Şimdi Ara

Alo 185 vpos istanbul dolandırılıcığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar başıma ilk defa böyle bir olay geldi benim hiç bir şekilde haberim olmadan yapı kredi play kredi kartımdan 122.07 liralık bir işlem yapılmış ben bunu aradım bankaya bildirdim direk iptal etiiler eski kartı yenisini gönderdiler. fakat şöyle bi durum var ben aradığımda işlem provizyondaydı iptal edilmedi şimdi güncel dönem işlemlerine düştü.konu hakkında şikayeti aldılar vs..

alo 185 i aradığımda ise işlem hakkında bilgi veremediler.. kısacası ben bu parayı nasıl ve ne şekilde alabilirim. bu işlemler kaç gün sürer yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı??

• Kardesim ayni durum bende de var. bugun farkettim 1000 tl gecirmisler. Acilen subeye dilekce ile islemin kendine ait olmadigini bildirip para iadesi talep etmen gerekiyo. 20 gun icinde gerekceli karari bildirip 90 gun icinde odeme yukumlulukleri var. Karttan 5-6 ayrı işlem ile su gibi para goturmuşler. Bankanın bu tür durumlar için gerekli güvenlik önlemlerini alma zorunluluğu var. Eşşek gibi ödeyecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FENoMAN33 F kullanıcısına yanıt
    Verdim hocam beklemedeyim.

• Bu aralar acaba bu kredi kartı konusunda be sıkıntı var? Bu sorunu yaşayan arkadaşlar hangi sitelerden alışverişlerin yapıldığını paylaşabilir mi? Ağustosun 2. Haftası aynen böyle bir durumla karşılaştım kartımdan 1000 tl civarı bir harcama yapıldı, biliyosunuz bazı sitelerde 3d koruması yok. En son limit kalmayınca 300tllik bi harcamasının limit yok mesajı gelince farkettim. Hemen günün sabahında şubede dilekçe yazdım henüz bir sonuç alamadım. Hangi bankaydı söyleyebilir misiniz? Benimki yapıkrediydi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En güzeli kartı internet yoluyla alışverişlere kapatmak. Alışveriş yapacağınız zaman mobil uygulamadan veya internet şubesinden hemen açılabilir akabinde alışveriş tamamlanınca tekrar kapatılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suddenly30

Bu aralar acaba bu kredi kartı konusunda be sıkıntı var? Bu sorunu yaşayan arkadaşlar hangi sitelerden alışverişlerin yapıldığını paylaşabilir mi? Ağustosun 2. Haftası aynen böyle bir durumla karşılaştım kartımdan 1000 tl civarı bir harcama yapıldı, biliyosunuz bazı sitelerde 3d koruması yok. En son limit kalmayınca 300tllik bi harcamasının limit yok mesajı gelince farkettim. Hemen günün sabahında şubede dilekçe yazdım henüz bir sonuç alamadım. Hangi bankaydı söyleyebilir misiniz? Benimki yapıkrediydi

Oncelikle gecmis olsun. Kredi kartini cok aktif kullaniyorum bi suru site var ama hicbiri capulcu degil (hepsiburada, n11 vs.) Agustos ayi icinde limit dolmasin diye parca parca cekim yapmislar. Benden 3000 daha goturebilirlerdi ona sukrediyom. Sikinti kesin yapi kredide. arka arkaya sikayetleri alinca sorunun kendinde oldugunu anlar umarim

• FENoMAN33 F kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın bir anda bir sürü soru yağmuruna tuttum bir geçmiş olsun demeyi bile unutmuşum ben de. Malum insan kartında böyle şeyler olduktan sonra acaba bilgilerimi nasıl çaldırdım diye merak içine girip bir araştırma içine giriyor. Etrafta da bu aralar böyle mevzular çok dönünce sorunun bende olmadığını düşünmeye başladım size denk gelince bir sorayım bakayım dedim. Benim her gördüğüm kişi iadesini aldığını söylüyor. Benden 2-3 ay önce de eniştem yaşamıştı bayağı da zengindir 60bin tl limit varmış kartta ama adam anlamamış 10bin tl harcamış, 45 gün içerisinde iade aldığını söyledi. Çok geçmiş olsun size de, çözüm kredi kartlarına maalesef ki internet bankacılığı falan kapatmak, ön ödemeli kartlar aracılığıyla internet alışverişlerimizi halletmek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suddenly30

Kusura bakmayın bir anda bir sürü soru yağmuruna tuttum bir geçmiş olsun demeyi bile unutmuşum ben de. Malum insan kartında böyle şeyler olduktan sonra acaba bilgilerimi nasıl çaldırdım diye merak içine girip bir araştırma içine giriyor. Etrafta da bu aralar böyle mevzular çok dönünce sorunun bende olmadığını düşünmeye başladım size denk gelince bir sorayım bakayım dedim. Benim her gördüğüm kişi iadesini aldığını söylüyor. Benden 2-3 ay önce de eniştem yaşamıştı bayağı da zengindir 60bin tl limit varmış kartta ama adam anlamamış 10bin tl harcamış, 45 gün içerisinde iade aldığını söyledi. Çok geçmiş olsun size de, çözüm kredi kartlarına maalesef ki internet bankacılığı falan kapatmak, ön ödemeli kartlar aracılığıyla internet alışverişlerimizi halletmek.

Onemli degil kardesim. Ben bugun farkettim hala soktayim. Olaylarin hepsi agustos ayinda ve ayni yontemle yapi krediden. Internette yazan bizim gibi 5-6 gordum. Belki gercek sayi yuzlerce. O yuzden bu durum bireysel guvenlik konusunu asiyo artik.

• suddenly30 kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle size de geçmiş olsun benim de yapıkrediy di. kartı genelde hepsiburada kullanıyorum 2-3 sefer adidastan,trendyoldan vs bişey aldım genelde her ay turkcell fatura ödeme içi kullanıyorum gs storede vs kullanmıştım öyle adı sanı duyulmayan sitelerde kullanmadım hiç.
  • Alo185 vpos adı altında 2 ayrı işlemde yapıkredi kartımdan 700 tl de çekmişler

• Sizin kartlar nasıl bilmiyorum da örneğin bizim kullandığım tüm kartlar da online alışveriş de sms ile onay gerekiyor. Buna online bankacılık da dahil. Kullanmıyorsanız sizde tercih edebilirsiniz.Bu sistemi
  • Quichotte kullanıcısına yanıt
    hocam bizde de geliyor 3d şifreleme ile korunuyor sözde ama şöyle bi durum var bu işlemler yapılırken ne sms geliyor ne başka bişey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.