Şimdi Ara

Almera 1.5 tekna 19.500 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-bu-fiyata-boyle-araba-yok-234617424/detay

ilandaki araba için en son 19.500 diyor parça parça 10.000 tl hasar kaydı var ama bana temiz gibi gorundu araba arakdaşlar ne kadar eder en fazla ve bu km de bu hasar kaydı ile başımı ağrıtırmı alınır mı ?

• istetme sıfırmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanthomaz

Japondur sorunsuzdur diye dalmayin ben cok cektim. Iyi arastirip detayli ekspertiz yaptirin acayip sert suspansiyonlari var. Onun disinda b sinifi bir arac oldugunu unutmayin

Almera C sınıfı bir araçtır.
  • seri eksileyenler iş başında anlaşılan bana görede tamamıyla c sınıfı degıl gıbı arada kalıyor yanı b-c
  • Sincandan zorda kalmadıkça araç alınmaz. Çoğu insan saygısız, satılan araçlara bakın garip koltuk kılıfları, ukalaca ilan açıklamaları vs.

"BOYA TAKINTISI OLAN BOŞUNA BAKMASIN 10BİN DAHA VER BOYASIZ ARAÇ AL BOŞUNA ZAMAN KAYBETME."
    "istetme sıfır ılk gunkü gibi durmaktaadı"
    "1400 tl olan hasar benim tarafımdan yapılmıştır. Arkadan araç dokunmuştur sadece tamponda çok ufak bi hasar olmuştur resimleri mevcuttur."
    "Yani toplamda 10000 lik hasar büyük bişey deil. "

Tampona ufak dokunmuşlar 1400 TL hasar çıkmış. Böyle insanlardan uzak durun paranızla rezil olmayın.
  • Benim 2013 leonun tampon yetkili serviste degisti 1100 tl tuttu bu arabanin tampon nasil 1400 tutuyor.

• 2002 model olan araca gaz teli lazım oldu servsi aradık 200 tl dedi ve elimizde yok dedi. Sadece tel 200 tl.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Olsa olsa b + (plus) olabilir ama c degildir bu acidan aurise benzer

Siz bence tekrar bi otomobil sınıflarını gözden geçirin,en baştan. Her gün kullandigimiz araba olmasa dicem hakikaten öyle mi ki diye ama imkanı yok araba baya baya yayvan geniş bir araç. B+ araç rapid spaceback'tir mesela. Bir karsilastirin bakalım boyutları kim b+ kim c.

• haykouz H kullanıcısına yanıt
    hocam aynı aracı 2008 den berı kullanıyorum masallah tık demedı bakım harıc servısle ısın olmaz
    ıyı bır ekspertızle arac tmızse alınır ozellıklerını satıcı yazmıs zaten bu fıyata alınabılecek dıger araclarla kıyaslanamaz bence
    merak ettıgın seyler varsa forumda almera sayfası var ordan daha detaylı bılgıler alabılırsın
  • randa R kullanıcısına yanıt
    hocam benımde içime sindi fakat tek sorun lpg yani bu yaşıma kadar lpg ile ciddi sorunlar yaşadım kuş serisinden dolayı cocuklugumda babamın her hafta gazcıya gıtmesı yok kışın çalışmaması yok yokuşta bayılması yok gaz ayarı rolanti sorunu ıvır zıvır 2004 tekna almera donanım olarak dolu gerçekten muadil c sınıfı araçlara göre goruntusude önden çok guzel beni cezbediyo ama arkadan ve yandan bakınca şekil bozuklugu aerodinamik yapıda tasarım noksanlığı gozume batıyor nedense merak ettıklerım arabanın içi eski arabalar gibimi surus dınamıklerı fln yani ben eski araba gorunusunde bı araba ıstemıyorum ornek verecek olursak focus mk1 astra cd vectra b gıbı 2000 lere damgasını vuran arabaların içi hiç hosuma gıtmıyor almerada gorunuş olarak iç mekan daha cezbedici dursada içime sinmeyen emekli memur amca işi gibi bir arabamı acaba diyorum
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    hocam gorunusle alakalı hususlar zevk meselesı ama bana gore ıcıde dısıda muadıllerıne gore cok guzel duruyo
    lpg sayet ıyı bır usta tarafından takıldıysa markası ıyıyse sorun cıkarmaz celık subaplıdır ve lpg ye en uyumlu araclardan bırıdır
    valla hocam cok sukur cok daha ıyı bır araba alma ımkanım var ama ınan degıstırmek ıcın sebep bulamıyorum ıhtıyacımı karsılıyo sorun cıkarmıyo ekonomık daha ne olsun
    az once yazmıstım detaylı bılgı almak ıstersen almera foruma gıt cok aktıf,her turlu bılgıyı alabılırsın
  • 10 milyar hasar kayıtlı benzinli almeraya 20 milyar para istiyo Adam. Vay arkadaş ne günlere kaldık ya

