Bildirim
Almanyadan Gelip TC de okuma şansı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İstediği üniversiteye sınavsız girebilir. İstanbul üniversitesinin internet sitesinden e postayı bul - mesaj gönder - sonra üniversitenin danışmanına git anlat o seni doğru yere yönlendirir. Belgeler felan her üniversite için aynıdır diye düşünüyorum.
Ben olsam böyle yapardım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Almanya'dan gelen arkadaşlarım var ama nasıl bir süreçten geçtiklerini bilmiyorum gitmek istediği okulun international office'nw mail atıp bilgi istese daha doğru olur. -
Özel de burs imkanı sağlanırsa ( Doğu ülkeleri gibi Tacikistan - Türkmenistan vs) Türkçesi kötü olsada eğitim dili ingilizce olacağından onun açısından daha iyi olur hele 2. yabancı dil de varsa seçer Almancayı AA ile muaf olur -
Lisenin tamamini almanyada bitirmisse ve abitur notu iyiyse bir cok uniye o notla kabul ola bilir kardes Anbituru yoksa bir cok uni SAT le veya kendi yaptigi yos le aliyor.Bazi yeni kurulmus ve kucuk devlet unileriyle ozel unilerin cogu lise not ortalamasiyla aliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X