Şimdi Ara

Almanyadaki akraba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bak güzel kardeşim ordan burdan internetten bulduklarınla degıl canlı örneklerle konuş ki bn öyle yapıyorum diyorsunki 100 kişiden 1.2 kişi aranıyor senın degımıne gore herkez yurt dışından valizini doldursun getırsın 100 de 1 sansı var gümrüge takılmak için takılmassa ulkeye vergisiz kaçak eşyaları soksun boyle bır mantık olabılırmı ya bi 2.si de başta söyledigim gibi benim verdigim örnekleri internette bulmuşşun kopyalayıp buraya atmışşın madem boyle bişi yapıyorsun o 450 avro olarak belırtmıssın o 450 avroluk vergıye takılmayan urunler ne nedir neler yasaklı birde hediyelik eşyadan bahsetmişsin bu 450 avro luk hediye eşya alımı bizim ülkemizin finansınamı endeksli yoksa hediyelri aldıgımız ülkeninmi birde bana demişsin listeyi incele diye GÜLDÜRDÜN BENİ sen ilk önce yazının bi güncelligini kontrol et ondan sonra benim incelememe karar ver bunun gibi halendaha yanında para taşıma 5000 dolar gorunuyodu 8 sene once oda degıştı 10000 e çıktı gibi.neyse konu uazayıp gidicek böyle herkesn bildigi kendine sana sınırda bol şanslar

• Bak güzel kardeşim ordan burdan internetten bulduklarınla degıl canlı örneklerle konuş ki bn öyle yapıyorum diyorsunki 100 kişiden 1.2 kişi aranıyor senın degımıne gore herkez yurt dışından valizini doldursun getırsın 100 de 1 sansı var gümrüge takılmak için takılmassa ulkeye vergisiz kaçak eşyaları soksun boyle bır mantık olabılırmı ya bi 2.si de başta söyledigim gibi benim verdigim örnekleri internette bulmuşşun kopyalayıp buraya atmışşın madem boyle bişi yapıyorsun o 450 avro olarak belırtmıssın o 450 avroluk vergıye takılmayan urunler ne nedir neler yasaklı birde hediyelik eşyadan bahsetmişsin bu 450 avro luk hediye eşya alımı bizim ülkemizin finansınamı endeksli yoksa hediyelri aldıgımız ülkeninmi birde bana demişsin listeyi incele diye GÜLDÜRDÜN BENİ sen ilk önce yazının bi güncelligini kontrol et ondan sonra benim incelememe karar ver bunun gibi halendaha yanında para taşıma 5000 dolar gorunuyodu 8 sene once oda degıştı 10000 e çıktı gibi.neyse konu uazayıp gidicek böyle herkesn bildigi kendine sana sınırda bol şanslar

• quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Cevabım sizinkini örnek göstererek amazon.de 'den direkt UPS ile gelecek olanlar içindi. Herkesin yurtdışında bir tanıdığı yok çoğunluk sipariş etmek amacında. Siz tabi ki vergi ödemeyeceğiniz için avantajlısınız, teyzeniz getirebilir başta belirtmiştim. Buna rağmen yine de çok ucuza aldığınızı sanmıyorum. Euro olarak kredi kartı ile ödeme yapsanız 3.95 den aşağı almazlar yani bu demektir ki 545Euro = 2150TL. Tabi teyzeniz size güzellik yapar belki bir miktarını da karşılar .
    Burada çok detaylı araştırmadım ama bulduğum kadarıyla 2500TL ye GTX1080 kart var. Bu demektir ki sadece %14-15 kardasınız buna karşılık 2 yıl garantiden yararlanamayacaksınız. %18 kdv kadar kazançlı olsanız bile bana göre mantıklı değil. Ekran kartı bozulduğunda Almanya'ya göndermeniz gerekecek vs.

hahaha teyzemin güzellik yapıp koy o parayı cebine demesi muhtemel tabii oda aklıma geldi o yüzdende biraz istiyorumda onunda dışında burda evga en ucuz 2850 küsüre var şimdi akakçeden baktığımda benim söyleceğim 545 dolarlık ise dahada kaliteli sonuçlar veren gigabyte gtx 1080 oda 3000 lira Türkiyede bir sene uluslararası garanti falan muhabbeti varmış ondan yararlanıcam sanırım eğer o da boş çıkarsa napalım şansımı deniyorum şu zamana kadar 4 tane bilgisayar değiştirdim hiç birinde ekran kartı sıkıntısı yaşamadım umarım şansızlık bunda patlamaz ilginiz için teşekkür ederim bu arada ben yanlış anlamışım vergisiz alma kısmını diğer insanlar için konuşuyormuşssunuz

• erdemkara35 E kullanıcısına yanıt
    Selamlar, bulgaristan'a , çinden Drone göndertsek oradaki alıcıya engel çıkarırlar mı? Bulgaristanda yasal engel gümrük sghm tarzı engeller var mıdır bilginiz var mı?

Bir de, Türkiyeye kara yolu ile sokulmasında çıkartılmasında bilginiz varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bcakmak28 B kullanıcısına yanıt
    yasal yollarla gelırse vergı odemesı yapmak durumunda kalırız avrupa ulkelerı arası kargolarda sıkıntı olmaz onun harıcınde yınede gelırde meşakatlı olur ben turkıyeye sorunsuz getırırım ama buyuk sorun çınden bg ye gelemsı
  • Amazondan dron aldim garanti gerek oldu
    Amazon Turkiyeye gönderimi kapattım diyerek yenisini göndermiyor
    Almanyadaki akrabalarima göndertsem onlar karayolu ile kendi cihazı gibi bana getirse sorun yaşanır mı?
    Gümrük vergisi ödeme gerekir mi? İkinci el ürünlerde gümrük vergisi ödenmez diye biliyorum
    Ayrıca dji ürünlerinde teknik uygunluk yazısı istenmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanyadan gelicek olan var mı?Sipariş için yazabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim benim akrabalarımda orada yaşıyor, birçok şey getirttim. Gönder akrabanın adresine, kutusundan çıkarsın normal bavuluna koysun getirsin hiç sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bana playstation 4 pro, kol ve bir zaman iphone getirmişlerdi sıkıntı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.