Bildirim
İngilizce'de 8 ayda B2 veya C1 seviyesine gelmek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Şuan ki ingilizce seviyene göre değişir.Mesela ben hiç bir çalışma yapmadan sadece günlük hayat okul sayesinde B1 seviyesindeyim.B2 ye rahat gelirsin diye tahmin ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 23 Eylül 2018; 14:12:32 > -
C4 seviyesine gelme patlarsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben şuan B1 seviyesindeyim ve B2+ veya gelebilirsem C1 seviyesini hedefliyorum önümüzdeki 6 ay içerisinde. Quizlet diye bir kelime,kalıp ezberleme uygulaması var. Tavsiye ederim gayet güzel bir şekilde ezberletiyor. Hem kendine göre klasör oluşturabiliyorsun. -
Kahkaha attım
YDT sınavına özel olarak çalışman gerekiyor öyle ben b2yim ile felan olmuyor aç bi deneme çöz netlerini felan çıkar ona göre ydt konularına calıs
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dil öğrenme süresi 6 ay zaten, tabiki gelebilirsiniz.
c1 e gelmek her babayiğitin harcı değil 2 sene full time çalışman gerekiyor -
8 ay adam akıllı çalışsan içinden geçersin b2nin -
hello sexy girl ur eyes is betiful and i am turkey
Guzel anlasiliyor iste ne var yaniquote:
Orijinalden alıntı: made off hit her
hello sexy girl ur eyes is betiful and i am turkey
Millet seviyesini nasıl tespit ediyor? İnternetteki testler biraz tırt geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 25 Eylül 2018; 19:57:9 > -
Genelde çevremizde seviye anlayışları sadece test sınavındaki skorunuza göre belirlenir ama kimse speaking, listening ve reading de C1 diye bir ayrıma gitmez. Gerçekten B1’im diyen çoğu kişinin A2’de tıkalı kaldığı ve aslında bazılarının da gramer dahi bilmediği bir gerçek. Sen vocabulary, writing, reading, speaking ve listening bölümlerinde B2 olursun diye düşünüyorum. C1 olmak o kadar kolay değil ki.
I am Turkey, too. Can you cola?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X