Şimdi Ara

Almayı Düşündüğüm Laptop Sizce Nasıl?(Fujitsu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n11 de Fujitsu marka bir laptop buldum.Özelliklerine göre Laptop bana cazip geldi bir de sizlerin değerlendirmesini istiyorum.
    Özellikler:
    4 GB DDR3 1600MHZ RAM
    İNTEL CORE İ3 4005U 3MB 1.7 GHZ İŞLEMCİ
    500 GB SATA 5400 RPM HARD DİSK
    Intel ® HD Graphics 4400 (PAYLAŞIMLI) EKRAN KARTI

Film izleme ve internet işleri için kullanılacak. Aklıma takılan sorular:

1)Marka nasıl?
    2)Özellikler sizce yeterli mi?
    3)Arada lol vb. oyunlar oynarım ekran kartı yeterli olur mu?

Şimdiden teşekkürler

• 1-) Hocam öncelikle fujitsu hakkında bi bilgi toplamanızı tavsiye ederim. Kendini kanıtlamış ve yüksek mertebelere ulaşabilmiş bir marka değil.
    2-) ne istediğinizd bağlı olarak özelliklerin yeterliliği değişir. Ddr3 ramler artık eskide kalıyor. Eski nesil bir cihaz zaten işlemcisi de çift çekirdek i3. Artık i3 ler de eskimeye basladı. İşlemci hızı 1.7ghz çok çok yavas.
    3-) lolu düşük veya zorlarsanız orta özelliklerde oynayabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Ama nasıl oynarsınız bilmiyorum. Yinede zor kaldırır gibime geliyor. Ekran kartı işlemcinin kartı olarak yazmışsınız ama baska bir kart daha olmalı. Neyse hocam, age of oynarsınız lol zar zor oynarsınız. Cs oynarsınız bide internete girersiniz. Pek bir performans beklenmez gibime geliyor. E bir de fujitsu yani nasıl huyları var, bateri ömrü nedir? Vs. Araştırmak lazım. 1.500,1.600 tl lere bile en azından i5 işlemcili bir asus bulursunuz diye düşünüyorum paranız çok kısıtlıysa da pc toplayabilirsiniz. Ama bu laptoba para vermeye değeceğini düşünmüyorum. Yinede karar sizin. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-) Hocam öncelikle fujitsu hakkında bi bilgi toplamanızı tavsiye ederim. Kendini kanıtlamış ve yüksek mertebelere ulaşabilmiş bir marka değil.
    2-) ne istediğinizd bağlı olarak özelliklerin yeterliliği değişir. Ddr3 ramler artık eskide kalıyor. Eski nesil bir cihaz zaten işlemcisi de çift çekirdek i3. Artık i3 ler de eskimeye basladı. İşlemci hızı 1.7ghz çok çok yavas.
    3-) lolu düşük veya zorlarsanız orta özelliklerde oynayabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Ama nasıl oynarsınız bilmiyorum. Yinede zor kaldırır gibime geliyor. Ekran kartı işlemcinin kartı olarak yazmışsınız ama baska bir kart daha olmalı. Neyse hocam, age of oynarsınız lol zar zor oynarsınız. Cs oynarsınız bide internete girersiniz. Pek bir performans beklenmez gibime geliyor. E bir de fujitsu yani nasıl huyları var, bateri ömrü nedir? Vs. Araştırmak lazım. 1.500,1.600 tl lere bile en azından i5 işlemcili bir asus bulursunuz diye düşünüyorum paranız çok kısıtlıysa da pc toplayabilirsiniz. Ama bu laptoba para vermeye değeceğini düşünmüyorum. Yinede karar sizin. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lolu düşük veya zorlarsanız orta özelliklerde oynayabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Ama nasıl oynarsınız bilmiyorum. Yinede zor kaldırır gibime geliyor. Ekran kartı işlemcinin kartı olarak yazmışsınız ama baska bir kart daha olmalı. Neyse hocam, age of oynarsınız lol zar zor oynarsınız. Cs oynarsınız bide internete girersiniz. Pek bir performans beklenmez gibime geliyor. E bir de fujitsu yani nasıl huyları var, bateri ömrü nedir? Vs. Araştırmak lazım. 1.500,1.600 tl lere bile en azından i5 işlemcili bir asus bulursunuz diye düşünüyorum paranız çok kısıtlıysa da pc toplayabilirsiniz. Ama bu laptoba para vermeye değeceğini düşünmüyorum. Yinede karar sizin. Teşekkürler
  • olur
  • laptop bölümüne açmalısnız
  • adam haklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop sizce
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.