Şimdi Ara

ALMERA 1.5 TEKNA MI FORD FOCUS1 Mİ ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

otomatik vitesin rahatlığı çok güzel. gazı kökledin mi vites düşüyor veya ayağını gazdan çekip tekrar bastın mı vites artıyor bu sırada vitesle uğraşmamak acayip rahatlık. vites geçişleri bence normal yani hissedilmiyo diyemem ama sarsıntılıda diyemem çünkü ilk defa otomatik araba sürüyorum. bana göre normal. yakıt duruma zaten bahsettim. sana özellikle diyeceğim tek şey otomatik alıcaksan ustana götür iyi bir baksın şanzımana benim aldığım kişi yeni arabayı satmadan yeni baktırmış şanzımana şansa iyi durumdaydı. bende senin gibi almeralarada baktım. ama fordu sahibinden bulunca aldım.2001 model ghia 17500 e geldi.

tesekkürlerde suanda 17500 e internneteki ilanlarda temiz ghia yok gibi sen iyi bulmussun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkanlider

Focus hakkında hiç bilgim yok o yüzden Almera diyorum. Almera arkadaşımda var çok iyi bir araba. İlla bu iki araba içinden mi seçeceksin? Almera yerine fordun focus haricinde başka bir modelini alabilirsin mesela. Focus çok bilinen bi araba değil.

Bu cümleyi çerçeveletip asmak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkanlider

Focus hakkında hiç bilgim yok o yüzden Almera diyorum. Almera arkadaşımda var çok iyi bir araba. İlla bu iki araba içinden mi seçeceksin? Almera yerine fordun focus haricinde başka bir modelini alabilirsin mesela. Focus çok bilinen bi araba değil.

O yüzden yılda 1 milyonun üzerinde Focus satılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes focus gerçekten güçlü bir rakip ve tutulan bir araba
  • Şunları da hesap et :

Focus piyasada çok yaygın olduğu için bir çok parçası yerli yan sanayi tarafından üretiliyor ve bu yan sanayi üretim parçalar uygun fiyatlı oluyor.

Yine hurdacılarda Focus'a ait parçaları bulmak zor olmuyor zira yaygın bir araç.

Ama Almera piyasada az olan bir araba. O yüzden yedek parçasının yan sanayisini veya hurdacılarda çıkmasını bulman çok zor. Pahalı fiyata orijinal parça alman gerekir.
  • Evet haklısınız focus temiz bulursam focus alırım kacırmam ama bulamazsakda baska seçeneklere yönelmek lazım almerada ilk sırada geliyor focusdan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceleyici78

tesekkürlerde suanda 17500 e internneteki ilanlarda temiz ghia yok gibi sen iyi bulmussun hocam

yedek parça bakımından da incelemen lazım. ben trigeri , hava filtresi , yağ 5 litre , yağ filtresi , polen filtresi hepsini 250 tl ye halletim. ayrıca focus un otomatikleri tork konvektörlü ve bunun bakımını yaptığınızda çok sağlam bir şanzıman olduğu söyleniyor. onun için eğer otomatik araba alıcaksanız şanzımana iyi baktırın ona göre alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fberen

quote:

yedek parça bakımından da incelemen lazım. ben trigeri , hava filtresi , yağ 5 litre , yağ filtresi , polen filtresi hepsini 250 tl ye halletim. ayrıca focus un otomatikleri tork konvektörlü ve bunun bakımını yaptığınızda çok sağlam bir şanzıman olduğu söyleniyor. onun için eğer otomatik araba alıcaksanız şanzımana iyi baktırın ona göre alın.

Teşekkürler hocam otomatik almayı düsünmüyorum öncelik manuel vitesde dikkate alacagım
  • quote:

Teşekkürler hocam otomatik almayı düsünmüyorum öncelik manuel vitesde dikkate alacagım

önemli değil kolay gelsin seçmek zor oluyor. ama temizini bul da çok bir şey fark etmez.

• Bunlarla stiloyu karsılastırmam bile iyi bir focusun yada almeranın yanından stilo geçemez bile
  • quote:

Bunlarla stiloyu karsılastırmam bile iyi bir focusun yada almeranın yanından stilo geçemez bile

karşılaştıramazsın zaten stilo focustan gerek donanım gerek konfor yönünden çok üstündür. sen neye göre focusu l üstünde tutuyorsun?
  • Hocam sende heralde stilo var öve öve bir hal oldun focus hertürlü konfor yoltutus fren güvenlik işçilik malzeme kalitesi sorunsuzluk performans yakıt herşeyde üstündür http://www.arabam.com/Test/Fiat-Stilo-16-3K/Detay-86
    http://www.arabam.com/Test/Ford-Focus-16-16V-Ghia/Detay-95

• quote:

Hocam sende heralde stilo var öve öve bir hal oldun focus hertürlü konfor yoltutus fren güvenlik işçilik malzeme kalitesi sorunsuzluk performans yakıt herşeyde üstündür http://www.arabam.com/Test/Fiat-Stilo-16-3K/Detay-86
    http://www.arabam.com/Test/Ford-Focus-16-16V-Ghia/Detay-95

evet stilo var. 2000 model focusla 2005 stilonun fiyatı aynı. ayrıca sen orda yazanlara bakma fabrika verisi çok fazla ayrıca sınıfında ilk defa cam tavanlı ilk defa start-stop ilk defa deri ve hafızalı koltuk koyan modeldir. ful bir stiloda

abs+ebd
    asr
    city mod(ş.içi modu araç hızlanınca direksiyon sertleşir)
    arkada yemek masası
    ileri geri hareket edebilen koltuklar
    tam olarak öne yatan ön yolcu koltugu
    radyo-cd çalar 6 hoporlör 2 twetter
    4cam otomatik(sıkışma sensörlü)
    20 kmhden sonra kapıların otomatik kilitlenmesi
    globat kilitleme sistemi(çift kilit özelliği sayesinde camlar kırılsa bile araç açılmaz)
    orjinal stilo alarm
    6-8-10 hava yastıgı
    hıfı müzik sistemi araç hızlandıgında müzik sesi artar
    önde ve arkada kolçak
    sogutmalı ve ısıtmalı torpido gözü
    start stop
    hız sabitleyici
    cam tavan
    yağmur,far,park(sensör paketi)
    dıgıtal çift yönlü klima
    deri ve hafızalı koltuk
    parça halinde ve kumandadan açılıp kapanabilen cam tavan

daha sayayımmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 5 Temmuz 2013; 15:46:53 >

• Senin arabadan var mı bu özellikler ?
  • quote:

Senin arabadan var mı bu özellikler ?

benimkinde yok benimkinde sandart dinamik paket özellikleri var.
  • Fiat markasını albea,paliodan ibaret bilen cahillere laf anlatacak değiim burda ha illa stilo alın yada almera demiyorum ben 2000 model focus alacağıma almera,stlo,elentra hatta primera gibi modellere bakarım sonuçta herkes galerici marklarına binecek diye bişey yok.
  • Tmm ozaman sen git o full+full al hafızalı koltugun ne oldugunu bilmez daha burda konusur tip desen tip yok performans yok fren yok Start stop falan nerde var
  • quote:

Tmm ozaman sen git o full+full al hafızalı koltugun ne oldugunu bilmez daha burda konusur tip desen tip yok performans yok fren yok Start stop falan nerde var

dediğindne bişey anlamadım hafızalı koltugun ne oldugunu kim bilmiyor ?
  • Primeraya bakmadıgımı nerden biliyorsun 1.6 o kasayı cekmiyor diyen cok ayrıca o ibrenin ortada olmasıda hosumuza gitmiyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.