YA arkadaşlar bi abim CUma günü almanyadan Türkiyeye gelecek orada Cep telefonu vede PDA piyasası nasıl bilen var mı ona bişiler getirtsem diyorum ne dersiniz??? YAda ordan bişii getirsek burda sorun olur mu?
playstation 2 notebook veya telefon yada mp3 player ben mp3 player vede bir 7610 getirdim hangi semt??
ya kardeş orda telefon fiyatları ne kdar mış ?????
quote:
Orjinalden alıntı: KanYe_wEsT
playstation 2 notebook veya telefon yada mp3 player ben mp3 player vede bir 7610 getirdim hangi semt??
Kardeş fiyatlar nasıl orada?? İnan hangi semt bilmiyorum...
telefon getirmek daha pahalı olur turkiyeden... notebook veya mp3 playerc getirilebilir vergi iadesi alıcagın için
daha 2 ay evvel almanyadaydım,tr den neredeyse 2 kata kadar daha pahalı olabilior bazı modeller,hiç girişmeyin o işe
onun dışında mmc ler mp3 player playstation2(130 eu du )
getirebilirsiniz bide gümrükte içki vs
ha orda bi pakte sigara 4 eu malboro,alın tr den satın orda mouhauha
yaw gelirken kartonla sigara getirsin
quote:
Orjinalden alıntı: DjDeViL
Ne bu geyik ya yardım istioruz senden esprilik bi mevzuu mudur yane bu!!!!!!!!
p910 bence güzel olur...veya imate sp3i
Porsche getirsin
veya asus 730 pda da nefis bence....
bence sen ne istediğine karar ver önce ve eğer garanti sorun olmıycaksa türkiyede olmayan ama almanyada olan bişi iste ama garanti burdada geçsin istiyosan alcan üründe world warranty (dünya çapında geçerli garanti) ara. örneğin hp nin notebooklarında vardı. Onun dışındada birşeye yanaşma bence!
bende dedimki sigara getirtir diye geyik falan yaptıgım yokkkk
quote:
Orjinalden alıntı: ozy1905
quote:
Orjinalden alıntı: DjDeViL
Ne bu geyik ya yardım istioruz senden esprilik bi mevzuu mudur yane bu!!!!!!!!
veya k700i+asus 730pda
quote:
ALMANYADAN NE GETİRTİLEBİLİR???
kafana göre takıl abicim subjecte bak yaaa
PLAY STATION 2!!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme