İngilizce seviyemi c1 e nasıl çıkarabilirim b2 de takıldım kaldım,akıcı ingilizce konuşup yabancı makaleleri anlama düzeyine gelmem lazım bu seviye için ne önerirsiniz ne kadar sürede c1 e çıkarım, neler yapmalıyım ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
B2 den C1 e geçiş
-
-
Akm'den aktarma yapabilirsin
-
Up önerisi olan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uppa hoppa
Forumda sözde herkes C2 ingilizce biliyor ama cevap veren yok
Zaman.
istanbul işletme enstitüsünden 1 tane passive sorum doğru olunca ben:
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Harbi hocam ya geçende bir konu vardı masallah herkes native speakerdı şimdi cevap yazan yok
Cambridge'in Advanced English Grammar diye bir kitabı vardı galiba. Al onu oku, pratikleri çöz bence
Zamanım kısıtlı hocam keşke zamanım olsaydı
Bende de B1-B2 zaten yetiyo diye boşvermişlik oldu ya. Kursta hocama sorduğumda B2'nin sonunu grammar bitirme, C1 C2'yi de idioms demişti bence B2 bitirmek yeterli ben de B2 fullemeye uğraşcam da ne zaman bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çözdüm hocam onu,bu tarz kitaplardan onlarca cozmusumdur artik ilerletmiyor farklı bir şeyler yapmam lazım
Hocam o zaman grammarde sorun yoktur kelime falan ezberle
aklıma bolca konuşmaktan başka yöntem gelmedi. İmkanınız varsa ingilzice konuşulan bir ülkede 2 3 ay kalmanız yararlı olur.
-
Harbi hocam bende de aynı şekil ama artık vites arttırma zamanı b2 yetmemeye başladı çalışıyorum ama bir üst seviyeye çıkaramıyorum bir türlü ne yapsam bilemedim ,büyük ihtimalle yanlış yöntem izliyorum bu yüzden buraya da sorayım dedim
Evet bi yere kadar gelince gelişmek çok zor oluyo, ben b2yi fulledikten sonra c1 için ingilizce konuşulan bi ülkede kalmak gerekli savını benimsedim artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onun için de imkan lazım o da bende yok işte,şöyle c1 e yakın bir seviyeye çeksem yeterli şuan
Bol bol sozlukle okuma yapacaksin ilgi alanin disindaki konularda da okuma yapacaksin. Bos vakitlerinde ben itunun makalelerine goz atiyorum gecen hafta helikopter teorisi tezlerini okudum (teknik kisimlara dahil olmasanda genel kaniyi veriyor)ilginc seyler var. Bununla birlikte alanin dahilinde de okumalar yapabilirsin. Listeningde günlük haberleri tvden izler gibi izleyebilirsin iyice turkceden kendinini soyutlarsan gelisiyorsun. Konusma isi en zoru cevrende iyi ingilizce bilenler olmali benim yoktu cozumum ses kayitlari oldu hem aksanimi da kontrol etme firsatim oluyor. Ya da online oyunlar olabilir british sunucularinda biraz takilinca bizim ogrendigimiz bambaska ingilizce diyebilirsin
Hocam sözlükle okuma konusunda bilmediğim bir kelime görünce hemen anlamına bakıp not alayım mı yoksa önce baştan sona okuyuo sonra bilmediklerime mi döneyim
Hocam hani hazirlikta refer to yapiyorduk ya onun gibi basta kendiniz cozmeye calisin cumlenin basina sonuna bakin baktiniz olmuyor bastan sondan bir sey anlamadiniz tam bir kelime bilgisi gerektiriyor o zaman sozluge basvurun. Zaten o kelime cok teknik olmadigi sürece tekrar ediyor boylelikle okuma sürdürülüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Akm'den aktarma yapabilirsin |
Benzer içerikler
- dişte uzmanlık okurken maaş
- sayısal 450 puan kaç bin
- 9.sınıf kaynak önerileri anadolu lisesi
- 90 tyt 70 ayt kaç bin
- kırık obp ne kadar etkiler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X