senin dediğin Fan controller.Bu arada ofan senin stock soğutucudan daha iyi gelicektir ama unutma 40 etmez o fan.20-25 anca eder.Birde dikkat et S478 uyumlu olsun.Ben o fanı S 462olarak hatırlıyorum
478 pın oldugunu ogrendım arkadas bu sekılde sorunsuz kullandıgını soyledı valla orjınalı 70 $ mıs ama ben her turlu anlastım dedıklerınıde tekrar konusurm ona gore son kararımı verırım ...
birde imzandaki fan ı resım falan varsa eger lınk olarak verırmısın pm dende lolabılır burdanda ....yoksa problem degıl sadece merak ettım...
sıfırı 70$ mı?Yuh bu adam seni resmen kazıklıyor be o fanın sıfırı 20-25$ arası
burada gusel sogutuccular var hatta pc yı goturup deneyerek dahı alabılırım ::))ama butceyı fazla sarsmadan bı sey alsam onlarda fansız hangısı gıder acaba yaw...
bırde benım pc nın ozellıgıdır en fazla 3-4 saat oyun oynanıyo daha dogrusu acık kaldıgı zaman kıtlenıyo donup kalıyo daha dogrusu dunde kardes oynarken oyle oldu kasaya bı dokundum kapaklardakı ısı hıssedılıyordu actıgımda ıse ekran kartına yenı bı fan takmama ragmen chıplerıne el degmıyodu uzerınde kofte koysak kızarırdı valla kapattım ve elımdekı dıger fanıda taktım..yanı ekran kartı uzerınde ıkı fan var su adna bırısı altında kalıyor dıgerı uzerınde::)) buda bı ılk heralde.. heralde donmasının sebebı ekran kartı ama cpu danda farkedıyodur tabıkıı...bende o kadar zamandır bu sıtede overclock falan okuyoz takılıyoz almaya karar verdım sende bı bak burdan hangısı gıder p4 2 ghz ıslemcı ıcın dıger ozellıklerden bahsetmıstım daha once yukarıda kaldı....
Benim sana önerim TT big typhoon'dur yaklaşık 80 YTL civarı.Bu alet neredeyse bir su soğutmanın performansını veriyor.Bu arada kasa çok ısınıyorsa yan kapağını aç ;)Kasanda düzenli hava akışı varmı? illa listedekilerden bir tane beğen diyorsan ben bu derim ama buna o kadar para vereceğine TT big typhoon al ;) Bu arada progamex pahalı diğer sitelere göre
kesin alacağım ama dediğim gibi kararsızım...o dediğin marka modelı ben goremedım ama ben hangı sıtede var o_?
vehateknomarkette war +promagex de de war!+hepsiburada da war
progemx de bulamdım aradas acaba ısımde mı bı farklılık var tam kodunu yazabılırmısın ona gore bakayım ya...
quote:
Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate
vehateknomarkette war +promagex de de war!+hepsiburada da war
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme