Beyler ALONE COWBOY guildine 45 + oyuncular alınacaktır. Guildimiz 4 level fakat 1 hafta içinde 5 level olacaktır (%83 GP). Kurallar: 1-)Para yardımı kişinin insafına kalmıştır. Para istemek kesinlikle yasaktır. 2-)Küfür kesinlikle yasaktır. Aksi takdirde guildden atılırsınız. 3-)14+ yaş sınırı vardır.(18+ Tercihimiz çünkü 14 yaşındakilerden çok küfür vb. duyuyoruz.) 4-)Herhangi bir oyuncuya dolandırıcılık vb. mukaatlarınızda guildden atılırsınız. 5-)Guildde herkez istediği zaman istediğini yapabilir. Kimseden beni kas vb. olaylarda ısrar etmeyiniz. 6-)45+ Level sınırı vardır. 7-)Her gün online olmak gibi bir şart vardır. (İstisnalar gösterilebilir.) 8-)Kısacası adam olmak yeterlidir. Guild kurucuları:Criticalbow(Ben),l_hortlsk_l,S4M3D Criticalbow yaş 19,l_hortlsk_l yaş 22,S4M3D yaş 17. Guild alımları için 3 ümüzden birine pm atın. Genellikle CriticalBow açık olur fakat botta bulunabilir. Benim hedefim 100 fakat öteki yöneticilerimiz için bunlar söylenemez. Guildimiz yeni yapılanmaktadır. Fakat kurallarımız açık ve nettir. Şu anda sadece 3'ümüz varız. Her gün Akşam 5'den sonra onlineyiz. Server:Poseidon