Şimdi Ara

ALMANYADAKİ KATLİYAM DAN ÖNCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar gecenlerde masum 15 genç kardeşimiz öldü ve bunun tek sebebi online oyun
    KAYNAK:http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Foreign&id=O1237045499767&date=14Mart2009

• Bu olayın tek sebebinin buna bağlanması yanlış olur. Çünkü bu tür şiddet içeren oyunları oynamasının bile bi sebebi vardır derinde. Mesela dışlanmışlık ve kabul edilme isteği gibi şeyler.. Gazetede okuduğuma göre kendisiyle dalga geçildiğini ve sevilmediğini söylüyormuş çocuk. Yani yaptığı şey bi nevi (kendine göre) intikam ve dikkat çekme arzusu.. Online oyun oynama sebebi de kendini kanıtlamak olabilir.
  • Far Cry 2 Call Of Dutty felan her türlü oyunu oynuyorum fakat hiç böyle bir durumda bulunmadım Oyunla Alakası Yok Cocuk Sorunluysa Oyun Napsın
  • saçma bende oynuyorum demek benimde okuldan bi kaç kişiyi öldürmem lazım
  • bende oynuyorum ama katliam yapmadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Marilyn -- 14 Mart 2009; 22:22:20 >
  • ßu tamamen psikolojik bir olay...oyunla alakalı bır sey degıl.neden bızım gıbı degıl o?
  • haberde farcry 2 oynanıldıgını söylüyor bu arada online oyundan bahs edilmiyor
  • Ben size zaaten öylesiniz demiyorumki yanlızca sizlere oyunlar hakkında dikkatli olmanızı söylüyorum gecen konumda açdımgibi oyundan kurtuldum çok mutluyum...
  • Allah'tan Left for dead 4 oynamamış

Mazallah 6 milyar cinayeti olurdu

Bu kadar saçma sapan bir haber görmedim.
  • Gazetede Counter strike yazıyordu?Hatta Atv ye çıktı :)
  • Beyinsizin tekinin yaptığı olayı tamamiyle oyuna bağlamak ancak ondan beyinsizlerin yapacağı iştir.
  • bence o çocuğun oynadığı oyunlan alakasından daha çok hayatı oyun olarak görüyor galiba
  • Bir kere KATLİYAM değil,KATLİAM oacak,dikkat edelim bu tür şeylere
  • Katliam
  • quote:

Orjinalden alıntı: MA Lin

Beyinsizin tekinin yaptığı olayı tamamiyle oyuna bağlamak ancak ondan beyinsizlerin yapacağı iştir.

Ağzından bal damlıyor.
  • Bugünkü Hürriyet gazetesinde de bu haber verilmiş fakat haber araştırılmadan yazılmış Far-Cry 2'nin Türk yapımı olduğu söylenmiş fakat Far-Cry 2'nin yapımcısı Ubisoft. Cevat yerli ve ekibi Crysis'i çıkardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.