Bildirim
alone in the dark inferno yardım
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: 3 Al 2 Öde promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2VQUC5LPXMLKY
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Format at düzelir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Şansal Çınar
Format at düzelir.
Full format atsın ama quick formatta PS3 TNT gibi patlıyormuş. -
ulan siz var ya :;)quote:
Orijinalden alıntı: Queen Hentaiquote:
Orijinalden alıntı: Şansal Çınar
Format at düzelir.
Full format atsın ama quick formatta PS3 TNT gibi patlıyormuş.
Alıntıları Göster -
backup bıle yapmana gerek kalmadan har format atquote:
Orijinalden alıntı: Darkmirror
ulan siz var ya :;)
Alıntıları Göster
Format ıle bır alıp veremedıgı var sanırım arkadasımızın
-
malzemeleri veriyorum yaz.quote:
Orijinalden alıntı: zack06
backup bıle yapmana gerek kalmadan har format at
Format ıle bır alıp veremedıgı var sanırım arkadasımızın
Alıntıları Göster
şişe, lastik bant, alkol, selpak.
anlayacağın molotof yapacaksın. o yaratığa yapıştırıp olanları seyredeceksin
-
Alone In The Dark (PS3) Central Park Bir Sırrı Saklıyormusquote:
Orijinalden alıntı: evo_4
malzemeleri veriyorum yaz.
şişe, lastik bant, alkol, selpak.
anlayacağın molotof yapacaksın. o yaratığa yapıştırıp olanları seyredeceksin
Alıntıları Göster
bakın neler
Central Park bir sırrı saklıyor. Yalnızca New York vatandaşları için değil, başka şeyler için de güvenli bir merkez olmuş olan Central Parkın eteğinde dünyanın en pahalı şehri büyümeye devam ederken, bekçileri nesiller boyunca bu gerçeği korudular. Artık sır daha fazla saklanamayacak ve doğaüstü olaylar detektifi Edward Carnby kendini fırtınanın göbeğinde bulacak; Central Parkın ardında yatan gerçekler bir kıyamet akşamında gün yüzüne çıkacak. New York bir daha asla eskisi gibi olmayacak?
Günümüz TV dizilerinin sürükleyici tarzından esinlenen oyun anlatım kalitesine yeni bir soluk getirecek ve her biri aksiyon, sürprizler ve doruk noktaları içeren bölümler halinde sezon formatında sunulacak. Eşi görülmemiş çevre etkileşimleri, gelişmiş yapay zeka, etkileyici görseller ve benzersiz kullanıcı arayüzü de dahil olmak üzere pek çok yeni teknoloji içerecek olan Alone in the Dark tüm oyun klişelerini yerle bir ederek, yeni nesle yepyeni bir eğlence deneyimi getirecek.
# Central Park: Dünyanın en ünlü ve en çok sevilen buluşma noktalarından biri olan Central Park, uydu görüntüleri ve binlerce fotoğraf kullanılarak aslına uygun biçimde yaratıldı;
# Etkileyici hikaye: Hikaye Central Park ın arkasındaki komployu ortaya çıkarıyor ve gerçek hayattaki benzer felsefelerden alınmış fikirler ve teorilerle ölümden sonraki yaşam inançlarını sorguluyor;
# Anlatım yoğunluğu: Popüler TV dizilerinin tarzını izleyen hikaye, oyuncuyu sürekli olarak heyecan içinde tutacak, TV dizi sezonu tarzında bir anlatım içeriyor.
# Gerçek dünya kuralları: Devrim yaratacak teknoloji sayesinde oyunda çevre etkileşimi yeni bir boyut kazanıyor, gerçek hayatta yapabileceğiniz her şeyi bu oyunda da yapabileceksiniz.;
# Sarıcı aksiyon: Oyuncu, tam hareket kontrolleri, oyun içi envanter sistemi, vücudun zarar görmesi, tedavi sistemi ve psikolojik etkilerle gerçek zamanlı bir aksiyonun içine çekilecek;
# Fotoğraf kalitesinde görüntüler: Eden in patentli Twilight teknolojisi ve çizim motoru, alan derinliği, çoklu ışık kaynakları, rutubet, yansıma ve dinamik menzil efektleri de dahil olmak üzere gelişmiş ve gerçekçi sinema efektleri ile son derece canlı bir oyun dünyası yaratıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 7 Ekim 2009; 13:53:23 >
-
quote:
Alone In The Dark (PS3) Central Park Bir Sırrı Saklıyormus
bakın neler
Central Park bir sırrı saklıyor. Yalnızca New York vatandaşları için değil, başka şeyler için de güvenli bir merkez olmuş olan Central Parkın eteğinde dünyanın en pahalı şehri büyümeye devam ederken, bekçileri nesiller boyunca bu gerçeği korudular. Artık sır daha fazla saklanamayacak ve doğaüstü olaylar detektifi Edward Carnby kendini fırtınanın göbeğinde bulacak; Central Parkın ardında yatan gerçekler bir kıyamet akşamında gün yüzüne çıkacak. New York bir daha asla eskisi gibi olmayacak?