• windwind W kullanıcısına yanıt
    ne kadar eder bu araba sizce ? adam 10 mılyar hasar kaydı bısey degıl demiş :)
  • Almera mı karalanmış burada

Döneminin C-segmentleri arasında en keyiflisi Almera'dır. En iyi gideni değildir(O Civic idi), en konforlusu(O da Bora idi) da değildir. Ancak kuşkusuz en sağlam, en modern, en iyi yol tutan, en güvenli, en donanımlılardan biridir. Hala da özlerim o en ufak tereddüt etmeme bile yer bırakmadan yüksek devir çevirttiğim, 6900 rpm'de ignition cuta giren motorunu.
  • quote:

Olsa olsa b + (plus) olabilir ama c degildir bu acidan aurise benzer

Auris B+ mı? Avatarınızdaki Ceed'i de B- olarak değerlendiriyorsunuz galiba.
  • 10000 büyük bir hasar kaydı. Araç 19000 zaten

• biraz daha açıklarmısınız hocam engin bilgi ve tecrübeleriniz ile :) mesela hala modern dedıgınız arabanın onden bakınca farklı yandan ve arkadan bakınca farklı kavis ve cızgılerı gorunuyor tuhaf olan ıcı bana bıraz kucuk gıbı geldı muadıl c sınıflarına gore arka dız mesafesı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

Benim 2013 leonun tampon yetkili serviste degisti 1100 tl tuttu bu arabanin tampon nasil 1400 tutuyor.

Almeranın yedek parça fiyatları ucuz değildir. Özellikle yetkili serviste ciddi paraları bulabilir.

Hor kullanılmış önden arkadan kazalı almera kullanıcısı olarak söylüyorum. Bu araçlar kolay kolay üzmez. Üzenleri usta hatasıdır. Ciddi şekilde sorunsuz araçlar. Hava filtresini özellikle orjinal alın. Almera fiyatları çok yükseldi. 19 20Den aşağı tekna yok. Yerinizde olsam temiz comfort alırdım. İlan sahibinin uslubu hoşuma gitmedi. Daha önce 2001 bora kullanıyorduk. Onun kadar konforlu değil evet ama o da sorunsuz değildi.

• quote:

Auris konusunda yanılmışım haklısınız. Vikipedia nın sınıflandırması küçük sınıf kompakt şeklinde olduğu için beni de yanıltmış. Almera konusunda vikipedia dan bakabilirsiniz sınıfına.

Hangi Almera'dan bahsediyorsunuz? N16 mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

biraz daha açıklarmısınız hocam engin bilgi ve tecrübeleriniz ile :) mesela hala modern dedıgınız arabanın onden bakınca farklı yandan ve arkadan bakınca farklı kavis ve cızgılerı gorunuyor tuhaf olan ıcı bana bıraz kucuk gıbı geldı muadıl c sınıflarına gore arka dız mesafesı

TR'de ekran renkli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soğutucu -- 28 Ekim 2015; 12:25:35 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.