfün torsiyon çubuğu yüzünden yol tutuş ve frenaj testlerinde başarısız olduğunu gösteren resimler niçin provokatif olduğu gerekçesi ile kaldırılmış?

Adamlar imalat yaparken utanmıyorlar da bizimkiler neden gocunuyor anlamıyorum.

• ADAC 'de üyelik iptali son 1 haftada 5 katina cikmistir !
  • quote:

quote:

Adamlar imalat yaparken utanmıyorlar da bizimkiler neden gocunuyor anlamıyorum.

Bizimkilerin derdini ben de çözemedim.

bir de şöyle bir durum var eğer golf eleştiriyorsan altında daha pahalı araba olmalı Volvo v40 falan sahibi değilsen eleştiremezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

ADAC 'de üyelik iptali son 1 haftada 5 katina cikmistir !

Almancam "Ich bin, Du bist, der, die, das" seviyesinde olduğu için Alman basınında ne haberler çıkıyor bilmiyorum fakat bu saatten sonra ADAC'ı zorlu bir sürecin beklediği kesin.
    V40 bile kesmez. E 250 si olan belki elestirilebilir

• quote:

yok v40 kesiyor . tecrübeyle sabittir .Mercedes lafı geçtiğinde renodan motor aldı yergisi geliyor hemen
  • quote:

E180 de olmuyor yani
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.