Şimdi Ara

Almeida : Madrid İçin Çok Çalışacağım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Hugo Almeida, İspanyol Marca gazetesinde yeralan demecinde, Beşiktaş olarak ligde çok iyi durumda olmadıklarını söyledi.
    Almeida, ''Çok iyi gitmiyoruz, beşinciyiz, ama ligin kalan maçlarında iyileşmeyi umuyoruz'' dedi. ''Real Madrid'de oynamak dünyadaki her futbolcunun hoşuna gider. Kimbilir belki de gelecekte bunu gerçeğe dönüştürebilirim'' diye konuşan 26 yaşındaki Almeida, ''bu hedefini gerçekleştirmek için yorulmadan çalışmaya devam edeceğini'' vurguladı.

Türkiye'de İspanyol ligini ve Cristiano Ronaldo-Lionel Messi rekabetini televizyondan izlediğini anlatan Portekizli futbolcu, ''Hiç şüphe yok ki Cristiano, Messi'den daha iyi. Her ikisi de büyük futbolcular, ama Cristiano daha iyi. Çünkü takımı için kader anlarında sonucu çok daha fazla belirliyor. Ayrıca Cristiano, Messi gibi yanında çok büyük bir takıma sahip değil. Arjantinli futbolcu, İspanya'yı dünya şampiyonu yapan bir Barcelona orta sahasına sahip. Bu ona yardımcı oluyor. Cristiano, Madrid'de tüm golleri atıyor, ama eğer Barcelona'da oynasaydı Madrid'dekinden daha fazla gol atardı'' ifadelerini kullandı.

• bu nasıl bi rezil yazı dizisidir.

olm ronaldo real madridte oynuyo nasıl büyük takım değil.

bide hiç şüphe yokmuş ki ronaldo daha iyiymiş.boşuna acaba bile demiyelim arkadaşlar

son olarakta sen bu gidişle beşiktaşta bile zor oynarsın real madrid te anca kapıcı olursun.adam kale çizgisinden gol kaçırıyo yaw

not:haberin yalan olduğu ortaya çıkarsa bunları söylememiş sayılırım

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

bu nasıl bi rezil yazı dizisidir.

olm ronaldo real madridte oynuyo nasıl büyük takım değil.

bide hiç şüphe yokmuş ki ronaldo daha iyiymiş.boşuna acaba bile demiyelim arkadaşlar

son olarakta sen bu gidişle beşiktaşta bile zor oynarsın real madrid te anca kapıcı olursun.adam kale çizgisinden gol kaçırıyo yaw

not:haberin yalan olduğu ortaya çıkarsa bunları söylememiş sayılırım

Adamın demek istediği barçada xavi iniesta faktörleri var alda at diyolar adama resmen madridde yok öyle arapas atan adam.Ronaldo alıyo kendi gidiyo atarsa atıyo yada kaptırıyo Bende katılıyorum ronaldo messiden daha iyi futbolcu her kafa

• ya daha iyi oyuncu diyebilrsin farklı görüşler olucaktır tabi ben açıklamalara gülüyorum
  • Ah Hugo ah artık gerçekleri görmen lazım Dün senin yerine forvette Ronaldo, onun yerine de Quaresma oynasaydı belki de Arjantin'e fark atacaktınız ki malesef sen vardın
  • Bırak bu işleri Hugo.Üflesen gol yapacağın pozisyonu dışarı atıyorsun gelmiş Real Madrid diyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Bırak bu işleri Hugo.Üflesen gol yapacağın pozisyonu dışarı atıyorsun gelmiş Real Madrid diyorsun...

