Şimdi Ara

Motosiklet alacağım yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motosiklet tutkumu birturlu bastiramadim üniversitesye geçince bitane almak istiyorum . evimizin az ötesinde Yamaha bayisi var bakıp bakıp iç geciriyorum naked modeller çok hoşuma gitti (bkz:Mt-25) sizce başlangıç için ne tercih etmeliyim ? Bütçede herhangi bi sıkıntı olmaz . şehir içi kullanım için alacağım . onerilerinizi bekliyorum
     Motosiklet alacağım yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu forumda bu konuda yüzlerce soru, binlerce cevap bulabilirsin. Önce onları oku, anla, sonra o soruları soranlarla senin aranda ne gibi farklılıklar bulunduğunu söyle ki, cevap vermek isteyenler cevaplarını sana en uygun olacak şekilde ayarlayabilsinler.
  • Hacim gezdim olctum tarttim ama herkes süper sport tarzı ariyo . ben bu modelden hoslanfim yardım istedim ama forumda (hernekadar 9264823 tane motor önerisi konusu olsada) beni tatmin eden cevaplar bulamadım. Ama sen her motor önerisi konusunun altına ``onceki konulara bakın , ölçün , biçin`` demissin tamam haklisin bi konuda da onu yapacağına ufaktan yardım etseydin be hacı

• Ben sana ufaktan değil de büyükten yardım ettim ama anlaşılan boşa gitmiş, yerine ulaşamamış. Pek ümidim yok, ama sana hayatta başarılar dilerim.
  • Dostum sadece bu forumda değil, youtubedaki bütün motovlogger ların ayrı ayrı başlangıç motor öneri videoları var. Şahsen bende daha yeni motorcu olduğum için mutlaka onlarıda bi dinlemelisin diyorum. Önerilere gelirsek bütçe sıkıntısız naked diyorsan bence sen zaten zirveyi bulmuşsun MT-25 ile başlangıç motoru olarak. He bide bu motoru düşürüp kaldırması var ilk motor olacağından onuda göz önünde bulundur.
  • Bi bitmediniz.
  • Eyvallah .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence max 250cc lik bir scooter al.
    Bir daha ki yaza mt-07 den devam edersin.

• Önceden scooter ve araba kullanma deneyimim oldu (şaka maka iyi araba kullanırım ) sadece vitesli motosiklet kullanmak istiyorum :D

• Şimdiden geçmiş olsun
  • Sebep ? Aciklarsan mutlu olurum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.