Şimdi Ara

Seat leon almayı düşünüyorum kullanıcılarından bilgiler bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seat leon almayı düşünüyorum TSİ motorunu alıcam kullanıcılarından + veya - yönlerini örenmek istiyorum tşkrler

• (eksileri)
    -içi dar
    -malzeme kalitesi düşük
    -amortisörleri sert
    (artıları)
    +motor perofrmansı hızlanması
    +tüketimi
    +dizayn
    +ikinci el
  • arkadasim isim bugün halloldu yarın teslim alıcam inş.cok gezdim cok arastirdim leon gibi dolu araba bulamadım.rakibi belki honda civic olabilir ama fiyat konusunda taviz veriyor.benim honda civici tercih etmeme sebebim babamın honda accord 2.4 olması ve fiyat performansı.

en korktugum olay makyaj yemesi.ama sanmıorum arabamın cok deger ve popularite kaybedecegini.en ufak terettütün kalmasın bu aralar bahar kampanyasıda var.3bin ytl indirim oluyor.

ne renk alıcaksın? bnm tercihim beyaz oldu
  • içi bir hatchback otomobil kadar geniş diyelim şuna
    + bagajı da geniş...

malzeme kalitesi çok iyi değil, doğru... ama kötü de değil.
    Bu fiyata bu donanımı veriyorlar. Tabiki bir yerlerden kısacaklar.
    Yoksa golf fiyatına satılır. Kimse almaz!

Amortisör konusunda sana katlıyorum. inanılmaz sert ve bazen çok rahatsız edici...
    Ama mükemmel bir yol tutuş sağladığı kesin!

Diğer söylediğin herşeyin altına imzamı atarım

quote:

Orjinalden alıntı: Clarkson

(eksileri)
    -içi dar
    -malzeme kalitesi düşük
    -amortisörleri sert
    (artıları)
    +motor perofrmansı hızlanması
    +tüketimi
    +dizayn
    +ikinci el

• bende beyaz düşünüyorum gerçekten çok yakışıyor bakalım hayırlısı.
  • Arkadaşlar SEAT'ın sitesinde 1.4 125hp için 17" jant görünüyor.
    Öyle mi gerçekten
    Bilginiz var mı
  • ben olsam ya siyah yada kırmızısını alırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bahadır Özcihan

Arkadaşlar SEAT'ın sitesinde 1.4 125hp için 17" jant görünüyor.
    Öyle mi gerçekten
    Bilginiz var mı

Herhalde aksesuar olanı gördünüz, leonlar 205/55/16 lastiklerle satılıyor.
  • mrb arkadaşlar bende 1.6 kırmızı leon var.. gerek tasarım gerek yol tutuşu gerekse donanımıyla sonunda arabamı buldum dediğim araç.. gerçekten çok memnunum. 1.4 tsı alacak arkadaşta benden daha fazla memnun kalacaktır eminim.. ayrıca leon staylence 16", sport up 17" jantlı
  • ARKADASLAR YAKIT KONUSUNDA VERİLERİ FAZLA GİBİ 1.6 102 HP LER İÇİN. KULLANAN ARKADASLAR NORMAL MI FAZLAMI BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulasmak

ARKADASLAR YAKIT KONUSUNDA VERİLERİ FAZLA GİBİ 1.6 102 HP LER İÇİN. KULLANAN ARKADASLAR NORMAL MI FAZLAMI BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ?

biraz fazla yakıor ama değiyor.fazla dediğimde 1.8 16v araba gibi deil yani 1.6 16v arabadan az fazla
  • quote:

Orjinalden alıntı: udl

mrb arkadaşlar bende 1.6 kırmızı leon var.. gerek tasarım gerek yol tutuşu gerekse donanımıyla sonunda arabamı buldum dediğim araç.. gerçekten çok memnunum. 1.4 tsı alacak arkadaşta benden daha fazla memnun kalacaktır eminim.. ayrıca leon staylence 16", sport up 17" jantlı