Günümüz TV dizilerinin sürükleyici tarzından esinlenen oyun anlatım kalitesine yeni bir soluk getirecek ve her biri aksiyon, sürprizler ve doruk noktaları içeren bölümler halinde sezon formatında sunulacak. Eşi görülmemiş çevre etkileşimleri, gelişmiş yapay zeka, etkileyici görseller ve benzersiz kullanıcı arayüzü de dahil olmak üzere pek çok yeni teknoloji içerecek olan Alone in the Dark tüm oyun klişelerini yerle bir ederek, yeni nesle yepyeni bir eğlence deneyimi getirecek.
# Central Park: Dünyanın en ünlü ve en çok sevilen buluşma noktalarından biri olan Central Park, uydu görüntüleri ve binlerce fotoğraf kullanılarak aslına uygun biçimde yaratıldı;
# Etkileyici hikaye: Hikaye Central Park?ın arkasındaki komployu ortaya çıkarıyor ve gerçek hayattaki benzer felsefelerden alınmış fikirler ve teorilerle ölümden sonraki yaşam inançlarını sorguluyor;
# Anlatım yoğunluğu: Popüler TV dizilerinin tarzını izleyen hikaye, oyuncuyu sürekli olarak heyecan içinde tutacak, TV dizi sezonu tarzında bir anlatım içeriyor.
# Gerçek dünya kuralları: Devrim yaratacak teknoloji sayesinde oyunda çevre etkileşimi yeni bir boyut kazanıyor, gerçek hayatta yapabileceğiniz her şeyi bu oyunda da yapabileceksiniz.;
# Sarıcı aksiyon: Oyuncu, tam hareket kontrolleri, oyun içi envanter sistemi, vücudun zarar görmesi, tedavi sistemi ve psikolojik etkilerle gerçek zamanlı bir aksiyonun içine çekilecek;
# Fotoğraf kalitesinde görüntüler: Eden?in patentli Twilight teknolojisi ve çizim motoru, alan derinliği, çoklu ışık kaynakları, rutubet, yansıma ve dinamik menzil efektleri de dahil olmak üzere gelişmiş ve gerçekçi sinema efektleri ile son derece canlı bir oyun dünyası yaratıyor.
-
quote:
arkadaşlar bu chapter 5 te bi ufak yaratık var kan emiyo sonra gidiyo doğuran yerdeki yaratığın yanına ufak yerden havalandırma gibi bi yerden geliyo orda napıcaz kapı var demirli alkol döktüm benzin döktüm işe yaramadı
yapıskan ile sarıp bir molotof hazırlayıp yak . yaratık onune geldiğinde uzerine atıp yapıstır. zamanlama onemli . zamanlamayı iyi yaparsan ,bekledigi yerde patlatabilirsen kapı acılır. -
@ e.c.iquote:
Orijinalden alıntı: ysfclkquote:
arkadaşlar bu chapter 5 te bi ufak yaratık var kan emiyo sonra gidiyo doğuran yerdeki yaratığın yanına ufak yerden havalandırma gibi bi yerden geliyo orda napıcaz kapı var demirli alkol döktüm benzin döktüm işe yaramadı
yapıskan ile sarıp bir molotof hazırlayıp yak . yaratık onune geldiğinde uzerine atıp yapıstır. zamanlama onemli . zamanlamayı iyi yaparsan ,bekledigi yerde patlatabilirsen kapı acılır.
komık olan nedır soylede bızde gulelım
oyle bos bos gulunmez sende bılıyorsundur -
son oyuna bakıpta bunları düşününce komik geldi.quote:
@ e.c.i
oyle bos bos gulunmez sende bılıyorsundur
Alıntıları Göster -
quote:
@ e.c.i
oyle bos bos gulunmez sende bılıyorsundur
ben yazacaktım bosver dedim . oyunu begenmemiş anlasılan ya da oynayamamıs . oyunun acıklama kısmı komigine gitmiş bu mu dercesine gulmus sanırım. şimdiye kadar oynadıgım en iyi oyunlardan biridir. ustelik x360 da bitirdim oyunu . ps3 için kontroller yenidfen yapıldı. oynamayan cok sey kacırır -
aslına baklırısa yazılanlara gore gercekcılık payı haylı yuksekquote:
Orijinalden alıntı: e.c.i
son oyuna bakıpta bunları düşününce komik geldi.
