gamepad i bilmem ama klavyede rezaletti ona ragmen oynatıp bitirdi kendini zaamanla sarıyo
Arkadaşlar ben bu oyunu win7 de oynayabilirmiyim.???
ben oynayabiliyorsam oynarsın demekki
quote:
Orijinalden alıntı: thend
dostum bu oyunu win 7 home basic de nasıl kurucaz yardımcı olabilirmisin ?dostum bu oyunu win 7 home basic de nasıl kurucaz yardımcı olabilirmisin ?
quote:
Orijinalden alıntı: Psyagami
quote:
dostum bu oyunu win 7 home basic de nasıl kurucaz yardımcı olabilirmisin ?dostum bu oyunu win 7 home basic de nasıl kurucaz yardımcı olabilirmisin ?
yardımcı olacak arkadaş yok mu ??
oyun ilk ciktigi zaman klavye sorunu oldugu icin silmistim gamepad destekliyomu acaba simdi
quote:
quote:
hocam cd ye sağ tıklayıp aç diyeceksin cd nin içinden setup(.exe) a sağ tıklayıp uyumluluktan xp sp3 seç sorun olmaması lazım
quote:
quote:
quote:
hocam cd ye sağ tıklayıp aç diyeceksin cd nin içinden setup(.exe) a sağ tıklayıp uyumluluktan xp sp3 seç sorun olmaması lazım
hocam cd yok internetten indiricem alone in the dark 5 i . Eger oynadıysanız wın 7 de ve sıkıntı yoksa bende de oynaması gerek yoksa bosuna indirmeyelim . simdi oyunu kurduktan sonra setup.exe dosyasına sag tiklayip xp sp3 modunda çalıştır dicez sanırım doğrumu anladım hocam bu konuda biraz bilgim az o yüzden teşekkürler .
aynen öyle ama alone in the dark buna değer mi muamma
Oyunu 64 bit Windows 7'de çalıştırmayı başarabilen oldu mu? Bende tam oyuna girecekken masaüstüne atıyor.
Birisi altyazıyı nasıl açacağımı söylesin lütfen kafayı yiyeceğim..
açıkcası bu oyunun müzikleri dışında elle tutulur pek bi yanı yok,yayınlanan videolardan gaza gelip direk yumuluştum lakin bir süre sonra saç baş yoldurmaya başladı oyunda resmen aceleye getirilmiş hissi var.
dilaver hocam s.a karakovan balyn varmy varsa kilosu ne kadar
not: size pm atamyyorum hata veriyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme