Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
60.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gamepad i bilmem ama klavyede rezaletti ona ragmen oynatıp bitirdi kendini zaamanla sarıyo
  • Arkadaşlar ben bu oyunu win7 de oynayabilirmiyim.???
  • ben oynayabiliyorsam oynarsın demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

ben oynayabiliyorsam oynarsın demekki

dostum bu oyunu win 7 home basic de nasıl kurucaz yardımcı olabilirmisin ?dostum bu oyunu win 7 home basic de nasıl kurucaz yardımcı olabilirmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psyagami

quote:

dostum bu oyunu win 7 home basic de nasıl kurucaz yardımcı olabilirmisin ?dostum bu oyunu win 7 home basic de nasıl kurucaz yardımcı olabilirmisin ?

yardımcı olacak arkadaş yok mu ??
  • oyun ilk ciktigi zaman klavye sorunu oldugu icin silmistim gamepad destekliyomu acaba simdi
  • quote:

quote:

hocam cd ye sağ tıklayıp aç diyeceksin cd nin içinden setup(.exe) a sağ tıklayıp uyumluluktan xp sp3 seç sorun olmaması lazım
  • quote:

quote:

quote:

hocam cd ye sağ tıklayıp aç diyeceksin cd nin içinden setup(.exe) a sağ tıklayıp uyumluluktan xp sp3 seç sorun olmaması lazım

hocam cd yok internetten indiricem alone in the dark 5 i . Eger oynadıysanız wın 7 de ve sıkıntı yoksa bende de oynaması gerek yoksa bosuna indirmeyelim . simdi oyunu kurduktan sonra setup.exe dosyasına sag tiklayip xp sp3 modunda çalıştır dicez sanırım doğrumu anladım hocam bu konuda biraz bilgim az o yüzden teşekkürler .

• aynen öyle ama alone in the dark buna değer mi muamma
  • Oyunu 64 bit Windows 7'de çalıştırmayı başarabilen oldu mu? Bende tam oyuna girecekken masaüstüne atıyor.
  • Birisi altyazıyı nasıl açacağımı söylesin lütfen kafayı yiyeceğim..
  • açıkcası bu oyunun müzikleri dışında elle tutulur pek bi yanı yok,yayınlanan videolardan gaza gelip direk yumuluştum lakin bir süre sonra saç baş yoldurmaya başladı
    oyunda resmen aceleye getirilmiş hissi var.
  • dilaver hocam s.a
    karakovan balyn varmy
    varsa kilosu ne kadar

not: size pm atamyyorum hata veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.