Bildirim
ALMANYADAN ALINABİLECEK TELEFON ÖNERİSİ, JIAYU S3 MU ELEPHONE P7000 MI YOKSA LENOVO K3 NOTE?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Jiayu S3 ün forumda konusu var ordan inceleyin. P7000 henüz ülkemizde kimsenin eline ulaşmadı kağıt üzerinde özellikleri güzel ama kullanıcı yorumları için biraz daha beklemek gerekiyor. -
Temmuzda p8000 çıkaracaklar bu kadar kısa sürede model güncellemeleri soru işareti. Neyse denemek lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
p7000 sağlam gözüküyor hocam diğerine göre. -
Söylediğin telefonları ilk defa şimdi senden duyuyorum.Ne olduğu belli olmayan telefon alcam diyorsan ixperia al en azından Sony gibi :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Save The Day
Söylediğin telefonları ilk defa şimdi senden duyuyorum.Ne olduğu belli olmayan telefon alcam diyorsan ixperia al en azından Sony gibi :D
Sen ilk defa duydun diye bu, o telefonları ''ne olduğu belli olmayan'' yapmaz
Belki o telefonlar Almanyada f/p telefonu
Sanki ülkemize her güzel cihaz giriyor da... -
quote:
Orijinalden alıntı: TheYips
quote:
Söylediğin telefonları ilk defa şimdi senden duyuyorum.Ne olduğu belli olmayan telefon alcam diyorsan ixperia al en azından Sony gibi :D
Sanki ülkemize her güzel cihaz giriyor da...
Yok kardeş o telefonlar adı bile duyulmamış telefonlar.Şu aynı gülücüğü her konuya atmaktan bıkmadın mı
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TheYips
quote:
Sanki ülkemize her güzel cihaz giriyor da...
Yok kardeş o telefonlar adı bile duyulmamış telefonlar.Şu aynı gülücüğü her konuya atmaktan bıkmadın mı
Bıkmadım çoğu yere tam oturuyo
-
quote:
Valla paşam ilk samsung monitörü sanırsam 1997 lerde gördüğümde bu ne demistim çünkü h&p ibm philips exper casperlara alışmıştık. Bu adamlarda eski fasoncu bildiğim kadarıyla ama haklisin sar degeri falan muamma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütçe belirtmemişsin dediğin telefonların fiyatlarından da haberim yok ne yazık ki
Benim görüşüm:
1) Nexus 6
2) S6 -
quote:
Orijinalden alıntı: Booker DeWitt
Bütçe belirtmemişsin dediğin telefonların fiyatlarından da haberim yok ne yazık ki
Benim görüşüm:
1) Nexus 6
2) S6
Bütçe işte maksimum 200 dolar. S6 falan kasar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone 14 alınır mı
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- pwm dimming nedir
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- xiaomi whatsapp sorunu
- device health services nedir
- telegramda video izleme
- secure folder nedir
- telefon tavsiyesi 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X