Şimdi Ara

Almeida : Madrid İçin Çok Çalışacağım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Almeida : Madrid İçin Çok Çalışacağım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul
    Bir şey sorcam. İlk aldıklarında milliyet'te mi ne Madrid İstedi Kartal aldı haberi çıkmıştı bu o oyuncu muydu?

Almeida kotu oyuncu degil. Ama Real ayarinda asla degil ucmamak lazim. Werder vs. en mantikli ust nokta bence.

Guiza'nin fiyati da amma problem olmus. Guiza'yla en cok biz dalga geciyoruz ama adam penaltisiz gol krali olmus en ust duzey liglerden birinde. Serbest kalma maddesiyle aldik fazla paraya mâl oldu. Ayni performansi devam ettirse pek konusulmazdi parasi. Ama ust noktada gelip basarisiz olan ilk oyuncu da degil.

Kullanilan kelimeler de nefret ve hirs konusunda baya kopya veriyor.
  • kale agzından c ronaldoda kaçırdı aynı maçta onu nıye soylemıyorsunuz yoksa hugo c ronaldodan dahamı iyi
    bende memnun değilim performansından ama ıntere attıgı o gol benı hasta etti yaw ondan dolayı gelmesini çok istemiştim ama guızadan daha iyi topcu oldugunu yakında gorucez adamın aklı 100de100 realde kalmış bu şekılde devam ederse başarısız olur ancak realde oynamak için bizde iyi oynamayı aklına koyması gerek işte ozaman iyi topcu oldugunu goruruz
  • Ben C.Ronaldo'ya daha çok saydı duyuyorum.Messininki Allah vergisi gibi geliyor bana.
    Tabi Ronaldodada Allah vergisi de çalışma azmi Allah vergisi. Çok çalışmış çalışarak Ronaldo olmuş adam
    O vücudu yapmak kolay bısey değil,hız sürat çabukluk adamdan çalışma akıyo resmen.Ama messi Allah tarafından yeteneklerle bözenmiş bir adam gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eqemen16

Ben C.Ronaldo'ya daha çok saydı duyuyorum.Messininki Allah vergisi gibi geliyor bana.
    Tabi Ronaldodada Allah vergisi de çalışma azmi Allah vergisi. Çok çalışmış çalışarak Ronaldo olmuş adam
    O vücudu yapmak kolay bısey değil,hız sürat çabukluk adamdan çalışma akıyo resmen.Ama messi Allah tarafından yeteneklerle bözenmiş bir adam gibi geliyor bana.

Katılıyorum frikik golleri tam anlamıyla çalışmanın meyveleri
  • Bugünkü gibi oynarsa seneye madridte.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.