Alıntıları Göster
edıt : yazdıklarımı duzeltıyorum
oyunun kontroller olarak bana gore bıraz vasat kaldı dıger oyunlara gore
grafık olarak tamam guzel yapay zekada ıyı dusunulmus ama bazı yerler vasat kalıyor
ama 360 a gore bıraz duzeltılmıs cunku sorunluymus xbox da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 7 Ekim 2009; 14:02:28 > -
müzikler süper oyundaki platinyuma doğru gidiyorumquote:
aslına baklırısa yazılanlara gore gercekcılık payı haylı yuksek
edıt : yazdıklarımı duzeltıyorum
oyunun kontroller olarak bana gore bıraz vasat kaldı dıger oyunlara gore
grafık olarak tamam guzel yapay zekada ıyı dusunulmus ama bazı yerler vasat kalıyor
ama 360 a gore bıraz duzeltılmıs cunku sorunluymus xbox da
Alıntıları Göster -
GEÇTİM geçtim 5. chapter yüzde 40 trophyquote:
müzikler süper oyundaki platinyuma doğru gidiyorum
Alıntıları Göster -
alone in the darkta platinum almış biri olarak çok basit platinum almak dostum 1 kez bitir ve haritadaki o beyaz objelerin hepsini yak yeterliquote:
GEÇTİM geçtim 5. chapter yüzde 40 trophy
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: kelto3
alone in the darkta platinum almış biri olarak çok basit platinum almak dostum 1 kez bitir ve haritadaki o beyaz objelerin hepsini yak yeterli
ekle psn ye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkmirror -- 10 Ekim 2009; 12:39:57 > -
Free Gasolinequote:
Orijinalden alıntı: Darkmirrorquote:
Orijinalden alıntı: kelto3
alone in the darkta platinum almış biri olarak çok basit platinum almak dostum 1 kez bitir ve haritadaki o beyaz objelerin hepsini yak yeterli
ekle psn ye
Alıntıları Göster
Pierce a car gas tank and fill a bottle with the fuel bu trübuşonla benzini delip arabayı içine benzinmi dökçek
Fisherman’s foe
Shoot the goldfish nerde bakıl vurcaz altın balığı
Fissure
Burn a fissure çatlak anlamına geliyo nerdeki çatlağı yakıcaz
Useless!
Combine an empty taped bottle with a wick and an emergency flare boş fitil şişe falan çözemedim
sadece bu tropy ler kaldı
bunları biri açıklayabilirmi
-
Fissure (Bronze) – Burn a fissurequote:
Free Gasoline
Pierce a car gas tank and fill a bottle with the fuel bu trübuşonla benzini delip arabayı içine benzinmi dökçek
Fisherman’s foe
Shoot the goldfish nerde bakıl vurcaz altın balığı
Fissure
Burn a fissure çatlak anlamına geliyo nerdeki çatlağı yakıcaz
Useless!
Combine an empty taped bottle with a wick and an emergency flare boş fitil şişe falan çözemedim
sadece bu tropy ler kaldı
bunları biri açıklayabilirmi
Alıntıları Göster
Get a spray + lighter and quickly burn the fissure that comes through the walls attacking you…
It’s quick so you need to be quicker Sequence 2: Down the Fissure ..
Fisherman’s Foe (Bronze) – Shoot a goldfish
Episode 3, the part where you have to burn the cocoon down from the ceiling in the sewers,
before you burn it look around in the water and shoot the goldfish.
Make sure you time it right
Ücretsiz Benzinli (Bronz) - oto gaz tankı Pierce ve yakıt ile bir şişe doldurma
Boş bir şişe hazır bulundurun. Ne zaman sonra dolduracağınız bir bıçak veya
tornavida araç ve basın yan X şişe açmak zorunda
Useless! (Bronze) – Combine an empty taped bottle with a wick and an emergency flare
Again, as the title states
-
Fissure (Bronze) – Burn a fissurequote:
Orijinalden alıntı: Rai-gy
Format at düzelir.
Get a spray + lighter and quickly burn the fissure that comes through the walls attacking you…
It’s quick so you need to be quicker Sequence 2: Down the Fissure ..
Sprey ve cakmak alip sizi takip eden catlagi yak diyor
Fisherman’s Foe (Bronze) – Shoot a goldfish
Episode 3, the part where you have to burn the cocoon down from the ceiling in the sewers,
before you burn it look around in the water and shoot the goldfish.
Make sure you time it right
3. bolumde lahim da orumcek agi gibi birseyi yakmadan once etrafa bakip japon baligini yakmani istiyor
Ücretsiz Benzinli (Bronz) - oto gaz tankı Pierce ve yakıt ile bir şişe doldurma
Boş bir şişe hazır bulundurun. Ne zaman sonra dolduracağınız bir bıçak veya
tornavida araç ve basın yan X şişe açmak zorunda
bicak yada tornavida ile arabanin benzin tankinda delik acitiktan sonra bos bir sise alip akan benzin ile doldur
Useless! (Bronze) – Combine an empty taped bottle with a wick and an emergency flare
Again, as the title states
Bunu bende anlamadim
Not: oyunu oynamadim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 10 Ekim 2009; 17:15:31 >
Benzer içerikler
- uncharted 2 türkçe dublaj izle film makinesi
- ps4 blur neden yok
- ps5 l3 tuşu hangisi
- dualsense drift sorunu
- ps5 hdmi sorunu
- ps5 kırıldı mı
- silent hill 2 ps4
- ps plus fiyat
- telegram indirim kanalları
- araba oyunları pc
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X