Şimdi Ara

almayı düşündüğüm bilgisayar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemci Markası INTEL
    İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5
    İşlemci Numarası 3450
    İşlemci Hızı 3.1 GHz
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza Bus Hızı 1333 MHz
    Disk Kapasitesi 1 TB
    Ekran Kartı Hafızası 2 GB
    Ekran Kartı Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli ASUS NVIDIA GEFORCE GT530
    Optik Sürücü DVD±RW
    İşletim Sistemi 7 Home Basic 64 Bit Tr
    Disk Desteği SATA SATA

Bu özelliklere sahip bir bilgisayar ile güncel oyunları örneğin crysis serisi Call of Duty serisi Gta serisi oyunları rahat bir şekilde oynayabilir miyim rkadaşlar ? Yardımcı olursanız sevinirim

• oynarsın tabi 800*600 de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: temmuz24

Özellikler
    İşlemci Markası INTEL
    İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5
    İşlemci Numarası 3450
    İşlemci Hızı 3.1 GHz
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza Bus Hızı 1333 MHz
    Disk Kapasitesi 1 TB
    Ekran Kartı Hafızası 2 GB
    Ekran Kartı Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli ASUS NVIDIA GEFORCE GT530
    Optik Sürücü DVD±RW
    İşletim Sistemi 7 Home Basic 64 Bit Tr
    Disk Desteği SATA SATA

Bu özelliklere sahip bir bilgisayar ile güncel oyunları örneğin crysis serisi Call of Duty serisi Gta serisi oyunları rahat bir şekilde oynayabilir miyim rkadaşlar ? Yardımcı olursanız sevinirim

Ekran kartın Çok Kötü

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/msi-r7850-1gd5oc-hd7850-oc-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62140

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/msi-r7770-power-edition-hd7770-power-edition-oc-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon--dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61043

O Sisteme Uygun En Az Bu Tür Seçmelisin.

• hazır pc den uzak dur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendin toplarsan aynı fiyata çok daha iyisini bulabilirsin
  • Bilgisayar donanım özellikleriyle ilgili hiçbir şey bilmediğimden dolayı hazır pc düşünüyorum slında hep toplamanın daha artıları olduğunu duymaktayım ama hiçbişey bilmediğimden hangi ürün iyidir hangi ürün kötüdür bilmiyorum 2000 tl civarı bir toplama bilgisayarla rahat bi şekilde oyun oynar mıyım acaba?
  • Kasa: Aerocool VS-3 Advance 2xUSB 3.0 Portlu, 6 Fan Yuvalı, 40cm VGA Uyumlu, Mid Tower Oyuncu Kasası - 57,75$ - 104,70 TL (KDV Bizden!)
    Güç Kaynağı: Seasonic S12II 80+ Plus Bronze 620W Aktif PFC Güç Kaynağı - 93,45$ - 169,42 TL (KDV Bizden!)
    İşlemci: INTEL Core i5-3570K LGA 1155 6MB 3.4GHz Dört Çekirdekli 22nm İşlemci (Ivy Bridge) - 284,44$ - 515,69 TL (KDV Bizden!)
    Anakart: Asrock Z77 Extreme4 Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (Ivy Bridge) - 169,00$ - 306,40 TL (KDV Bizden!)
    Bellek: Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit PC Belleği (CMZ8GX3M2A1600C9) - 69,75$ - 126,46 TL (KDV Bizden!)
    Ekran Kartı: Sapphire ATI HD7870 GHz OC Edition 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı (11199-03-40G) - 310,00$ - 562,03 TL (KDV Bizden!)
    HDD: Seagate 500 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST500DM002) - 83,16$ - 150,77 TL (KDV Bizden!)
    Optik Sürücü: LG GH22NS70 SATA Siyah DVD-RW (Oem / Kutusuz) - 25,56$ - 46,34 TL (KDV Bizden!)

TL TOPLAM: 1981.81 TL

• arkadaş masaüstü hazır bilgisayarların özellikleri kopyala yapıştır yapmış ..

ehh güzel arkadaşım bu işlerden verim almak istiyorsan araştıracaksın masaüstü hazır bilgisayarlardan uzak dur. katma değer olgularını düşündükler için normalinden çok daha pahallıya satıyolar.

burdaki arkadaşlar sistemi toplasın ve sende korkmadan siparişi yap. bazı firmalar parçaları cuzi bir rakamlan birleştiriyolar yani sen alırken evine kurulu bir kasa geliyo sen sadece işletim sistemini kuruyosun.

ha bide yukarda 2000 tllik sistem demişsin bunun içinde monitör varmı onu söylersen çok daha iyi olur.
  • Monitörle klavye ve mouse ile berber en fazla 2300 e kdr çıkartabilirim bütçeyi
  • yukarıdaki ekran kartını 7850 yapıp
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/monitor/hp-lv916aa-21-5-genis-ekran-5ms-led-monitor.html
    monitör olarak bunu albilirsiniz

• yardımın için çok teşekkürler..Peki ses kartı için nasıl bir seçim yapıcam ve işletim sisteminde windows 7 professional mı almalıyım?
  • ses kartına gerek yok anakartta onboard olarak mevcut
    işletim sistemine ben para vermezdim

• peki işletim sistemi olmadan kurulumu nasıl yapabileceğim dışarıda daha makul bir fiyata mı yaptıracağım??
  • win7 cd si alıp kendiniz kuracaksınız en basiti

• bunu düşünmekte fayda var yani 250 tl civarı işletim sistemine vermek istemiyorum pek teşekkürler tekrardan yardımlarınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.