Bildirim
ALMAYA DEĞER OYUN!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cihazi elinden cikarip, kirilabilen bir versiyon almayi dene. -
quote:
Orijinalden alıntı: bynoname
Cihazi elinden cikarip, kirilabilen bir versiyon almayi dene.
Denedim alan yok alan -
gran turismo veya pes 2011 diyorum tabi seçim senin -
Sürekli oynayabileceğin bi oyun alman lazım.Gidip gow alırsan elinden atarsın bitirince.Pes,fifa,worms,patapon vb oyunlar alabilirsin.Bu ayın sonunda patapon 3 çıkıyor haberine. -
Gran Turismo al... -
Pes 11 ve Gran Turismo arasında kaldım sanırım Pes 11 alıcam.Gran Turismo oynayanlar varsa oyunun grafikleri ve oynanabilirlikten bahsederlerse sevinirim -
Pes 11 alacagina, Gran Turismo al daha iyi. -
Uzun süreli istiyorsan pes 11 iyidir tabi.
Ama :ben 5-6 saat çok güzel bir oyun deneyimi ve bi o kadarda ek özellikleri açarken zaman geçirmek istiyorum dersen
GoW Ghost of Sparta çok iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The maXz! -- 31 Ekim 2010; 1:38:35 > -
God of War Sparta az sürüyor amaAcaba Pes11 mi alsam Gran Turismo 5 mi?Hala karar veremedim -
Pes 11 o kadarda güzel değil. Ayrıca psp de gran turismo 5 yok, gran turismo var. -
quote:
Pes 11 o kadarda güzel değil. Ayrıca psp de gran turismo 5 yok, gran turismo var.
Gran Turismo 5 çıkmıcak mı psp'ye -
quote:
Orijinalden alıntı: Cafraline
quote:
Pes 11 o kadarda güzel değil. Ayrıca psp de gran turismo 5 yok, gran turismo var.
Gran Turismo 5 çıkmıcak mı psp'ye
Hayır. Sadece Ps3 için çıktı... -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Cafraline
quote:
Gran Turismo 5 çıkmıcak mı psp'ye
Hayır. Sadece Ps3 için çıktı...
Tüh ya Keşke çıksaymış.
-
Artık Ps3 alınca oynarsın. -
psp ye ilk ve tek gran turismo 2009 yılında çıktı.gt5 e gelene kadar ohooo -
quote:
Artık Ps3 alınca oynarsın.
Tabi oynarım ya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X