Şimdi Ara

Bu sistemi almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Ağustos ayına doğru Amazon.de'den bu sistemi almayı düşünüyordum. Yanlış veya gereksiz bir parça varsa yenisini önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)
    EDIT: Elimde kasa ve 600W +80 plus güç kaynağı var. Aynı zamanda orada yazan fiyatlar vergi dahildir. Üzerine 20 euro kargo ücreti eklememiş son ödeme öncesi aşamada gösteriyor.
    Bu sistemi almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadeforty-5 -- 6 Mayıs 2019; 21:54:1 >

• dediginiz tarihte yeni ryzen anakartı ve yeni işlemcileri piyasada olmuş olcak o yüzden suan için eger almıcaksanız gerek yok agustos ayında tekrar konu açın
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam tavsiyeniz için teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

dediginiz tarihte yeni ryzen anakartı ve yeni işlemcileri piyasada olmuş olcak o yüzden suan için eger almıcaksanız gerek yok agustos ayında tekrar konu açın
    hocam bende kasa toplamayı düşünüyorum ağustos ayını mı bekleyin diyorsunuz
  • arkadaş agustosta yapıcam demiş

eger elinizde bütçe varsa hemen toplayın geçin dolar 6.10 u gördü dahada artıcaktır durum onu gösteriyor
  • quote:

arkadaş agustosta yapıcam demiş

eger elinizde bütçe varsa hemen toplayın geçin dolar 6.10 u gördü dahada artıcaktır durum onu gösteriyor
    bende ondan korkuyorum hocam , yeni işlemciler çıkarsa şuankiler düşer diye düşünüyordum o yüzden biraz bekleyim diyordum ama dolar artıp duruyor , keşke kışın toplasaydım diyorum
  • zaten biz bunu bu forumda yüzlerce kez söylemiştik yapacak bişi yok beklemek zarar demek suanda sistemi dizdin dizdin yoksa dahada artıcak seçimlerin iptal edilmesi ülke üzerinde zaten olumsuz etki gösterdi be dolar 6.10 u gördü dahada artıcak hele bu s400 ve yaptırımlar dan sonra dolar 6.80 i görücektir

suanda eger bütçe varsa sistemi toplayıp daha sonradan sisteme işlemci yenilersiniz örnek vermek gerekirse

suan r5 2600 lü güzel bir sistem yaparsınız sonrada tammuz ayında piyasa oturdugunda kdv indirim yakalayıp eldeki işlemciyi satıp 3000 serisi işlemciye geçersiniz suanda en mantıklı senaryo bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaş agustosta yapıcam demiş

Riskin farkındayım, elimde bütçe olsaydık keşke hemen alırdım kargo dahil 5000Tl'ye geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.