Şimdi Ara

Ehliyeti yeni aldım pratik yapmak için ford transit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar.Ehliyetimi yeni aldım ford transit marka aracımız var.Panelvan tipi ve 99 model.Sizce bu arabada pratik yapılır mı?Yoksa 20bin liraya kadar varan bütçe ile pratik yapmak için araba almalımıyım?Yaşım 18 babamın bütcesi var.Polis okulunda okuyorum sadece c.tesi ve pazar günleri pratik yapıcam.Ford transit'i 5 yıldır kullanmıyoruz 5-6bin lira borçu var.Sizce ne yapmalıyım akıl verin?

• 5 yıldır yatan araç baya bir bakım ister zaten borcu falanda varmış. Bence onu hiç ellemeyin yeni bi araç alın.
  • pratik yapmak için pek iyi bir tercih değil,

ancak sizin durumunuzda olsaydım transitin borcunu yaptırıp arabayı elden geçirip kullanırdım,

hem arabayla daha haşır neşir olursunuz daha çok severek kullanırsınız,

yalnız 5 yıldır kullanılmayan bir arabanın bakımı yapılmadan marşına basılmaz,

ne gibi bakımlar yapmanız gerektiğini forumda araştırma yaparak bulabilirsiniz,

alternatif olarak Palio öneririm, tam pratik yapmalık araçtır.
  • palio al
  • Pratik başka bir araç bulun transitle pratik biraz zor olur.Hb bir araç işinizi daha iyi görür.
  • cevaplar için teşekkürler fakat o arabanın borçu elbet ödenicek.Şimdi ödeyipte kullanmak daha mantıklı geliyor.Fakat bilemiyorum
  • broadway alın kullanın iyice alıştıktan sonra değer kaybetmeden satıp istediğiniz aracı alın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • binek araba bulsan daha iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.