|
Bildirim
Herkes motor alacak , bilmeden etmeden binecek. Sonra kaza... !!!
|
Herkes başlığı okumuş yorum yapmış. B ehliyeti olan herkes A1 kullanamayacak. Yine gidecek sürücü kursuna kayıt olacak ücret ödeyecek. Direksiyon sınavına girecek, geçecek ondan sonra 😊
|
Yollarda sağdan giren soldan kaçan trafikte en sıkışık yerden geçmeye çalışan ehliyetli motorlulara şimdi ehliyetsiz motorlularda eklenecek. İyice zıvanadan çıkacak trafik akışı.
|
Nüfus sayısını azaltmak için, iyi hamle.
|
Her mokada muhalefet olunmazki ama. Aaaa abartıyorsunuz. Avrupada ehliyete bile gerek yok. Bunu eleştireceğinize niye kolaylaştı diye eleştiriyorsunuz.
|
Binmesin, binen de dikkatli sürsün.Banane milletten ?
Ben125 otomatik alırım biraz yüzü gözü düzgün bişi, yoluma bakarım |
Yollar kural tanımayan binlerce motorcu ile dolacak..Hindistan ekolüne doğru gidiyoruz resmen
|
Motoru ehliyet kullanmaz, motordan düşmeden motor öğrenilmez. Ön frene motor yatık iken basarsan düşersin. 🙂🙂
|
ya şu saçma sapan yorum yapanlara ayar oluyorum herkes motor alcak kaza olcak filan hangi hayal dünyasında yaşıyosunuz millet ekmek bulamıyor motor alcak kaldı ki 125cc kullanmak için yine ehliyet istiyor yani devlet kurs her türlü saplayacak sadece fark a2 yerine a1 alınacak. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 10 Şubat 2024; 11:46:42 > |
Bu kararla bir sayede nüfus planlamasında yeni bir döneme geçmiş bulunuyoruz! |
Üstelik motor kazası otomobil kazasına da benzemez, ölme ihtimali çok daha yüksek. Şahsen boş özgüvenle B sınıfı ehliyetle 125cc motora binmem. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 10 Şubat 2024; 12:1:39 > |
|
Trafikte motor sesi duyunca arkamda huylanıyorum artık. Pat diye aralardan girip kendilerine şerit yapıyorlar özel sonra al başına belayı. |
|
|