Merhaba, Eski B sınıfı ehliyetime A sınıfı ekleteceğim. Haliyle ehliyetim de yenilenmiş olacak. Ama hangi harç ve vergileri ödeyeceğimi anlayamadım.
Eski Tip (2016 Öncesi Alınan Sürücü Belgeleri) Sürücü Belgelerinin Yenisi İle Değiştirilmesi İşlemlerinde Ücret (TL) “Vakıf Hizmet Bedeli” Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Hesaplarına 2,00 TL “Değerli Kâğıt Bedeli” Vergi Tahsil Yetkisi Verilen Banka Hesaplarına 13,00 TL
İlk Defa Sürücü Belgesi Alımı veya Sınıf Ekleme İşlemleri İçin Ücret (TL) “Vakıf Hizmet Bedeli” Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Hesaplarına 37,00 TL “Değerli Kâğıt Bedeli” Vergi Tahsil Yetkisi Verilen Banka Hesaplarına 200,00 TL “A, A1, A2, F” sınıfları için (Engelli "A" Sertifikaları da Dahil) harç ücreti Vergi Tahsil Yetkisi Verilen Banka Hesaplarına 249,30 TL
Bana göre; 2 TL + 13 TL + 249,30 TL olmak üzere toplam 264,30 TL olmalı. Bilenler teyit ederse sevinirim.
ehliyeti siz kazandınız mı sürücü kursuna kayıt oldunuz sanırım onları hesaplamadığınıza göre
Eğer direksyon sınavını geçtiyeseniz ve ehliyet çıkartmaktan bahsediyorsanız fiyat 460tl civarı, ben de hataya kapılmıştım ucuza kapatmaya çalıştım