Leonda 1.4 TSi motorlar sadece stylance donanımıyla geliyor sport up donanımı için seat, 1.6 lt 102 beygir motorları uygun görmüş.
  • Ben Leonu hiç denemedim, araştırmıştım bir ara, izlenimlerimi yazayım.
    Güvenlik : TSIlar sadece sytlance donanımla getiriliyor ülkemize; ESP standart, 8 hava yastığı standart. Yalnız EURO NCAp skoru 4 yıldız. Kendi sınıfında çoğu araç 5 yıldız alıyor son zamanlarda. Ama yine kendi sınıfında çoğu araç 4 hava yastığıyla geliyor ve ESP yalnızca en üst donanım seviyesinde ve opsiyonel oluyor genelde.
    Süspansiyonları sert, yol tutuşu iyi. Fakat sert süspansiyon sonucu olarak konfordan ödün veriyorsunuz.
    TSI motoru tartışmanın gereği yok, 3 yıl üst üste kendi sınıfında yılın motoru seçilmiş özel bir motor.
    Leon Stylance donanım seviyesi olarak da çok dolu bir otomobil, donanım listesini inceleyenler ne demek istediğimi anlayacaklardır.
    Otomobil aşk işi, beğeniyorsanız alırsınız, herkes birşeyler söyler ve kafanız karışır.
    Leonların 2. el değeri diğer markalara göre biraz düşük ama uzun süre binerim diyorsanız bu bence sorun değil çünkü otomobil yatırım aracı değil tüketim aracıdır. Kontağını çevirmeseniz bile para yemeye devam eder.
    Satın alırken belirli kıstaslarınız olsun, yakıt ekonomisi, konfor, güvenlik, bütçe gibi. Bunları bir öncelik sırasına koyun ve araştırmanızı ona göre şekillendirin bence. Kısa süre önce araba satın almış birisi olarak önce bütçemi belirledim, sonra o parayla alabileceğim otomobilleri belirledim, sonra da kriterlerime göre her aracın olumlu ve olumsuz yönlerini değerlendirdim. almaya karar verdiğim aracın internetten ve eş dosttan kronik sorunu olup olmadığını öğrenmeye çalıştım ve en sonunda aldımi keyifle de biniyorum.
    Saygılar.

• Ocak sonunda aldığım leon tsi'ı çok şükür sorunsuz kullanıyorum.
    Benzin fiyatının çok çok pahalı olmasından dolayı arabanın hakkını tam veremediğimi düşünüyorum. Sakin kullanmaya çalışıyorum. Araç şu anda 8300 km'de.. Yazın tüketimim biraz arttı gibi... Klima açmamama rağmen, 3-4 ay önce 0.24-0.25 yakarken şimdi 0.28'e çıktı tüketim.. Çok büyük bi fark yok ama düşmesi gerekiyodu yazın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erulu

Ocak sonunda aldığım leon tsi'ı çok şükür sorunsuz kullanıyorum.
    Benzin fiyatının çok çok pahalı olmasından dolayı arabanın hakkını tam veremediğimi düşünüyorum. Sakin kullanmaya çalışıyorum. Araç şu anda 8300 km'de.. Yazın tüketimim biraz arttı gibi... Klima açmamama rağmen, 3-4 ay önce 0.24-0.25 yakarken şimdi 0.28'e çıktı tüketim.. Çok büyük bi fark yok ama düşmesi gerekiyodu yazın...

3-4 ayda benzine bi dünya zam geldi onu da katın.
  • Evet taze bilgi veriyorum: Leon tsi
    140 ytl'lik benzinle (3.53'ten almıştım) yani 39 litre, 530 kilometre yol gittim...
    Şehir dışına çıkılmadı ama otobanlar kullanıldı. Hergün köprü trafiği... Bilgilerinize..
  • Şoför koltuğu sadece yukarı aşağı ve öne arkaya hareket edebiliyor beşik hareketi olmaması büyük eksiklik , buna ilaveten koltukları pek rahat değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.