Amd Athlon 64 x2 4400+ 2.3 ghz Sapphire 2600 xt ddr3 256 mb Biostar TF7050 M2 OCZ Special Ops Edition 2 GB 800 MHz CL5 DDR2 Kit (2x1GB) Arkadaşlar öncelikli sorun bu ram ile işlemcinin olan uyumu.Fsb değeri ram in çalışma hızını etkiliyormuş.Ben ram den en üst hızı almak istiyorum.Overclock da yapabilirim yorumlarınız bu yönde olsun.Ayrıca anakart bazı sitelerde çok övülmüş sizin yorumlarınız nedir?Bu anakart ile iyi overclock yapabilir miyim?
Hızaşırtma yapacaksanız E2160 alın.
Overclock düşünüyorum ama intel e pek sıcak bakmıyorum.Şimdi kullandığım işlemci de amd memnumum.Bilgisayarı sadece oyun ve internet için kullanacağım.Oyun için genelde amd yi öneriyorlar onun için amd istiyorum.Zaten ilk aldığımda overclock yapmam ileride belki yaparım.
Şu anda hızaşırtma için Intel revaçta. E2160 yapılan hızaşırtma ile 4çekirdekli işlemcileri geride bırakıyor.
AMD toplayacaksanız 65nm olanları tercih edin. (4000+,4400+ gibi)
4400 in hem fiyatı iyi hem de daha az güç tüketiyor.Amd istememin sebebi oyun performansı.Ram olarak ocz çok öneriliyor.Diğer markalara göre de fazla fiyat farkı var.Değer mi bu fiyat farkına yoksa gidip bir kingston ya da twinmos mu alayım?
iyi sistem. bana kalsa ben sapphire tercih etmezdim.
quote:
Orjinalden alıntı: Dusunsel
4400 in hem fiyatı iyi hem de daha az güç tüketiyor.Amd istememin sebebi oyun performansı.Ram olarak ocz çok öneriliyor.Diğer markalara göre de fazla fiyat farkı var.Değer mi bu fiyat farkına yoksa gidip bir kingston ya da twinmos mu alayım?
Hızaşırtma çok önemli değilse 2 adet Veritech ddr2 800 dahi alabilirsiniz. Tanesi 37$+kdv.