Şimdi Ara

A1 EHLİYET İLE 200CC KULLANMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
10.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm beyler ve bayanlar benim ehliyet ile bi sıkıntım var uzatmadan konuya geçeyim yaklaşık 5 ay önce a1 ehliyeti aldım stajyer ehliyeti olarak geçiyormuş yaş 17 bu arada

a1 ehliyeti 125cc ye kadar motor kullanabiliyor benim motorum ise 200cc markası lifan xplore 200m tipi enduro, ekipmanları giydim marşa bastım gazlıyorum 1 2 kilometre gittikten sonra karşıma polis çevirmesi çıktı arabaları çeviriyodu ben hızımı düşürdüm yavaş yavaş yaklaştım devam et dedi

olay şu benim ehliyet 125cc demiştim ya 200cc kullanıyorum çevirseydi beni a1 ehliyetinle 200cc kullanamazsın deyip cezamı keserderi yoksa es geçip devam et mi derdi

2. sorum şu eğer ceza kesseydi kaç para keserdi hep bu korkuyla dolanıyorum her an polis çeviricek diye
    motorcu abilerim ablalarım bilen varsa cevap verirse çok mutlu olurum

• Yapay Zekanın Yanıtı

A1 Ehliyeti ile 200 cc Motosiklet Kullanımı

A1 ehliyeti sahipleri, 200 cc'ye kadar motor gücüne sahip motosikletleri kullanabilirler. Bu nedenle, Pulsar RS 200 ve Pulsar NS 200 gibi 200 cc'lik motosikletler, A1 ehliyeti ile kullanılabilir.

A1 ehliyetinin 200 cc motosiklet kullanma hakkı vermesi, yeni başlayan sürücülerin daha güçlü motosikletlere geçiş yapmadan önce deneyim kazanmaları için fırsat sağlar. A1 ehliyeti ile 200 cc'lik motosiklet kullanmak, hem eğlenceli hem de pratik bir seçenektir.

Pulsar RS 200 ve Pulsar NS 200 için A1 Ehliyeti

Pulsar RS 200 ve Pulsar NS 200, A1 ehliyeti ile kullanılabilir iki popüler 200 cc'lik motosiklettir. Her iki motosiklet de güçlü motorları, çevik kullanımları ve şık tasarımları ile bilinir.

Eğer A1 ehliyetine sahipsen ve 200 cc'lik bir motosiklet kullanmayı düşünüyorsan, Pulsar RS 200 veya Pulsar NS 200 iyi seçenekler olabilir.

200 cc Motor Ehliyeti

200 cc motor kullanmak için özel bir ehliyet sınıfına ihtiyacın yok. A1 ehliyeti, 200 cc'ye kadar motor gücüne sahip tüm motosikletler için geçerlidir.

Yine de, 200 cc'lik bir motosiklet kullanmadan önce, kapsamlı bir eğitim almalı ve gerekli sürüş becerilerini kazanmalısın. Motosiklet sürmek tehlikeli olabilir ve her zaman kask takmalı ve koruyucu ekipman kullanmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • lord410 L kullanıcısına yanıt
    Madde 39/2 Sürücü belgesi sahiplerinin, sürücü belgelerinin sınıfına göre sürmeye yetkili olmadıkları araçları sürmeleri
    Sürücüye 700TL para cezası, sürücü ve ruhsat sahibi farklı kişiler ise + ruhsat sahibine 700TL para cezası. Ayrıca aracı kullanmaktan men + ehliyete 20 ceza puanı.
    Eğer kötüsüne denk gelirseniz ehliyetinize el koyup akıl sağlığı yerindedir diye doktor raporu getirmenizi de isteyebilir.

Es geçip devam et deme ihtimali çok az da olsa var. Artık o anki polisin ruhi haline kalmış. Durdururken amacı makbuz kesmek ise veya amiri ordaysa hiç şansınız yok. Ya bu korkuyla dolaşmaya devam edeceksiniz, ya motoru değiştireceksiniz ya da 1 yıl bekleyip A2 ehliyeti alacaksınız. Seçim sizin.

Not: A1 Ehliyeti stayjer ehliyeti değildir. Stajerlik konusu B sınıfı için var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 17 Ekim 2016; 10:36:23 >
  • Cezadan beteri Allah korusun bir kazaya karıştığında ehliyet ve araç sınıfın tutmuyorsa yanlış hatırlamıyorsam ehliyetsizmiş gibi işlem görüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azah -- 17 Ekim 2016; 13:03:21 >
  • eyvallah hocam sağol :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.