Şimdi Ara

Audi Q5 için acil önerilerinizi bekliyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Oturduğum bölgeye yakın bir q5 buldum. Aracın durumunu öğrenmek için hangi yolları izlemeliyim??

Arkadaşlar şimdiden yardımlarınız için
    teşekkür ediyorum

İkinci el 2011-2012 model
    Dizel
    Cam tavan
    50.000 km ve altı

Audi q5 arayışı içindeyiz, bütçemiz 140.000 tl.

Araç tercihi konusunda kararımızın dogrulugu nedir? Ayrıca bu araç hakkındaki görüşleriniz nedir? Yorum ve önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 3 Kasım 2013; 11:38:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende aynı aracı inceledim fakat beklediğim kadar geniş gelmedi.
  • araç işi sizin gibi bütçesi yüksek kişiler için bence tamamiyle zevk meselesi... hangisi içnize sinerse onu alın derim

suv tarzı istemezseniz 520d tavsiye ederim

onun harici premium sınıf suv trde bu fiyatlara çok fazla tercihiniz yok gibi...
  • acemix kullanıcısına yanıt
    abi 140.00 bulunn 520dler bek hoşuma gitmiyor ama 520 xdriğve bulsa alıcı için harika olur.Q5 bence gereksiz olur biraz model düşürüp Q7ye binmek daha mantıklı.
  • bence cok boş bır araba
    kullandım 2-3 kere o paralar hem sıfırı olsun hem ıkıncı elı olsun daha heyecan verıcı bır arac alırım tabı bu benım fıkrım
    ornegın volvo xc60
    audı q5 performansı guzel
    konforu konforlu fakat bıraz daha ıyı beklıyordum 17 jant olmasına ragmen ama kotu deıl yanlıs anlasılmasın
    ıc dızaynı cok kasvetlı audının ıc dızaynı cok kasvetlı gelıyor bana en ıyı dızayn audı a6 da su an zamanla hepsı ona benzıyecektır.
    bır de ortalıkta hep beyaz rengı var bu araca gıtmeyecek bır renk her taraf beyaz kaynıyor.4 gun almanyada kaldım bırak beyaz audıyı beyaz arac tek tuk gordum.bu arac gıden renk koyu tonlardır.
    bıktım artık su beyazdan bıraksın su turk mılletı beyaz merakından...
  • 140 bini q5 e vereceğime gider range alırım adam gibi suva binerim
  • Arkadaslar önerilerinizi model bazındada belirtirseniz cok iyi olur. Yuksek aractan alınan keyif ve guvenlik önemli. Ayrıca bı fıyat aralıgında sanırım cok fazla seenek yok. X3 , freelander 2 q5 e göre zayıf görünüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acemix kullanıcısına yanıt
    +1907

beğenmezseniz satar başka bir şey alırsınız...
  • x3 x1 2012 sonrası alınabilir. evoque benzinli bu fiyata bulunabilir

araç tiguanla aynı kasa ama makyajı fazla :)

en iyi tercih q5 gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rap_üstad

Arkadaşlar şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum

İkinci el 2011-2012 model
    Dizel
    Cam tavan
    50.000 km ve altı

Audi q5 arayışı içindeyiz, bütçemiz 140.000 tl.

Araç tercihi konusunda kararımızın dogrulugu nedir? Ayrıca bu araç hakkındaki görüşleriniz nedir? Yorum ve önerilerinizi bekliyorum

o paraya babalar gibi gider 2008-2009 temiz x5 alır binerim
  • 1 yıllık 2 bin vergi farkı var x5 ile (q5 2.0 x5 3.0)
    2 daha eski model
  • x1 al paşa paşa bin
  • arkadaşlar ben de suv arıyorum bu konuya yardımcı olabilir misiniz?

http://forum.donanimhaber.com/m_81804045/f_//tm.htm#81804045
  • Arkadaşlar şuan x3 de gündemimize aldık , acil şekilde yorumları bekliyorum. Birkaç güne karar vermeliyiz.

• Hocam x3 yerine q5 daha iyi olur.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-audi-2007-model-audi-q7-3.0tdi-quattro-77.000km-142670877/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-audi-75.000-km-de-audi-q7-s-line-2007-askin-jeep-ten-142501105/detay

Ben olsaydım q5 yerine daha eski model q7 düşünürdüm. X5 de düşünülebilir ama yakıt ve vergi biraz daha fazla malumunuz. Sedan olarak mercedes e kasa düşünülebilir.

• vergi önemlimi?
  • Vergi önemli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 3 Kasım 2013; 0:18:49 >
  • Konuyu düzelttim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.