Raid yapacakmısın. Yapmayacaksan o anakartın düşük modeli fazlasıyla işini görür..
Belki ileride Cf yapacaksındır yapmayacaksan yine fazla:)
Şu var bu dediğim şeyler aynı çipsette hiçbirşey fark etmesede düşük çipsetli bir anakartta p43 p35 vs vs vs vs gibi fark edecektir.. Tabi bu sisteme p35 ne derece gider orasıda ayrı bir konu):
Sistem gayet güzel hayırlı olsun.
sistem gayet güzel
HDD seagate yaparsan daha güzel olur
Yorum için teşekkür ederim.. Raid'i ilerde kesinlikle düşünüyorum. Bir süre SSD hard disk kullandım, disk hızının ne kadar etki ettiğini bizzat gördüm, ona bi nebze yaklaşırım raid ile.. Cf düşünmüyorum ama 1 sene sonra fln 4870lerin fiyatları çok düşerse yapabilirim.
fiyatlar genel olarak bu bantta değil mi? yani herhangi bir parçaya fazladan para ödemiyim..
quote:
Orjinalden alıntı: dmrdln2
fiyatlar genel olarak bu bantta değil mi? yani herhangi bir parçaya fazladan para ödemiyim..
gayet yeterli ve o yazdığınız site genelde en ucuz olan site ve sorun yok gayet güzel dediğim gibi hdd SEAGATE al
hdd'yi seagate 500gb 32mb yapın.diğer bileşenler güzel hayırlı olsun
Yorum için teşekkür ederim.. Raid'i ilerde kesinlikle düşünüyorum. Bir süre SSD hard disk kullandım, disk hızının ne kadar etki ettiğini bizzat gördüm, ona bi nebze yaklaşırım raid ile.. Cf düşünmüyorum ama 1 sene sonra fln 4870lerin fiyatları çok düşerse yapabilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme