Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
60.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tür:Korku/Aksiyon-Macera
    Yapımcı:Eden Studios
    Dağıtımcı:Atari
    Çıkış tarihi:Çıktı
    Platform:PC,PS2,PS3,PSP,Xbox 360
    Web:http://www.atari.com/aloneinthedark/
    Medya:DVD
    Alternatif:Resident Evil 4
    Multiplayer:Yok
    Yaş sınırı:16+
    Video:
    www.worthdownloading.com
    WorthPlaying :: Alone in the Dark: Near Death Investigation [X360/PC] - Trailer
    http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=1893&id=7377

Screenshots:

Minimum sistem ihtiyaçları

İşletim Sistemi: Windows XP - SP2 veya Windows Vista
    İşlemci: 2.8 GHz Intel Pentium 4/AMD Athlon 64 +2800 veya daha iyisi
    Bellek Miktarı: 1 GB RAM
    Ekran Kartı: NVidia GeForce 7600/ATI Radeon X1650 veya daha iyisi
    Boş HDD Alanı: 8.5 GB

Tavsiye edilen sistem ihtiyaçları

İşletim Sistemi: Windows XP - SP2 veya Windows Vista
    İşlemci: 3.4 GHz Intel Pentium 4/AMD Athlon 64 +3400 veya daha iyisi
    Bellek Miktarı: 2 GB DDR2 RAM
    Ekran Kartı: NVidia GeForce 7800 GTX/ATI Radeon X1950 XTX veya daha iyisi
    Boş HDD Alanı: 8.5 GB

Yalnız dedektifimiz Edward Carnby bu defa New York’un ortasında Central Park’da dehşetin kucağına
    düşecek. Oyuna aslında “Alone in the Park” desek yeridir. Eden Software, oyunun daha çok aksiyon
    üzerine kurulu olacağının sinyallerini şimdiden verdi. Resident Evil ile Alone aynı kulvarda yarışmak
    istiyor anlaşılan. Oyun, çok değişik bir oynanış yapısına sahip olacak. Her şeyden önce, oyun boyunca
    “24” ve “Lost” gibi popüler dizilerdeki bölüm mantığı kullanılacak. 10 bölümlük bir dizi konseptine sahip
    olacak ve her bölümün başında önceki bölümün kısa bir özeti, bölüm bitiminde sonraki bölümden birkaç
    sahne gösterilecek. Her bölümün ortalama bir saat oyun süresine sahip olacağı ve bölümlerin birçok
    sinematik ile zenginleştirileceği söyleniyor. Ayrıca oyunun en ilgi çekici özelliklerinden birisi; oyun ana
    ekranında hiçbir göstergenin bulunmayışı. Yani ekranda ne canımız, ne mermimiz ne de başka bir
    gösterge olacak. Bu da oyunun sinemasal atmosferini iyice pekiştiriyor. Bu yöntem bundan önce
    “Call of Ctuhulhu”da da başarıyla kullanılmıştı. Ayrıca oyun içinde ayrı bir inventory sistemi de
    olmayacak. Üzerinizde ne var ne yok görmek için pardesünüzün ceplerini karıştırmanız gerekecek.
    Yani kahramanımız gerçek bir insanın taşıyabileceği kadar eşyayı üzerinde bulundurabilecek.
    Cebinizden tüfek veya gramofon çıkartmayı unutun! Türünün başarılı eserlerinden olan Alone, yeni
    oyunu ve yeni özellikleriyle bizleri yine karanlığa mahkum edeceğe benziyor. (alıntı:www.aral.com.tr)

[Kunye=21-4]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Survival Horror tarzında bir oyundu sanırım.The New Nightmare'i Edward Carnby ve hatunla (hatununadı neydi bu arada) bitirmiştim.Sağlam oyundu hakikaten.Aynı heyecanı yeni oyun bize yaşatabilirse ne ala...
  • the new nightmare i ps1 de bitirmiştim süperdi, silent hill den sonra en beğendiğim survival horror dı
    ss ler süper burdaki adam edward carnby mi (daha önce uzun saçlıydı ama o)
    bu arada harbiden hatunun ismi neydi?
  • Eski serileri harikaydı eminim bu da güzel olur
  • İnsanı koltuğundan zıplatacak kadar korkunç olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 2 Ocak 2008; 22:42:45 >
  • tam benim arkadaşa göre bi oyun ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: solidus17

the new nightmare i ps1 de bitirmiştim süperdi, silent hill den sonra en beğendiğim survival horror dı

kızın adı aline.. bak hala hatırlıyorum. iki de telefon edip duruyodu kızaneyse bu oyun da güzel olacağa benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 13 Mayıs 2006; 23:10:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allahım Yarabbim bu nasıl bir oyun böyle
    bu oyunu oynamak için ekran kartı alırım işte...
  • bunlar x360 la çekilmiştir....
  • Çıksın artık, nerdeyse ilk oyunu unuttum, arayı fazla açmadan çıkarsalar!
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_crazy

quote:

Orjinalden alıntı: solidus17

the new nightmare i ps1 de bitirmiştim süperdi, silent hill den sonra en beğendiğim survival horror dı

kızın adı aline.. bak hala hatırlıyorum. iki de telefon edip duruyodu kızaneyse bu oyun da güzel olacağa benziyor.

aline miydi yaff sanki başka bişiydi çok iiydi alone in the dark daima ürkütücü olmuştur.telefon sahneleri aklıma geldi telefon açtığında bana el salla diyordu mezarlığa girmeden önce adamın ismini hatırlayamadım kadın el feneriyle el sallarken ışık bir anda kesiliyordu telefondan daha doğrusu telsizden cızırtılar falan sağlamdı gerçekten silent hill kadar da zorlayıcıydı adventure yönüyle de ağır basıyordu gerilim/korku yönüyle de...

• aline cedrac - Edward Carnby(http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=345&frm=mnu) . gerçekten çok güzel oyundu. hem bulmacalar falan da tam kararındaydı ne aşırı zor ne de çok kolay..bu yönü güzeldi oyunun. bakalım bunda da öyle olacak mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

quote:

Orjinalden alıntı: _kemalist_

bunlar x360 la çekilmiştir....
    Olabilir...

bu görüntüleri benim p4 3.4 ht , ge6200 ile almam mümkün değil. makinayı alalı daha 1 yıl bile olmadı
  • 6200'ü bir an önce elinden çıkarsan çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 19 Şubat 2007; 15:19:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_crazy

aline cedrac - Edward Carnby(http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=345&frm=mnu) . gerçekten çok güzel oyundu. hem bulmacalar falan da tam kararındaydı ne aşırı zor ne de çok kolay..bu yönü güzeldi oyunun. bakalım bunda da öyle olacak mı?

saol isimler için

• aline cedrac-edward carnby abi bu oyunda kütüphanenin içindeki şifreyi çözene kadar akla karayı seçtmiştim oynarken keyif aldığım en güzel oyunlardan bi tanesiydi sonra pc de denedim new nightmare eskisi gibi sarmadı ee yenisi geliyosa hatta ss lerde ki şu mekan olan yer oyunda ikinci kattaki yataklı odaya benziyo
    meşhur morton family (yanılmıyosam tam oalrak bu olması lazım)aynalı oda çok, güzel bi oyundur bence silent hillden bile iyidir oyun mekan olarak da çok iyidi oyun ama inşallah bulmacaları zor olur ama adam kesinlikle edward değil yanılmıyosam ilk oyunu atari yapmamıştı yani ilk oyun derken (bu serinin birini gören varsa nerdeyse 15 yıllık oyundur ben bu oyunun bütün serilerini gören biri olarak konuşuyorum ve teknolojini güzelliği diyorum ve kaşarlandık galiba ) darkworks diye bi firma yapıyodu ama yanlışta hatırlayabilirim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidus61 -- 14 Mayıs 2006; 13:14:12 >

• eskisini bile korkudan oynayamadım aman benden uzak olsun yeniside
  • Bu oyunun karizmasını bitiren olay filmi oldu bende

edit: yeni SS'lara baktım da, güzel bişeye benziyo ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 7 Haziran 2006; 3:28:38 >
  • Oyunun web sitesi açıldı.

http://www.atari.com/aloneinthedark/
  • sabırsızlıkla bekliyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.