Şimdi Ara

Almanyadan iphone almak ve gümrük pazar gününe denk gelirse? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir hatırlatma da ben yapayım. havaalanında gümrük memuru formu onaylamak için aldığınız cihazı görmek isteyebilir. gümrük onay işlemini mutlaka check-in den önce yapın. valize koymayacaksanız problem yok tabii.
  • Dostum, iphone 7 lerde sarı ekran sorunu gibi bişey mi çıkmış?? Türkiye ye gelen partide mi? Yurtdışındakilerde duymamıştım? Bunu bir araştırayım. Yurtdışına çıkacağım tarih belli kasım başı.açıkçası almayı düşünüyorum fırsatım varken.komple seride problem varsa 6s ye yönelebilirim.aralarında dağlar fark yok sonuçta. Daha ayrıntılı bilgi edinirsen haber verirsen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus -- 16 Ekim 2016; 8:00:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam,verdiğin bilgiler için saol. tur programı uçak seferi yüzünden değişti.ist.la dönüş berlinden oldu.tüm pazar günü berlindeyiz.ama işi garantiye almak için sanırım teli viyanadan alıp pazar gece çıkışta gümrüğünü berlin havaalanında halledeceğim. Global blue kapalı olursa evrakları ist. ofisine elden teslim edeceğim.burdanda karta iade yapıyorlarmış. Berlinde hangi tarihte hangi alışveriş merkezi açık öğrenebileceğimiz biyer var mı?

• Eywallah hocam, haklısın. Aldığım telleri el bagajımda geçireceğim.check inden sonra gümrüğü hallederim diye düşünüyorum.

• focus kullanıcısına yanıt
    Tasdik için gümrüğün 7/24 açık olduğunu diğer arkadaşlar yazmışlar. Berlin'de Pazar günü açık olan yerler için:https://www.berlin.de/special/shopping/sonntag/
  • eywallah dostum, inceleyeceğim şimdi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.