Arkadaşlar megane 4 2023 sedan almayı düşünüyorum. Araçla ilgili tavsiyeleri olan alıp almama konusunda fikir verebilecek olanlar var mı. Boş paketlerini de inceledim kimi arkadaş tavsiye etmedi ancak boş paketlerinde bile aracın her şeyi var gibi gördüm. Joy comfort ya da touch paket almayı düşünüyorum. Varsa 1.2 milyon seviyelerinde tavsiye edebileceğiniz araçları da düşünebilirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okqn88 -- 3 Şubat 2025; 16:15:50 > |
Renault Megane sedan almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz

-
-
Joy comfort tatmin eder. Sonradan ekran vs de takılabiliyor zaten. 1.3 TCE mi?
-
Evet 1.5 lerinde sorun olduğu söylendi. Otomatik vites.
-
Alınır. Hayırlı olsun. Alternatif olarak 2021 ve üzeri 1.0 Octavia da bulunabiliyorsa bakılabilir.
-
Merhaba.
Bende 2023 1.3 tce 29500 km de İcon var. Yeni araç aldığım için satacağım.
Konfor konusunda gayet güzel. Kesinlikle sert değil. Direksiyon 3 sertlik ayarlı. En serti bile çok sert değil.
İcon larda kapı içi yalıtım malzemesi var. Yol sesi tatminkar. Aşırı bi ses yok.
Bagaj ve iç genişliği çok ferah bence.
İlgilenirseniz görüşebiliriz. Herhangi bir yerde ilan yok şuan.
-
İkinci araba olarak 2021'de sıfır makyajlı almıştık, eşek niyetine de bindik, şanzıman ve motorunda kronik arıza var diyen ya bilgisiz dedikodu ile yaşayan bir tiptir ya da net yalancıdır öncelikle. Sorunlu olan 1.3tce herkes gidişini över ama yakıtından kimse bahsetmez, çift hane altı zor ve yağ pompası, yakıt pompası kronik sorunlu ayrıca 100.000 görmeden kapak açtırma ihtimali de yüksek.
80.000km'de tek arıza yapmadı araç.
Otomatik viteslere göre DCI avantajıyla az yakıyor zaten.
Eksilerini yazayım ben yine de; yalıtım kötü, malzeme kalitesi kötü, işçilik kötü, fabrikasyon ses sistemi vasatın da altı, Joy pakette far ve yağmur sensörü yok (en boş paket 2017 model Polo ve Fiesta'da var) motor koruma kapağı yok, servisleri kötü aynı Ford gibi ticari amaçlılar, vizyon ve kalite yok.
Bunlar dert edilecek şeyler sayılmaz, ikinci el piyasası güçlü, parçası bol, ustası bol, sorunsuz ve az yakan iyi giden bir araç. Alınır kısaca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zotacing -- 5 Şubat 2025; 19:57:25 >
-
İstanbul şehir içi kışın yakıt tüketimi 9 küsürler. Yazın biraz daha düşüyor. Araç 140 hp canlı ve keyifli motoru var.
Motor koruma kapağı keçe ise benim araçta var. Kaput amortisörüde mevcut.
Servis için 15k da mais sarıyere gittim. Gayet bilgili bi servis ufak tefek şeyleri çözdü.
Yalıtım bence fena değil şehir içi için. Belki iconda farklıdır alt donanım farklıdır. Malzeme kalitesi vasat doğru. Ama 30 bindeki araçta 1 tane trim sesi yok. arka sağdan gelen bi ses vardı servis halletti yakıt boruları titreşim yapıyormuş.
Sorunlu motor demek haksızlık olur. Yağ pompası ömrü 100 bin deniyor. Islak kavrama olduğundan bi sıkıntı yok geçişler hızlı. bmw 1 ile aynı şanzıman
-
Bende 1.5 dizel edc var. 0 aldim 2020 yilinda. Sorunsyz guzel bir araba. Hicbir seyi mukemmel degil ama tatminkar. Her seyiyle yeterli bir arac. Su anda kucukkuyu altinoluk arasinda bol isiklar olan anayolda 4.2 lt ile 5lt arasi tuketimi var. Yakit endise veriyorsa dizel bakin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Renault'un 1.5 dizeline sorun var demek için aklı baliğ olmamak gerekir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X