David Villa'da dün boş kaleye kaçırdı
  • Bir şey sorcam. İlk aldıklarında milliyet'te mi ne Madrid İstedi Kartal aldı haberi çıkmıştı bu o oyuncu muydu?
  • bu adamda bir guizalık var
  • Bu adam tam bir hugo güiza
  • Bir bobo etmez. 10 milyon euroya real sallasak iyi olur.
  • Beşiktaş alırken dedik aradıkları forvet değil, hava toplarında etkili anca diye, toz kondurmayanlar, kıskanıyorsunuz diyenler vardı. Gelmiş bir de Real Madrid'den bahsediyor Almeida. Orada yeterince yetersiz var zaten, sen de gitme bir de.
  • Sanki kariyerinin başından beri adamın her maçını izliyomuş ve adam kale ağzından onlarca gol kaçırmış gibi konuşuyorsunuz. Kale ağzından gol kaçıran ne oyuncular var, Henry'den tutun, David Villa'ya kadar, hatta uğruna 14 milyon euro bonservis ödenen ve kale ağzından kaçırma işini onlarca kez yapmış, hatta en iyi yaptığı şey haline geitmriş oyuncular bile var H. Almeida, sert şut çekme mükemmel yapan ve geriden gelen topları hiç müdahale etmeden karşı takım defansına kaptırdığını hiç görmediğim bir oyuncu. Her seferinde topu indiren karşı takım defansı değil, Almeida oluyor. Yanında bir de hızlı forvet olduğu zaman, tamamen öldürücü bir silah olur Almeida

• Almeida'nın çift forvet sisteminde, yanında biriyle oynaması gerek zaten. Esas öyle yararlı olur. Ancak Beşiktaş da o kadar hücum oyuncusuyla çift forveti kaldırmaz gibi gözüküyor.
  • quote:

Hiç şüphe yok ki Cristiano, Messi'den daha iyi. Her ikisi de büyük futbolcular, ama Cristiano daha iyi.

Bende Ronaldonun Messiden biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum ama hiç şüphe yok ki gibi bir tabir kullanması bence komik olmuş.
  • "Hiç şüphe yok ki Cristiano, Messi'den daha iyi. Her ikisi de büyük futbolcular, ama Cristiano daha iyi"

Memleketçilik yapmış. Futbolun içinde olan adam hiç şüphe yokki ronaldo daha iyi demez bana göre.

"Real Madrid'de oynamak dünyadaki her futbolcunun hoşuna gider. Kimbilir belki de gelecekte bunu gerçeğe dönüştürebilirim'' diye konuşan 26 yaşındaki Almeida, ''bu hedefini gerçekleştirmek için yorulmadan çalışmaya devam edeceğim''

Fena oyuncu değil ama bana göre real madridde oynayacak kapasiteye sahip değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

"Hiç şüphe yok ki Cristiano, Messi'den daha iyi. Her ikisi de büyük futbolcular, ama Cristiano daha iyi"

Memleketçilik yapmış. Futbolun içinde olan adam hiç şüphe yokki ronaldo daha iyi demez bana göre.

"Real Madrid'de oynamak dünyadaki her futbolcunun hoşuna gider. Kimbilir belki de gelecekte bunu gerçeğe dönüştürebilirim'' diye konuşan 26 yaşındaki Almeida, ''bu hedefini gerçekleştirmek için yorulmadan çalışmaya devam edeceğim''

neden iyi demezmiş messi peygamber mi :D
  • Bir gol kaçırdı diye adamın yerin dibine sokmuşsunuz.Bi çok forvet kaçırıyor böyle goller.
    Almeida gayet iyi bi oyuncu.Özellikle yanında Bobo ya da Nihat oynatılırısa çok daha yararlı olur.Ki bence nihat daha uygun o görev için her ne kadar şimdi formsuz olsada.

Real madrid de oynamasını da pek mümkün görmüyorum
  • ulan adam bir top kaçırdı diye astınız adamı.

o kaçırdığı gol bile bir yetenektir açıkça söyliyim. bu işin esprisi filan değil. orda ağaç olsa çarpar gol olurdu bu adam dışarı attı.

demekki zor pozisyonlarda iyi şutlar atabilir ki bunu görüyoruz.

şut atar. kafa atar. top indirir. daha nolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

"Hiç şüphe yok ki Cristiano, Messi'den daha iyi. Her ikisi de büyük futbolcular, ama Cristiano daha iyi"

"hiç şüphe yokki ronaldo daha iyi denez bana göre"

kendi içinde çelişkili bir cümle

işin özü ronaldo messi'den daha iyidir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.