Şimdi Ara

Almanyada Üniversite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bazı sorularim var yardimlarinizi bekliyorum.
    Ben istanbulda okuyorum lise sonum fakat ailem 1senedir almanyada yasiyolar. Bende liseyi bitirip universiteyi almanyada okumayı dusunuyorum.
    Bunun icin beni yonlendircek acenteler var ama ben acenteye para vermek istemiyorum. Almanyada universiteye girmem icin ne gerekiyo adim adim ne yapmam gerekiyo. Tek bildigim Turkiyede universite kazanmam gerekiyo almanyada okumak icin bunun disinda neler gerekiyo. Almanyada nereye basvurmam lazim okul ve dil icin. Hangi belgelere ihtiyacim olucak. Almancayi cok az biliyorum. Bide cift vatandasim almanyada oturum calisma gibi sıkıntım yok almanlarla ayni haklara sahibim. Turkiyedede yös e girmeyi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Almancan varsa sıkıntı yok yok bence forum birkaç konu var almanya hakkında ama senin lise diploma puanın ve istediğin bölümü burada kazanmış olma durumu gibi durumlar olabilir ( Alman hükümeti kendi vatandaşlarına nasıl prosedür izliyor onu öğren )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gallagherxx

Arkadaslar bazı sorularim var yardimlarinizi bekliyorum.
    Ben istanbulda okuyorum lise sonum fakat ailem 1senedir almanyada yasiyolar. Bende liseyi bitirip universiteyi almanyada okumayı dusunuyorum.
    Bunun icin beni yonlendircek acenteler var ama ben acenteye para vermek istemiyorum. Almanyada universiteye girmem icin ne gerekiyo adim adim ne yapmam gerekiyo. Tek bildigim Turkiyede universite kazanmam gerekiyo almanyada okumak icin bunun disinda neler gerekiyo. Almanyada nereye basvurmam lazim okul ve dil icin. Hangi belgelere ihtiyacim olucak. Almancayi cok az biliyorum. Bide cift vatandasim almanyada oturum calisma gibi sıkıntım yok almanlarla ayni haklara sahibim. Turkiyedede yös e girmeyi dusunuyorum

Simdi istedigin bolumu burada kazaniyorsun.Lise diplomani oss sonuc belgeni not dokumanlarinj yolluyorsun.TestDaf adli sinava giriyordun B2 seviyesinde Almanca bildogini gosteriyorsun bilmiyorsan Almanya daki dil kursuna basvuruyorsun sonra kabul alirsan 1 yil egitim aliyorsun tekrar TestDafa giriyorsun.

• Peki bu dökümanları nereye yollicam ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amerikada üniversite okumak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.