Şimdi Ara

A1 ehliyeti A2 ye yükseltmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. A1 ehliyeti almayı düşünüyorum ama ileride bunu a2 ye yükseltmenin maliyeti ne kadar olur? Almak yerine bekleyip a2 almak daha mı mantıklı? Ve bu seçeneklerden ikisine de b ehliyet eklemek ne kadar olur? Biraz karışık oldu

• Yapay Zekanın Yanıtı

A1 Ehliyetinden A2 Ehliyetine Yükseltme

A1 ehliyetine sahipseniz ve daha güçlü motosikletler kullanmak istiyorsanız, A2 ehliyetine yükseltme yapabilirsiniz. Bu geçiş, belirli gereksinimleri karşılamanızı gerektirir.

Gereksinimler:

• En az 2 yıl A1 ehliyetine sahip olmak
    • En az 18 yaşında olmak
    • Sınavlara girmek için sağlık raporu almak
    • Pratik ve teorik sınavları geçmek

Sınavlar:

A2 ehliyetine yükseltme sınavları, teorik ve pratik bölümlerden oluşur. Teorik sınav, trafik kuralları ve motosiklet sürüşü ile ilgili soruları içerir. Pratik sınav ise, çeşitli sürüş becerilerinizi test eder.

Fiyatlar:

A1'den A2'ye ehliyet yükseltme fiyatlari, bulunduğunuz bölgeye ve kullandığınız sürücü kursuna göre değişebilir. Ortalama olarak, sınav ücretleri ve sürücü kursu maliyetleri dahil olmak üzere yaklaşık [miktar] TL ödeme yapmanız gerekebilir.

Faydaları:

A2 ehliyetine yükseltme yapmak, aşağıdakiler gibi faydalar sağlar:

• 125 cc'nin üzerindeki motosikletleri kullanabilme yetkisi
    • Daha güçlü ve performanslı motosikletlere erişim
    • Uzun yolculuklar için daha uygun motosiklet kullanma imkanı

A1'den A2'ye ehliyet yükseltme süreci, gereksinimleri karşıladığınızdan ve gerekli sınavları geçtiğinizden emin olarak dikkatlice takip edilmelidir. Bu yükseltme, motosiklet sürüş deneyiminizi önemli ölçüde geliştirmenize yardımcı olacak ve daha fazla seçenek sunacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yok canım, karışık değil. Bu soruları ve daha nicelerini ilk ehliyetini almak için gitmeyi düşündüğün sürücü kursuna sorarsan kuruşuna kadar hesap çıkartırlar. Bu forumda alacağın cevaplar %25 toleranslı olacaktır, sonra maazallah evdeki hesap çarşıya uymaz.
  • Daha gitmeyi düşündüğüm bir sürücü kursu yok şuan siz bilgi versenizde yarın başvurmayacağım. Zaten benim istediğim cevaplar tahmini cevaplar %100 doğru cevap istesem bu foruma sormazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000+1000+1000 TL
  • Bende senin gibi acaba a1 alıp sonrada b mi ekletiyim yada direk a2 ve b yi aynı andamı alıyım diyordum bence a2 ve b yi direk al.
  • benimde öyle bir düşüncem vardı önce b alıp sonra a2 alırım diyordum ama yaş tutmadığı için a2 ye yazıldım sınavları geçtim ehliyetimi çıkartmadım sonra b ye yazıldım onuda geçtim emniyete gidip ikisinide bir çıkarttırdım hem işim kolaylaştı hemde aynı kursa yazılırsan ikisi içinde biraz indirim yaparlar büyük ihtimal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A1 EHLİYET İLE 200CC KULLANMAK
    8 yıl önce açıldı
    1 senede A2'den C1 olur mu?
    5 yıl önce açıldı
    B2 den C1 e geçiş
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.