Şimdi Ara

Hangi Uygulamalar para vermeye değer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uygulamaların hangileri parasına değer. Tabii ki 20 lira veripte alamam şöyle 3-5 liralıklar.

Puffin,Tweetbot 3 vs gibi programlar para vermeye değer mi ? Oyun olarak gta vs oyunlarını sevmem basit oyunları severim anlık olacak. Uygulamalar önemli her türlü uygulamayı önerebilirsiniz ancak yanına açıklama yazarsanız iyi olur ne işe yaradığı hakkında.

twitterrific nasıldır o bugün indirimdeymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoracle1905 -- 23 Ocak 2014; 12:55:09 >

• Whoracle1905 kullanıcısına yanıt
    Get Steady Bang! oyun hem tek kisilik hemde cift kisilik oynanabiliyor. 1 dolar gibi fiyati var, kesinlikle deger.
  • brkcwk kullanıcısına yanıt
    hocam sağolasın uygulama önerinde var mı ?
  • Kesinlikle sleep cycle derim.(bu uygulama uygunuzun en hafif olduğu anda sizi uyandırır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamply -- 23 Ocak 2014; 12:57:51 >
    Sleep Cycle olabilir hocam. Yataktaki hareketlerine gore uyku evrelerini belirliyor, uykun hafif oldugunda guzelce kaldiriyor. 1 haftadir kullaniyorum uykuyu cok seven biri olmama ragmen beni erkenden guzelce kaldiriyor. 1 dolarlik fiyati var

https://itunes.apple.com/us/app/sleep-cycle-alarm-clock/id320606217?mt=8
    Konumda tweetbot'u tartıştık kimse kusura bakmasın değil 9 lira 5 para bile etmez parana yazık normal twitter uygulamasna istediğin kişiyi susturma özelliği eklemişler fiyatı yüksek insanlar da sürekli alıyor diye böyle bir popüler oldu bir numarası yok anlayacağın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sesli sözlük
    Roboform
    Contacts kit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mamply M kullanıcısına yanıt
    aldım hocam 1.79 muş zaten uykuda da zorlanan birisiyim merak ettim yorumları okuyuncada aldım :)
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    hocam ne bilem yorumları görünce herhalde çok güzel dedim :)
    Yani kisacasi nefretim oldu uygulama yorumlara da bak kimse islevinden bahsetmiyor farkettiysen herkes cok guzel mukemmel ba yil dim yazmis ulan guzel de nesi guzel di mi ? Soylemiyolar anca guzel diyolar twitter'in kendi uygulamasi kat kat daha guzel konum bu tweetbot hakkinda tartistik oku lutfenhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=86601751&p=1#86601751

Bu arada sleep cycle çok güzel ben kullanıyorum senin uykunun kurduğun alarm saatleri arasında en hafif olduğu anda yataktakş hareketlerinden anlayarak çok güzel müziklerle kısık bir müzik sesiyle uyandırıyor sabah yattığın süre içerisindeki derşn uykuna ya da çok huzursuz uykuna bakabiliyorsun

eyvallah hocam varsa başka önerilerin alabilirim :) bugün twitterrific adlı uygulama indirimdemiş 1.79'a ona da fena değil diyorlar ama neye yaradığını yine bilmiyoz artıları neler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoracle1905 -- 23 Ocak 2014; 13:11:57 >
    Cok sinirlendim dur bi sakinleseyim :P bi dk tele bakip yaziyorum,

Safe note kullaniyorum ben: alternatifleri de olabilir onemsiz tum sitelerdeki sifrelerimi unutmamak icin buraya yaziyorum sifreli program mail olarak backup da alabiliyosun

idizifilm: dizi film izlemede su siralar ufak sikintilari var kendim de elestiriyorum ama cok basarili yabanci dizilerin tamamina yakini var

Localscope: foursquare, google maps ve bi kac sistemi daha kullanarak aradigin yerleri buluyor kullanilabilir bence

textgrabber: kitaptaki bir sayfay tutuyosun oradaki yaziyi metne ceviriyor cihazinda istersen translate de edebiliyosun

Faster Scan HD: bununla da cihazini tarayici olarak kullanabiliyosun benzerleri var ama en iyisi bu bence cunku envayi cesit turde yollayip saklayip pdf e cevirip dropbox a yukleyip mail atabiliyosun ayni zamanda kendi icinde editoru var yazilarin altini cizip yanina not alabiliyosun vs.

Onerebilecegim program bunlar

He bir de paraya kiy bi seferlik app zapp pro al indirime giren appleri bedavaya dusenleri gorebilirsin en cok satilanlari en kotuleri en iyileri listeleyebilirsin ornegin bi uygulama begendin ama pahali indirim alarmi kurabilirsin o uygulama indirime girdiginde haber verir, cikan en yeni uygulamalari gosterir, canli olarak hangi uygulamaya ne oluyor gosterir suan mesela seninle konusurken 5.49luk uygulama ucretsize dustu adi Wireless Driver Pro oyle yani

• Sleep cycle nasıl kullanıcaz şimdi telefonu yastığın altına falan mı koyucaz resimlerde öyleydi sanırım zarar görmez mi ?
    Eyv hocam puffin browser nasıl ? Safariden iyi mi

Bence degil ama flash destegi var diye kahrini cekiyoruz iste

tamam hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artles

Sleep cycle nasıl kullanıcaz şimdi telefonu yastığın altına falan mı koyucaz resimlerde öyleydi sanırım zarar görmez mi ?

telefonunu radyasyondan etkilenmemek için uçak moduna aldıktan sonra yastığının yanındaki nevresimin altına yerleştir hatta oraya kuçuk bir ceplikte dikebilirsin.program senin hareketlerine duyarlı olduğu için senin bütün hareketlerini kaydedebiliyor.bilimsel olarak uykunun en hafif olduğu evre rem evresi yani hareketli olduğun evrelerdir.telefon vermiş olduğun zaman dilimi içinde senin hareketli anlarını inceliyor ve tam o anda uyandırıyor olay bundan ibaret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamply -- 23 Ocak 2014; 14:02:57 >
  • AvPlayer: Telefondan dizi/film izliyorsan tavsiye ederim. Her video formatını açar, altyazıları görür.
    iTV Shows: Yabancı dizi izliyorsan tavsiyemdir. İzlediğin dizileri ekliyorsun, yeni bölümü çıktığı zaman bildirim geliyor.
    Flight Radar 24: Havacılığa ilgin varsa buda parasına değer bir program.
    Garageband: Müziğe ilgin varsa elinden bırakamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XR9 -- 23 Ocak 2014; 14:10:04 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.